Renault 21 ler bir zamanların efsanesi çoğu sıfır arabayı yola gömer sıfır hyundai i20 verseler vermem inanın.. çoğu sıfır arabadan daha sağlam domuz gibiler.. |
Renault21ler optima manager concorde..
-
-
Bunların devri geçti dostum, 30 senelik araba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok temizlerini hala kullanırım ben..
-
Temiz ise çok güzel araçtır, piyasada temiz olanlar bir elin parmağını geçmez. Sizdeki de onlardan biri galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Odun gibi arabaydı. Satıp Avensis alınca arabaya bindiğimizi anlamıştık.
-
Motorlari sorunlu 1.7 lerin turkiyede tutulmamasinin sebebi motor arizalari yag kacagi ve calismama sorunu meshurdur. Guzel kaliteli araba ama ariza acinca sac bas yoldurur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reno 21'ler kalas gibi. tasarım yok estetik yok, performans yok. bunun yerine vectra tercih ederdim o zamanlarda olsam. temizini bulmak kaydıyla tempra alınabilir. eski renolar kütük gibiydi. laguna 1'den sonra reno düzelmeye başladı.
-
1991 yılında çalıştığım hastanenin güvenlik görevlisine piyango vurmuştu gitti bunun sıfırını aldı aynı paraya Ankara'da 3 tane daire alınıyordu
-
Yani cokta matah araclar değildi. Suspansiyon zayıftı yalıtım zayıftı cabuk tangırdıyorlardı engebeli zeminlerde lak luk eden alt takımlar yoruyordu insanı. Malum o donemde ulke yollarının şartları hep engebeliydi. Concord lar biraz havalıydı motorları seriydi ama milleti arızalarıyla ve yakıt tüketimiyle yıldırıyordu. Gençliğimizin arabalarıydı.
-
Yani 21 sürmesek şu yorumlara inanacağız.. gayette başarılı arabalardı hatta doğrusunu söylemek gerekirse süperlerdi..
-
Enayiymiş o güvenlikte gidip 3 daire alacağına sıfır manager almış şuan naptı acaba ? hastane battı mı ?
Ben olsam 2 daire bir broadway alırdım
-
Biri fiat marea paylaşır diğeri renault 21 forumu bi nostalji havası aldı gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunların devri geçti dostum, 30 senelik araba.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X