Şimdi Ara

Render Süresini Düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD FX 4300 İşlemci
    PowerColor HD 7870+ PCU Edition Ekran Kartı
    Asus M5A97 Evo r2.0 Anakart
    4 Gb Kingston Ram
    500 Gb Harddisk

Genel özellikler bunlar. Elimde bir sahne var. Aslında sahne değil animasyonun bir karesi. Render süresi 2 dakika 30 saniye ediyor. Ben bunu nasıl 1 dakikaya veya en olmadı yarıya düşürebilirim ? Neleri güncellemem gerek bilginiz var mı ?

• faremizinimleci F kullanıcısına yanıt
    işlemciyi değiştirmeniz gerekebilir. 4gb ram daha eklemeniz gerekebilir o konuda bilgili arkadaşlar vardır. işlemci ram ve kullandığınız sabit disk yazma hızı önemli.
  • Renderi neyle aliyorsunuz islemcimi ekran kartimi render icin hangi program/ plugin kullaniyorsunuz calisilan dosya boyutu poligon sayisi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

Renderi neyle aliyorsunuz islemcimi ekran kartimi render icin hangi program/ plugin kullaniyorsunuz calisilan dosya boyutu poligon sayisi nedir

Cinema 4d kullanıyorum. Sanırsam işlemci kullanıyor ben öyle biliyorum
  • faremizinimleci F kullanıcısına yanıt
    Ozaman amd fx 8xxx serisinden bir islemciye gecip en azindan 4 gb daha ram ekleyin 1 dk civarina duser sure

• quote:

Ozaman amd fx 8xxx serisinden bir islemciye gecip en azindan 4 gb daha ram ekleyin 1 dk civarina duser sure

Benim aklımdaki plan fx8350+12 gb ram yapmayı düşünüyorum fakat ayda kaç lira elektrik gelir orasını tahmin edemiyorum
  • Rami nekadar yuksek tutarsaniz okadar iyi olur
    95w tdpli islemciden 125w tdpli islemciye geciyorsunuz hergun saatlerce render almayacaksaniz faturaya yansimasi aylik 3_5 lirayi gecmez bence

• quote:

Rami nekadar yuksek tutarsaniz okadar iyi olur
    95w tdpli islemciden 125w tdpli islemciye geciyorsunuz hergun saatlerce render almayacaksaniz faturaya yansimasi aylik 3_5 lirayi gecmez bence

Maximum 5 veya 6 günlük render alıcam ne kadar katkısı olur fiyata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.