Şimdi Ara

Reddit'te hesabın anında silinmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç reddit hesabım olmadı yani dolayısıylada kötü davranista falan bulunmadım hiç. Kayıt olduğumda hesap açılıyor ama en fazla 1 gün içinde banlanıyor profil resmi yuklediysem kaldiriliyoe kullanici adim kaldiriliyor. Diyelim profil resmi yuklemedim ve onlarin verdigi kullanici adini aldim yinede hesap banlaniyor paylasim falan yapamiyorum. E posta ilede kayit oldum numaraylada sonuc ayni. Oraya kayit olanlar bilgilendirebilir mi

• Ben de banlanmıştım bir kere ilk yeni kayıttım ben de, yazabileceğin yerler çok az karman yok çünkü ben oraları bulamadım büyük yerlere yazıyordum otomatik siliniyordu ondanbanlandım diye düşündüm
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Acaba kayit olduktan sonra bir sure gonderi paylasmamak yazmamak mi gerekir

• ayliellie kullanıcısına yanıt

Hocam anladığım karma puanı kastığın küçük 10 100 kişilik yerler varmış ama ben bulamadım, ne yapılır bilmiyorum

• ip ban yemissindir. dynamic ip kullaniyorsan (static ip degilse) modem resetleyince ip degisir.

modem resetle, kullandigin browserdan cookie cache temizle oyle hesap ac

• Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

Hocam sen biliyon galiba redditte yazar nasıl oluyoruz

• Yeni açtığım bir hesaba da aynısı olmuştu, eğer bir yerlere yorum, post atıp da downvote alırsan genelde bot hesap olarak tespit edilip anında filtreye takılıp siliniyor, tabii art arda çok fazla şey yazarsan da.

Başka bi açtığım hesapta 1 hafta sadece ilgimi çeken bir suba üye olup esprili yorumlar atıp upvote topladım, şu anda hesap hala duruyor bir sorun olmadı, bu şekilde hesabı yavaş yavaş kullanıp upvote da alınca silinmez

• amerikan ve amerikan özentisi farklı ülkelerden toplanan tiplerin kendi aralarında yarattığı bir ortam.

• hemen konu açmaman gerekiyor karman yüksek olmalı ben uzun zamandır redditte takılıyorum küfür serbest espri ortamı kaliteli,gündemi de ordan takip ediyorum sordugum sorulara da anında cevap buluyorum burdan daha güzel

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Bende gercekten oraya kayit olmak istiyorum cok hos gorunuyor aslinda ilk oraya kayit olacaktim kayit olamayinca buraya geldim işte burasi fena deil ama orasi daha aktif bir suru insan oldugu icin anında cevap veriliyormus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.