Şimdi Ara

REKOR İŞLEMCİ SICAKLIĞI C2D 98 derece (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mami23

BEN 500 DERECE GÖRDÜM

Hahahah gıdalayın yahu gülmek istiyorum.

• eskiden çok ısınan amd işlemciler vardı. bi video var hatta nette, heatsink i çıkartıp quake 3 açıyorlar 5 sn sonra işlemci kendini buharlaştırıyor :D

seninki ona dönmüş. sayın! mahkemelerimiz youtube erişimini engellediklerinden link veremiyorum.
  • 98

doğalgaz masrafından kurtuldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mithrelios

eskiden çok ısınan amd işlemciler vardı. bi video var hatta nette, heatsink i çıkartıp quake 3 açıyorlar 5 sn sonra işlemci kendini buharlaştırıyor :D

seninki ona dönmüş. sayın! mahkemelerimiz youtube erişimini engellediklerinden link veremiyorum.

+1

Hala amd ısınıyor diyen insanlar var ama tam tersi amd nin yerinin intel işlemciler aldı ısınmada. Dün arkadaşa amd x2 4000 brisbane aldık. Odada hafifçe sobada yanıyordu ve boşta hwmonitor 1. işlemci sıcaklığını sıfır derece gösterdi hatta 1 anlık -1 derece dedi

• benım p3 işlemci 94 derece görmüştü
  • o programın hatası. yoksa işlemci alev alır suan bu konuyu açamazdın.

mesela benim anakrtın easy tune die programı var kolay oc edebilmen için ayrıca sıcaklık değerlerinede bakabiliyosun. bazen sıcaklık 280 derecelerde österiyo fahrenayt olaraksa 550 F da oluyor. yani programın hatası buda.
  • garantiye sawutturr onlar uğraşşsın garanti kapsamındaysa
  • 98 mi Benim leptopta 50 C bulunca telaşlanıyorum.Hp Pavilion benimki . Servise götür
  • 70 den aşşagıda hayatta çalışmaz önce açarım pc yi 70 olunca masaüstü gelir bende. tarzımız farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

70 den aşşagıda hayatta çalışmaz önce açarım pc yi 70 olunca masaüstü gelir bende. tarzımız farklı.

Tabii 3 yıl sonra öyle oluyor...
  • Prime 95 ile 120 gördüm, dayanamayıp ben reset attım. Belli bir sıcaklıktan sonra reset atma ayarını kapamıştım. O sıcaklıkta kavrulmasına içim el vermedi.
  • Böyle bir şey imkansız. İşlemcilerin belirli bir sıcaklıktan sonra kapanması için ayarlı olmaları gerekiyor BIOS'tan. Bu ayarı bozsan bile o sıcaklığa ulaşan işlemci, işlemciyi bırak herhangibir bir donanım aygıtı çalışır durumda olamaz.
  • Arkadaşım dalga mı geçiyorsun intel o sıcaklıkta direk kendini kapatır bios ayarı olmasa bile.Benim laptopta core duo t4200 var 40 dereceden yukarı çıkmıyor.Hani dicem laptop olduğu içindir.Ama öle bişi yok çünkü kendimde laptop kullanıyorum.İlla diyorsan gerçek diye git 100 liralık taban soğutucu al.
  • Stok fan ile görmüştüm bu sıcaklığı. Speedfan ve Everest aynı dereceyi gösteriyodu. Şuan Noctua D14 kullanıyorum. İşlemci 4.2Ghz'de. Fanları durdurup Prime 95 açtığımda hemen 100 derece oluyor ve yavaş yavaş yükseliyor.
    Amacım inandırmak değil, gördüğümü yazıyorum. Bir yanlışlık varsa ısı sensörlerindedir. Dalga geçecek olsam konu dışına yazardım.
  • benim alet açıldığında 30'larda oluyor sonra biraz net'de sörf yapınca 45 civarına kadar geliyor oyun oynadığımda 10 dakika sonra hafif donmalar başlıyor 5 dakika sonra ağır çekimde oynuyorum resmen oyunu donmalardan kapatıyorum oyunu bişey olacak diye makinaya bakıyorum ısı değerlerine 90-100 arası oluyor arkadaşımdada benim laptopun aynısından var onda oynuyorum 1 saat 2 saat oyunu ne donma var ne bişey sonra kapatıyorum ısı değerlerine bakıyorum 70 falan en fazla 2 dakika içinde 30'a düşüyor oda hemen deli olacam.
  • Bu konu konu dışında ünlü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsanoğluinsan

Bu konu konu dışında ünlü oldu

•  REKOR İŞLEMCİ SICAKLIĞI C2D 98 derece
  • artık yemegi ocaga koyma git cpunun üstüne koy pişsin heyt maşallah bu ısıda çalışması hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Biri

quote:

Orijinalden alıntı: İnsanoğluinsan

Bu konu konu dışında ünlü oldu

uzaklaştırmam var pm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.