We have a manual patch which when applied may resolve the issue that some of you may be facing with DNS problems. Please click below to go to the page where you can download this patch.
Go to the Data Bank
If this manual patch does not work, please use the process listed below to assist us in assisting you.
In order to assist in the resolution of the issue that is affecting some of our users in regards to connection, we would like those of you with issues to post your IP address and DNS server information to the Bug Report subsection under the Customer Service tab. DO NOT POST THIS INFORMATION TO THE General Technical Issues/Bug Reports Forum! Doing so could compromise the security of your system.
The method to get this information is listed below:
1. Go to the Start button.
2. Select the Run menu selection.
3. You will get a text entry box. Type in 'cmd'.
4. One you are in the windows that opens, please type: 'ipconfig /all'
5. Either post the information that comes after the 'IP Address' and 'DNS Servers' section OR take a screenshot have it hosted on an image hosting site and post the link to it to our Bug Report section.
6. In addition, a trace route would also be of great assistance as well. In the same window in step 4, type 'tracert 121.128.133.26'. Please post the results in the same way as step 5.(Revised)
Again DO NOT POST THIS INFORMATION TO THE General Technical Issues/Bug Reports Forum! [alıntıdır orjınal sıteden]]
bu sozler ne demek bırılerı lutfwn cewırsın!!!!!!!!!
Merhaba. Bu, internet üzerinde olan Silkroad'dır.
Bizim, uygulamalı, bazılarınızın, DNS problemleriyle karşılıyor olabildiğiniz çıkışa karar verebildiği zaman elle yapılan bir yamamız var. Lütfen senin, bu yamayı indirebildiğin sayfaya aşağıda gitmeyi tıkla.
Veri bankasına git, eğer bu elle yapılan yama, çalışmazsa, lütfen sürecin, sana yardım etmekte bize aşağıda yardım etmeyi listelediğini kullan.
Bağlantıya saygılarda bizim kullanıcılarımızın etkileyici bir kısmı olan çıkışın kararlılığında yardım etmek için, biz, senden çıkışlarla müşterinin altında hata rapor altbölümüne senin IP adresin ve DNS servisçi bilgisinin, kayışa baktığını ilan etmesi için onları beğenecektik. Direk genel teknik çıkışlara bu bilgi, rapor meydanına sorun açmaz mı! Yapmak, bundan dolayı senin sisteminin güvenliğiyle uzlaşabilirdi.
Bu bilgiyi alması için metot, aşağıda listelenir:
1. Başlangıç düğmesine git.
2. Koşulan menü seçimini seç.
3. Sen, bir metin giriş kutusunu alacaksın. 'Santimetreli' içeride yaz.
4. Senin, açan pencerelerde olduğun biri lütfen, yazar:
'İpconfig bütünüyle' 5. Bir screenshotun, onun, ev sahipliği yaptığı olduğu 'Adresininkinin ve 'DNS servisçilerinin olduğu IP' kısmından sonra gelen veya alan bilginin olduğu her iki direk, bir şekil ev sahipliği yapma yeri ve direkte bizim hata raporumuza ona bağlantı, böler.
6. Ayrıca, bir iz rotası da hem de, büyük yardımdan olacaktı. Adım 4ü'nde aynı pencerede, 'Tracert-121.128.133.26' yaz. Lütfen adım 5i olarak aynı yolda sonuçları ilan et.
(Gözden geçirilen) yeniden, genel teknik çıkış hata rapor meydanına bu bilgiyi ilan etmez! HEMENÇEVİR sitesinden baktım
Kısacası yeni server'a gecicem diye itemlerini paralarını dağıtan arkadaşlara (bende dahil) kocaman bir kazık kaçtı.
Bu server bugün açılmazsa gidip c4 yerleştirecem Joymax'ın binasına
ben m4a1 ıle camları ıncek
quote:
Orjinalden alıntı: SoulRever
Kısacası yeni server'a gecicem diye itemlerini paralarını dağıtan arkadaşlara (bende dahil) kocaman bir kazık kaçtı.
Bu server bugün açılmazsa gidip c4 yerleştirecem Joymax'ın binasına
ooo mu onlinedan kardeşimiz de burdaymış
o itemleri felan veren arkadaşlara vermeyin kardeşim server açılsın bi sonra