merhaba arkadaşlar şöle bi sorunum var, yardımcı olabilir misiniz?
MVC'de renderaction ile render etmek istediğim bir partial view'de, controller'dan gönderilen koleksiyon, ilgili view'de tanımlanamıyor ve hata veriyor, strongly typed olarak da görülmüyor doğal olarak. Yani model diorum foreach ile dönmesi için ama model tanımlı değil gibisinden bi uyarı veriyor(halbuki view in üst tarafına model tanımladım ama model i görmüyor) debug yapınca da aşağıdaki hatayı alıyorum. Sebebi ne olabilir?
şu hatayı veriyor.
Additional information: 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper' işleyicisi için alt isteği yürütme hatası.
foreach (var item in model ) { <div> <div>item.Id</div> <div>item.Name</div> <div>item.SurName</div> </div> } } } </div>
controller şu;
public ActionResult Index() { return View(); }
[ChildActionOnly] public PartialViewResult Indexbir() { List<PersonDataDTO> model = null;
model = PersonData_GetListManagement.PersonData_GetList();
return PartialView("IndexPartial", model); }
cinfisC
kullanıcısına yanıt
sorun çözüldü...
Nasıl çözdüğünüzü de yazsanız...
cllyldrm
kullanıcısına yanıt
for each de model yerine Model yazmam lazımmış.
cllyldrm
kullanıcısına yanıt
böle de kıl tüy bi problemmiş işte:)
Kendi mvc projemde de böyle bir kısım vardı, kendiminkine bakıyorum seninkine bakıyorum, bulamamıştım farkı, gözden kaçabiliyor, büyük bir sorun değilmiş allahtan
cllyldrm
kullanıcısına yanıt
:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme