Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.922
Cevap
315
Favori
1.717.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceyosit

Bugün mais'e gittim. Satış temsilcisi kampanyanın 4 Kasımda başlayacağını söyledi bilginize

Merhaba maisden kampanya harici herhangi bir model için fiyat aldınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır kampanya harici bir fiyata bakmadım
  • Var mı kampanya fiyatları elinde olan
  • Merhaba, Renault'da yakında makyajlanacak araçların bilgisi olan var mı?
  • beyler yarın bi ihtimal belli olucakmış ama adamlar bizde bilmiyoruz oyak kendi elemanlarını getiriyor kendi satış yapıyor dedi DUSTER alıcam delikanlı gibi söyle beklemeye değermi dedim ordaki adama abi şuan kravatsız konuşursak beklemeye değer dedi
  • merhabalar, 2012 yılı kampanyasından babamın adına araç almıştım, liste fiyatı 52000tl olan fluence extreme 1.5dci 110bg modeli 43800' e gelmişti, yaklaşık %16 gibi bir indirim olmuştu. fiyatları belirlerken eldeki stok durumuna göre belirliyorlar sanırım, çünkü ben aldığımda garip bir şekilde 90bg olan modeli 110bg olan modelden daha pahalıydı. o yüzden bir modele kilitlenmemek alternatifleri de değerlendirmek mantıklı olabilir.

eğer öyle sürekli araba değiştiren insanlar değilseniz, beğendiğiniz modelde de güzel bir indirim yakalarsanız araç bir defa alınıyor, paranızın yettiği en üst modelini, donanımlısını almaya çalışın, sonradan şu da olsaydı bu da olsaydı demeyin.
  • güzel indirimler olursa ve kredi faizleri de piyasaya göre uygun olursa ki bu oluyor zaten alınabilir tek dezavantajı sanırım biraz araç teslimi geç oluyor....
  • Makyaj ve kasa değişimi konusu Firmaların Kanunen hakları ancak, her 3 yılda makyaj 4-5 yılda ise komple kasa değişimi adeta standartlaştı, Renault yüzü eskiyen bir çok modeli ki başta Laguna var 2016 yılında yenileyecek gibi..
  • ben açıkçası latitude ii bi indirim bekliorum çünkü çevremde pek görmüorum açıkçası

bide fluence de olabilir makyaj yedi kasa değişimi yakın onda indirim olur

clio peynir ekmek gibi satıo hiç zannetmiorum indirim filan

zaten oyak ın en güzel avantajı krediler minumum düzeyde olması ve hatta 0 olması geçen sene hatırlamıosam 30 bin tl ye 36 ay %0 faiz vardı
  • 30 bin tl krediye böyle avantaj yeterli zaten. Bakalım nasıl bir liste yayımlanacak.
  • Kampanya bugün açıklandı arkadaşlar. Ekleyebilirsem birazdan fiyatları ve kredi olanaklarını ekleyeceğim.

Dosya nasıl ekleniyor çözebilirsem ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan.mustafa -- 4 Kasım 2014; 9:17:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercan.mustafa E kullanıcısına yanıt
    link falan var mı hocam kampanya koşullarının yayınlandığı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can1043 -- 4 Kasım 2014; 13:03:13 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can1043 -- 4 Kasım 2014; 13:03:29 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can1043 -- 4 Kasım 2014; 13:04:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can1043

Aradaslar Oyak bilgilerini resmi sitesinden faydalanin diye ekledim. Oyakta calismiyorum. Ayrica yukaridaki bilgilere ek model bazli olarak kredi bilgileri:
    * 15000 TL ye 36 aya kadar 0% faiz
    * 20000 TL ye 20 aya kadar 0% faiz
    * 36000 TL ye 15 aya kadar 0% faiz

Herkesin gonlunce olsun.

Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. İndirimler modellere göre değişiyor sanırım önerebileceğin iyi indirim olan bir model varmı limit max 40 :)
  • Oyak üyesi olmadan bu fiyatlara ne kadar yaklaşabiliriz? :)
  • fiyat olarak en iyi indirim hangisinde olmuş arkadaslar??
  • Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Yılda ortalama 15 bin km yapan birisi dizel mi almalı yoksa 0.9 turbo motor mu ? Hangisi daha avantajlı olur acaba. Kullanım olarak çok agrasif kullanmam.
  • 4KiLL! kullanıcısına yanıt
    www.arabalar.gen.tr adresinden araclarin km basina ne kadar yaktigina bakin oncelikkle. sonra iki arac arasindaki farki (krs/km) 15 bin ile carpin. Bu deger size az yakan aracin ekonominize yillik katkisini verir. Oradan genel olarak bir fikir sahibi olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.