Şimdi Ara

Red Sea ile ilgili olanlar buraya... (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
0
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • red sea maden gozuyle bakıyr heralde herkers eğer char yapılandırman guzel ve charından memnunsan bence server değiştirme saçma.Troy xian aege bile olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 25 Eylül 2006; 5:43:20 >
  • ya arkadaslar 1 ekımde acılıyomus ole yazıyo sıtede
  • what are u talking bout, howd u know, i think ur just saying sumthing. it opens between 26/09/06 - 30/09/06 bu iki tarih arasında açılması planlanıyormuş
  • cumaya acılcak
    abılerım sabredın olesıne char acın kasın cuma ya 4 gun kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcano123

cumaya acılcak
    abılerım sabredın olesıne char acın kasın cuma ya 4 gun kaldı

slm albayım bılgıyı nerden aldıgınıda yazarsan daha mantıklı olur dımı ???
  • arkadas bıldırdı sıtede de yazıyo tegmenım
  • eğer cumaya açılırsa da artık gelmem ya şimdiye 25-26 yapardım troydakini
  • furblood benı sewıyosan
  • Xian)SlapMyTiT

Posted: 25 Sep 2006 10:51 pm
    Post subject: Sticky: New Server R
    ed Sea Opens (Revise

--------------------------------------------------------------------------------

New Server Red Sea Opens (Revised)

Date : 9/20/2006

inquiry : 27268

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad's 12th server will open soon. We will post notice before it opens.

Server Name: Red Sea
    Open Date: 25/10/2006

We hope you welcome this new server to the Silkroad Online community and enjoy the new experiences there.

Last edited by (Xian)SlapMyTiT on 25 Sep 2006 10:54 pm; edited 1 time in total

Alıntı:http://www.s i l k r o a d o n l i n e .net/sro_board/ppboard/ppboard.asp
    SilkroadOnline Forum Index -> General Discussion

Kendi sitesindeki forumda yazıyo arkadaşlar

http://www. s i l k r o a d o n l i n e .net/sro_board/ppboard/viewtopic.php?t=14111&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=001e9d2e5fdba4d068f6b2cd0b00260e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseolkun -- 25 Eylül 2006; 22:16:09 >

• 70 lvl olmanın tek yolu bot ve tickettir bunn baska bi amacı olmaz eger bi kişi 1 aydan daha kısa bir sürede 70 olmussa ben onda % 100 bot kullanmıs derim :)
  • ne alaka
  • öle abi doğru demiş glaviemaster bende derim bot cu die insanın 20 saat kasması lazım günde ve ayrıca sağlam parmak lazım.lem ben günde 15 saat kasıyosdum 34 35 anca oldum adamlar bir ayın içinde lvl 66 oldu he ben ticket veyua bot kullanmadım tamam onlat ticket kullanmışdır de en fazla kaç olmalılar 50 ama 66 oldular bu işin içinde iş var arkadaş botsuz olmaz hem bide şu var adamlar 24 saat online sen bir hafta boyunca hiç kalkmadan kasabilirmisin yaw bana bi söle.bot hepsi bot.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseolkun

Xian)SlapMyTiT

Posted: 25 Sep 2006 10:51 pm
    Post subject: Sticky: New Server R
    ed Sea Opens (Revise

--------------------------------------------------------------------------------

New Server Red Sea Opens (Revised)

Date : 9/20/2006

inquiry : 27268

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad's 12th server will open soon. We will post notice before it opens.

Server Name: Red Sea
    Open Date: 25/10/2006

We hope you welcome this new server to the Silkroad Online community and enjoy the new experiences there.

Last edited by (Xian)SlapMyTiT on 25 Sep 2006 10:54 pm; edited 1 time in total

Alıntı:http://www.s i l k r o a d o n l i n e .net/sro_board/ppboard/ppboard.asp
    **** Forum Index -> General Discussion

Kendi sitesindeki forumda yazıyo arkadaşlar

http://www. s i l k r o a d o n l i n e .net/sro_board/ppboard/viewtopic.php?t=14111&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=001e9d2e5fdba4d068f6b2cd0b00260e

hocam yazmışsında , linklerde ** lar var ayrıca orda ne yazıyo , bize bunu sölesene ,link leri ne yapalım..

• bu herifler bi gösterip canımızı çektirttiler şimdide kıvrandırıyolar. dua edelim de açılsın.dua edelim de tarifeli olmasın...
  • acılalı yıllar oluyo 7 oldum ben
  • La bu server türk serverı oldu ha !
  • gıren warsa ısmını yazsın mertcasper
  • benim Th3RoCK blader açtım ama ikide bir dc ediyor
  • ewt daha sımdı yenı werdı
  • dc yıyo gırmıyo yawww
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.