Merhaba sevgili forum üyeleri bir ön bilgi sahibi (fiyat-parça) olmak için sizlerden yardım istiyorum bir kaç sorum olacak araba üzerinde yapacaklarımdan yola çıkarak cevaplarsanız sevinirim.
Ortalama ne gibi bir maliyet ortaya çıkar ? -Arabanın motor bölümü on numara sadece bir üstünkörü bakım yapılacak burda. -İç döşeme komple a dan z ye değişecek -Elektrik tesisatı yenilenecek -Araba üzerinde yaşı itibarı ile çürümeler başladı 2-3 parça macun işi var -Kaporta üzerinde 2-3 vuruk çekme ve ezilme düzeltilecek -Kapı fitilleri yenilenecek
Gözüken ve şimdilik yapılması gerekenler bunlar, yapılacaklar doğrultusunda ne gibi bir maliyet ortaya çıkar ? Şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar...
Valla kardeşim benim hayalimi gerçekleştiriyorsun, çocukluğumdan beri Renault 12 TSW (1984-1988) Modelleri çok severim, benim hayalim de bir gün Allah nasip eder de emekli olursam aynısını yapmak, sana kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme