arkadaşlar bu topici burda sonlandırıyorum:red sea serveri 1 ekimde açılıo hepinize geçmiş olsun 6 gün daha !!!!!
nerden biliyosun kesin bi yerden mi orendin
quote:
Orjinalden alıntı: NeMeSiSFeaR
arkadaşlar bu topici burda sonlandırıyorum:red sea serveri 1 ekimde açılıo hepinize geçmiş olsun 6 gün daha !!!!!
hocam nerden biliyon youw ?
Bnece o kadar sürmez en fazla haftalık bakıma kadar sürer bu işlem yani salı gunu ne kadar
SRONUN KENDİ FORUMUNDADA AYAKLANMALAR BAŞLADI :)
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
AZICIKTA BEN POST KASAYIM OLMUYO BÖLE 17 sayfalık topic hemde silkroad forumunda başlığa baktım red sea ile ilgili olanlar diyo nan dedim herhalde redsea de türkler coşacak gireyim bakayım ortama meğersem fosmuş. walla sigarasız da çekilmiyo oyun ya elim durmadan pakete gidio
Aman orucu bozmada ne yalan söliyim benımde sureklı pakete gidio elim hehe
adam kufuru basmıs walla bende bascam yakında
6 gun de bekleyemem gecerım bı serwere gorur gununu
bence salı ya falan açılmaz sadece server geliyo dedi tarihi yokki o yüzden biz daha çok bekleriz çokkkkkkkk ama bende üzülüyorum açılmamasına adım D_H_Pulsa açılırsa
bişey daha siz bu alt tarafı nasıl yazıyonuz bana birisi anlata bilir mi mes3ela hani yazıyonuzya cevap alttada adamınızın özellikleri yazıyo onu nerden yazacam help me please
(Profilim seçeneğinden yapacaksın arkadasım) Hade Sıktılar Artık Acsınlar AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa...
arkadaslar walla acayıp ii post kasmıssınnız ama bırakın artık yeter acılınca bıı daha yazarsınzı baymayım hemde dıger ınsanlarda rahtasız oluyoo lar ok bıraz ara werın wee bıseyler yazmassanız daha ii olur
quote:
Orjinalden alıntı: bora563
arkadaslar walla acayıp ii post kasmıssınnız ama bırakın artık yeter acılınca bıı daha yazarsınzı baymayım hemde dıger ınsanlarda rahtasız oluyoo lar ok bıraz ara werın wee bıseyler yazmassanız daha ii olur
-898798498465487987654 Biz Burda Duygularımızı Paylasıyoruz Post Kassak ne olur Kasmasak Ne olur