Şimdi Ara

Redpill (kırmızı hap) hepinizin hayatını değiştirecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun dinle hiç bir alakası yok, ama redpill'in nasıl bir şey olduğunu örnek vermek açısından şunu yazabilirim. 30 senedir bir dine inandığınızı düşünün, ve bi anda o dinin yalan olduğunu öğreniyorsunuz. İlk başta red edeceksiniz ve inanmayacaksınız, sonra kızacaksınız. Sonra yavaş yavaş kabullenmeye başlayacaksınız ama eskisi gibi olamayacaksınız.

Arkadaşlar redpill, erkek ve özellikle kadınların gerçek evrimsel doğasını açıklayan bir akım. Amerika'da feminism ve sjw çılgınlığı yüzünden bozulan toplum yapısına karşı ortaya çıktı. Neden bozulan toplum diyorum, onu ileride açıklayacağım. Ben 3 kere Amerika'ya geldim, ve bir senedir de buradayım. Size de anlatmamın sebebi, redpill'i bakteriye karşı oluşan antikor gibi düşünün, Türkiye ye ne kadar erken gelirse o kadar iyi.

Bu yazacaklarımın hepsi bilimsel ve istatistiksel veriye dayandığı için ben direk örneklerle açıklayacağım.

1) Mesela kadınlar aşık olamazlar. Kadınlar hiç bir zaman sizin onu sevdiğiniz kadar sevemezler. Çünkü beyinlerinde o altyapı yok. Aşk şiiri yazanların ve ayrılıktan sonra intihar edenlerin %99'unun erkek olması şans değil. Kadınlar aşık olabilseydi, evrimsel olarak dezavantaj olurdu bu. Çünkü düşünün, eski çağlardaki kadınlar eğer güçsüz bir erkeğe aşık olsalardı hayatta kalamazlardı. Kadınlar aşık olamazlar, Saygı duyarlar. Kadınlar sevdikleri bir erkekle eğer saygı duymuyorsa ilişkiye girmezler. Girse de çoğunlukla zevk alamazlar. Ama saygı duyuyorlarsa onla ilişkiye girecek ve bundan zevk alacaklardır. Yani ruh ikizi kavramı falan yok. Tamamen toplumun uydurduğu bir yalan. Şimdi başka bir örneğe gelelim.

2) Ne sebepten ötürü olursa olsun, isterse babanız vefat etsin, eğer eşinizin önünde aglarsanız, size olan saygısı içgüdüsel olarak azalacaktır. Ben bunu ilk duyduğumda "lan öyle salak saçma şey mi olur" dedim ama doğru arkadaşlar, buda kanıtlı. Çünkü ağlamak güçsüzlük göstergesidir. Milyonlarca yıldır bu en güçlüyü arayan ve zayıfları eleyen kadınlar şimdi modern dünyada içgüdülerini öyle değiştiremezler. Şu ana kadar dünya da yaşamış olan tüm erkeklerin sadece %36 civarı üreyebildi. Geri kalanların soyu yok oldu. Kadınların ise %99'u üredi. Bir erkek bir kadını asla paylaşamaz. Ama bir kadın yüksek değer bir erkeği başka kadınlarla paylaşabilir.

Bir kadına sorsanız, ben ağlasam duygusal biri olsam benden hala hoşlanır mısın diye, çoğunlukla hayır öyle şey mi olur diyecekler. Arkadaşlar, kadınlar ne istediklerini bile tam bilmeyen canlılar. Ciddiyim, bunu da deneylerle kanıtladılar zaten. Çünkü kadınlar genel olarak duygusal karar verirler, mantıksal değil. En basit örnek ile de bunu kanıtlarsınız zaten. Bir kadına "sen iyi, sana gül çiçek alan birinden mi hoşlanırsın, yoksa psikopat dengesiz bad boy erkekten mi hoşlanırsın" diye sorsan, çoğu iyi erkek cevabını verecektir. Ama doğru cevabın bu olmadığını hepimiz biliyoruz.

3) Bunu bir kısmınız biliyorsunuzdur zaten. Eğer bir kadına onu çok sevdiğinizi defalarca söylerseniz, size saygısı azalacaktır. Zibilyon tane yaşanmış olay var, adam, karısının istediği her şeyi yapıyor, çiçek böcek alıyor tatile gidiyor. En son kadın ayrılıyor bundan. Yada evlilikte kadın sex fişini çekiyor, artık zevk almıyor. Bunun sebebi de kadınların HİPERGAMİ sine dayanıyor. Hipergami her zaman en iyisini bulma iç güdüsü demek. Bir kadın sizi ne kadar severse ve saygı duyarsa duysun, iç güdüsel olarak her zaman "acaba bundan daha iyisi var mı" diye düşünür. Eğer siz kadına onu sevdiğinizi gösterir iseniz, kadın sizi zaten cepte tuttuğu için başka arayışlara geçecektir. Bu böyle arkadaşlar, zamanla kabulleneceksiniz bunları.

4) Sizce boşandıktan sonra çocuklar annede mi kalmalı yoksa babada mı? Çoğunuz buna "anne" diyecek. Buda yanlış. Toplum bize hep yanlış şekilde öğretti. Amerika'da ki hapishane de ki insanların %80'inden fazlası babasız büyüyen çocuklar. Buda tesadüf değil. Eğer bir bebek evde maskülen bir karakter olmadan büyürse, onun psikolojisinin bozuk olma ihtimali yüksektir. Bebek sadece hayatta kalabilmek için annede kalmalı. Onun haricinde babası tarafından büyütülen çocuklar daha sağlıklı oluyorlar. Buda şaşırtıcı geldi ilk başta. Ama gerçek.

Özellikle toplum çok duygusal erkek yetiştirdi. Bir erkek teorik olarak hiç duygusal olmaması gerekmekte arkadaşlar. Duygusallık feminen bir özellik. Şuan erkekler gittikçe femimenleşiyor, kadınlar ise maskülenlenleşiyor. Amerika da %55 boşanma oranı var, her iki evden birinde babasız çocuk yetişiyor. Bu boşanmaların %80'ini kadınlar başlatıyor. Kadınlar her zaman maskülen erkek tercih ederler, kendileri maskülen olsa bile, kendisinden daha maskülen erkek isterler. Bu forumda eskiden bende dahil olmak üzere o kadar duygusal erkek var ki, birinize şişko desem, büyük burunlu, komodo ejderi gibi boynun var desem ağlayacaksınız. Bu çok yanlış bir şey. Şuan kadınlar gittikçe maskülenleşiyorlar. Mesela artık okuyup kariyer peşinde koşuyorlar, kendi paralarını kazanıyorlar. Bu kötü bir şey değil, kazansınlar zaten. Ama sizin daha da maskülenleşmeniz gerek işte. Yine istatistiksel olarak kadınlar, kendi kazandığı paranın bir buçuk katından daha fazla para kazanan erkeği tercih ediyorlar. Para kazanıp evi geçindirmek maskülen bir özellik. Amerika'da şuan 20'li yaşlı kadınlar, %4,5 lik erkeğe karşı ilgi duyuyorlar. 18 ile 30 yaş arasında ki ilişkiye giremeyen erkeklerin sayısı %8'den %35'lere çıkmış Amerika'da. Buda tesadüf değil. Amerika'da kadınlar maskülenleştikçe daha fazla erkek yalnız kalıyor. Ama bu redpill akımı yüzünden erkekler uyanmaya başladı tabi. Şuan "gender war" denilen olay var, kadınlar ve erkekler soğuk savaş halinde. Sadece çok az kesim erkek, kadınların çoğuyla birlikte olabiliyor.

Mesela son şuna değinmek istiyorum, hepinize çok garip gelecek hatta kabul etmeyeceksiniz. Hepiniz mavi haplınınız ve size bu kadar kırmızı hap bilgisini verdiğim için kabul etmeme şansınız çok yüksek. Eğer duygusal değil mantıksal düşünürseniz hepsi mantıklı gelecek zaten. Eğer bir erkek, başka bir kadınla ilişkiye girerse bu aldatma sayılmıyor. Ama bir kadın, başka bir erkekle duygusal anlamda konuşuyorsa dahi bu aldatma sayılıyor. Şuan bunu kabul etmediniz biliyorum, ama okuyun; aranızdan sevgilisi olanlara soruyorum. Sevgilinizi çok sevdiğinizi ve aşık olduğunuzu farz edelim. Eğer sevgiliniz kadar güzel başka bir hatunla ilişkiye girerseniz, sevgilinizi aynı şekilde sevmeye devam edebilir misiniz? Cevap evet. Erkekler, başka kadınla ilişkiye girse dahi hem ondan zevk alıp hemde eşlerini aynı şekilde sevmeye devam edebilirler. Ama kadınlar öyle değil. Kadınlar cinsel ilişkiye girmek için duygusal olarak bağlanmaları lazım. Kadınlar eğer başka bir erkeğe daha fazla saygı duymaya başlıyorsa ve konuşuyorsa, bu aldatma sayılıyor.

"man want quantity, woman want quality"

Erkekler sınırsız sayıda kadınla ilişkiye girmek isterler, kadınlar ise en yüksek değer erkek ile ilişkiye girmek ister. Bizim bir senede 400 tane çocuğumuz olabilir, ama kadınlar ancak bir kere hamile kalabilir.

Bu demek değildir ki gidin başka kadınlarla da ilişkiye girin. İşin etik değeri var tabi ona girmedim, ben teorik olarak anlattım. Ama kendinizi tanıyın, ona göre hareket edin.

Kırmızı hap kavramı normalde çok çok daha fazla ve derin. İngilizcesi olanlar için Rollo Tomassi, Richard Cooper ve Fresh and Fit kanallarını takip edip dinleyin. Kırmızı hapın kurucusu Rollo Tomassi olması lazım.

Kırmızı hapı Türkiye de anlatan bir cerrah doktorunun kanalı var, oda anlatıyor, onu da dinleyebilirsiniz. Kanalın adı DR redpill.

Ben şimdilik bu kadar yazacağım. Uzun zamandır yazmak istiyordum ancak şimdi hızlıca yazabildim. Aranızdan bu istatistikler neye dayanıyor, bir yerinden mi uyduruyorsun diyenler olacaktır, hepsi Rollo Tomassi'in kitaplarında geçiyor ve orada kaynak olarak verilmiş. Ben adamın youtube kanalını takip ediyorum, mutlaka sizde araştırın.

Bir daha fırsatım olduğunda "cinsel pazar değeri" olayını yazabilirim. Biyolojik olarak kendimizden 10-15 yaş küçük kadınlar ile evlenmemiz lazım normalde. Ama toplum kendinden yaşça biraz düşük kadınları isteyen erkekleri hep utandırdı. Tabi ki sen 30 yaşındaysan git 15 yaşında ki kızla evlen demiyorum asla. Yanlış bir şey bu zaten. Bunu da açıklayacağım ilk fırsatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasasa671 -- 20 Haziran 2022; 13:29:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Redpill çoğunlukla hayatta başarısız olanların kendilerini avutmak için çıkardığı, pek çok farklı tarikatımsı oluşumun da üzerinden geçindiği bir akım.

Amerika'da özellikle 100 dolar biletli show satıp da orada bildiğin kadınlara kötü davranmayı, tacizi meşrulaştıran, hesapta istediği kadınla sevişen "alfa" erkekler var.

Kendinizi böyle saçma oluşumlar içinde kaybetmeyin.
  • zenci stoper Z kullanıcısına yanıt

Bu konuyu şuan es geçersen belki 15 yıl sonra tekrar denk geleceksin

• Daha önce 273272882 kere konusu açılmamış, çok özgün, klas, şık bir konu gerçekten.

• Redpill Türkiyeye gelmeden hepsini okuyup bitirmiş bi insanım gerçek hayatta belki yüzde 10 luk kısmı işe yarar gerisi işe yaramaz kadın tavlamada asla etkisi yok kendin demişsin kadınlar dengesizdir diye ardından kadınlar kesin şöyledir böyledir diyosun sana göre kadınlar kusursuz insan istiyor ama sokakta aşırı tipsiz sorunlu adamlarla takılıyolar elemanın bi dünya sorunu problemi var ve kıza anlatıyor kusursuz erkek olma mitinden kurtul bence bu redpicler yüzde 90 ı yalnız kalıyor

• Redpill çoğunlukla hayatta başarısız olanların kendilerini avutmak için çıkardığı, pek çok farklı tarikatımsı oluşumun da üzerinden geçindiği bir akım.

Amerika'da özellikle 100 dolar biletli show satıp da orada bildiğin kadınlara kötü davranmayı, tacizi meşrulaştıran, hesapta istediği kadınla sevişen "alfa" erkekler var.

Kendinizi böyle saçma oluşumlar içinde kaybetmeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızı hapı şöyle düşünün özet olarak. Spartalı genç erkeklerin doğaya bırakılması gibi. Ya da witcher evreninde mutant witcher hale getirilmek istenen çoçukların 10 tanesinden 1-2 tanesinin buna dayanabilmesi gibi.

Kırmızı hapı 100kişiye öğretirsin sadece 10 tanesi başarılı olur. Çoğu ya bu saçmalık diyerek reddecektir. Bir grubu uçlarda savrulacaktır. Bir grubu da gerçekleri fark edip başaramayacağını anlayınca siyah pill denen sonu intihara kadar giden yola girecektir

yani ortalıkta redpill faşizmi yapmayın yeni başlayanlarda görülen bir şey. Öğrenmek istemiyor bu insanlar bırak. Belki bu gerçeği kaldıramayacak insanları intihara sürükleyeceksin. Herkese anlatmayın.

• Böyle şeyler bana çok saçma geliyor, özellikle bilim alanında destek görecek argümanları yoksa. Mesela antinatalizmde böyle değil, çevre konusundaki araştırmalar destekliyor antinatalizmi. Ayrıca bir kesinlik var çocuk olmazsa acı da çekemez çünkü yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam "sokakta aşırı tipsiz sorunlu adamlarla takılıyorlar" demişsin, redpill'i Türkiye'ye gelmeden okuyup bitiren biri daha en başta erkeklerin tipinin kadınların kriterleri arasında üstte olmadığını bilmeniz gerekiyordu. Sorunlu erkeklerle birlikte olmaları da zaten redpill'de olan bir şey. Hangi kaynaktan okudunuz bilmiyorum artık. Gerçek hayatta işe yarayıp yaramamak değil olay. Olay senin kadınların doğasını bilmen ve ona göre hareket etmen.

Redpill ile tanışan Türkiye'de ki arkadaşlarımın kız tavlama oranları çok arttı. Yine de redpilll'i kız tavlama aracı olarak kullanılması doğru bir şey değil. Redpill'de sadece kadınların gerçek doğasını öğreniyorsun. Ayrıca kadınların kusursuz erkek isteme olayı şu şekilde. Teorik olarak öyle ama pratikte öyle değil. Bizde teorik olarak çok güzel kız istiyoruz, 90 60 90 model gibi kız istiyoruz, ama sevgililerimiz öyle olmayabiliyor. Erkekler kadınların %60'lık kesiminden hoşlanıyor, kadınlar ise erkeklerin %4,5 lik kısmından. Bu veri de Dating app uygulamalarının oluşturduğu ortak veri. Azımsanmayacak bir oran değil. Redpillcilerin %90 oranında yanlız kalmaları falanda doğru değil. Bir kesim var, redpill'i anladıktan sonra bile yine kendisini daha fazla loser olarak hissedip o şekilde yaşamaya devam ediyorlar. Onlara black pill deniliyor. Ama o kesim %90 falan değil imkansız yani.

Kimse kusursuz erkek olamaz zaten. Benim özellikle bu forumdakilere söylemek istediğim duygusal bi varlık olmaktan vazgeçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasasa671 -- 20 Haziran 2022; 13:57:34 >

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

Olay orada zaten, redpill bilimsel ve istatistiksel olarak kanıtlanarak ilerliyor. Yani ne yazık ki gerçek bir şey.

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt

Kaynak göster o zaman?

• burada olay kadınların gerçek doğasını anlamak. Verdiğin örnek birazcık doğru olabilir çünkü pratikte her erkek yüksek değer erkek olamıyor. Yine de erkeklerin redpill doğasını anlayıp, sevgililerinden ayrıldıktan sonra ağlamak yerine "sıra bendeydi, şimdi bitti" demesini öğrenmesi gerekiyor.

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

Normalde youtuben takip ettiğim için kaynaklar hep o videolarda bahsi geçiyordu. Ama biraz baktım ve buldum

https://linktr.ee/fffacts

Fresh and fit youtube kanalı kaynakların olduğu bi link koymuş. Yukarıda yazıyor onlara bakabilirsin.

• banane olum karı kızla işim yok niye bi yerinizden element uyduruyosunuz

Teşekkürler.

• Öyle bir şey yok, sebebi ise redpill'i gerçekten benimsemiş olan birisi 20'li yaşlarda karı kız peşinde koşmayı bırakıp kariyer yapmaya başlaması gerek. Yani sen 20'li yaşlarda kariyer yerine kız peşinde koşup ruh ikizini aramaya çalışırsan onca yılını boşa harcamış olursun.

Redpili bayağıdır takip ediyorum ama dediğiniz şeye hiç rastlamadım. Kadına şiddet, taciz falan kesinlikle redpill'de yok. Son zamanlarda çok yayıldığı için saçma insanlar belki o şekilde konuşmuştur ama Amerika'da tacizi meşrulaştıracak show yapacaklarını pek sanmıyorum.

kanka ben redpilcilerle takılıyorum merak etme sen :D adam kıza mesaj atıyor kız 3 gün sonra dönüyor kızlarla takılıyorum ben diye sağda solda anlatıyor ben mesela kızların gözünde sorunlu problemli biriyim hepsi bi süre sonra kaçıyor mükemmeli istiyolar demiştim ayrıca türkiyedeki rekabet oranıyla amerika çok farklı brezilyada sokakta yürüsen kız bulursun talep yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.