Şimdi Ara

Rehbere yeni bir isim kaydedince yaşadığım sorun SSli(Konu güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit:Arkadaşlar konuyu yeniden güncelledim.Soruma maalesef çözüm amaçlı bir yanıt alamadım.Yeniden anlaşılır bir biçimde konuyu tekrar yazdım.
    Umarım anlaşılmıştır.

İPhone5s kullanıyorum ama işletim sistemim eski İOS 7.1.2
    Şimdi şöyle bir sorunum var.
    Rehberimdeki görümün ad-soyad görünümüne ayarlı.
    Verdiğim linkteki ilk resme tıklayarak bakabilirsiniz.(Aşağıda solda ki resim)
    Şimdi ben mesela bu rehbere yeni bir numara kaydedince rehber nedense başka bir hal alıyor.
    Bunuda 2. linke tıklayarak bakabilirsiniz. (Aşağıda sağda ki resim)
    Rehbere "PTT Kargo" olarak yeni bir numara kaydettim.
    Rehber görünümü çok kötü bir hal aldı.
    Sağ tarafta alfabetik sıra çıktı.İsimler alfabede ki harflere göre sıralanmış.
    Yani mesela"E" harfinin altında ismi E ile başlayan kim varsa onu gösteriyor.
    Öncelikle bu bir problem mi yoksa bir normal mi?

Bu belki normal bir durumdur bilmiyorum
    Bir türlü eski haline getiremedim.
    Ayarlardan Mail-Kişiler-Takvimler başlığı altında bir kaç değişiklik yaptım ama olmadı.
    Görünüm şuan Ad-Soyad olarak kayıtlı.
    PTT Kargo denilen numarayı silince rehber tekrar eski haline dönüyor yani ilk verdiğim linkteki hali.

Eğer bir problem varsa nasıl eski haline getirebilirim?

https://i.hizliresim.com/L1NO2J.jpg
    https://i.hizliresim.com/1MBG41.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 25 Ocak 2016; 21:50:50 >

• Ne yapmak istediğinizi pek anlayamadım.Nasıl olmasını istiyorsunuz ?
  • Ayarlar ---> Mail Kişiler Takvimler ---> Sıralama ---> Ad soyad
    bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

Ayarlar ---> Mail Kişiler Takvimler ---> Sıralama ---> Ad soyad
    bitti

O dediğiniz ayar zaten bende hep sabitti.Yani ad-soyada göre sıralama mevcut şuanda.
    Aşağıda yeni ekran görüntüsü verdim.
    Mevcut görüntü en üstte olan.
    Bir de şöyle bir şey var.
    Listemden bir isim silersem liste eski haline geri dönüyor.Oda en allta ki resimde mevcut.
    Yeni birini kaydedersem üsteki resim gibi oluyor
    Yani ne yapacağımı bilmiyorum .
    Zaten durduk yere böyle oldu.Ben hiç bir ayara dokunmadım.

Mail-Kişiler-Takvimler den sürekli ayarlarını değiştiriyorum ama olmuyor.

• Mail hesapı kurarsan ekranın sol köşesindeki gruplar sendede olur. Sen Abcd..z ye kadar giden sağdaki sıralamayı görmek istiosun göremiyorsun sanırım. onun için kişilerinde o ekrandaki listeden fazla kişi olması lazım görürsün.
    mail hesapı filan ekleyip kaldırdın mı sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krach55

Mail hesapı kurarsan ekranın sol köşesindeki gruplar sendede olur. Sen Abcd..z ye kadar giden sağdaki sıralamayı görmek istiosun göremiyorsun sanırım. onun için kişilerinde o ekrandaki listeden fazla kişi olması lazım görürsün.
    mail hesapı filan ekleyip kaldırdın mı sen ?

Siz yanlış anladınız galiba.Ben ekranın sağında ki o alfabetik sırayı görmek istemiyorum.
    Eskisi gibi yani alltaki 2.resimde ki gibi olmasını istiyorum.
    Mail filan ekleyip kaldırmadım.Durduk yere böyle oldu
  • Güncel up
  • öncelikle bu durum bir problem değil..

bu bir özellik listenizde ekrana sığacak kadar bir isim listesi varsa kenarda bu alfabe çıkmaz. ( paylaştığınız sağdaki resimdeki gibi)
    ancak ekrana sığmayacak kadar bir listeniz varsa aygıt kenara isimleri daha kolay bulabilesiniz diye alfabeyi sıralar.

sizw şöyle bir ipucu vereyim ayarlar genel den erişebilirlik kısmındaki büyük metin seçeneğindeki boyutla bi oynamayı deneyin. puntolarda bir büyüme olmuşsa burada düzeltebilirsiniz.

ama resimde gösterdiğini herşey çok normal. bir bozukluk yada bir sorun söz konusu değil. tamamen normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

öncelikle bu durum bir problem değil..

bu bir özellik listenizde ekrana sığacak kadar bir isim listesi varsa kenarda bu alfabe çıkmaz. ( paylaştığınız sağdaki resimdeki gibi)
    ancak ekrana sığmayacak kadar bir listeniz varsa aygıt kenara isimleri daha kolay bulabilesiniz diye alfabeyi sıralar.

sizw şöyle bir ipucu vereyim ayarlar genel den erişebilirlik kısmındaki büyük metin seçeneğindeki boyutla bi oynamayı deneyin. puntolarda bir büyüme olmuşsa burada düzeltebilirsiniz.

ama resimde gösterdiğini herşey çok normal. bir bozukluk yada bir sorun söz konusu değil. tamamen normal..

Dediğiniz gibi metin puntoları ile oynadım ama olmadı.Neyse iyi akşamlar
    Zaten sorun değilse artık böyle kullanırım yapacak bir şey de yok zaten.Ama ben beğenmedim bu görünümü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.