Ne yaptıysam olmuoyor 4-5 maçtır geliyo karşıma aşırı vuruyı ve aşırı dayanıklı yardımcı olun beyler
30'a kadar inhi vermezseniz free win alırsınız
Renektonun late sini niye bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum, 0 cc mi bu hero arkadaşım ? hayvan gibi tanklayıp adc yi kesiyor tek başına 1 ofansif itemle, early si güçlü diye latede düşeceği anlamına gelmez aynı şey lee sin vb. içinde geçerli
Ben de hep eziliyorum takip
quote:
Orijinalden alıntı: Infinityy
Renektonun late sini niye bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum, 0 cc mi bu hero arkadaşım ? hayvan gibi tanklayıp adc yi kesiyor tek başına 1 ofansif itemle, early si güçlü diye latede düşeceği anlamına gelmez aynı şey lee sin vb. içinde geçerli
Öyle değil işte. Eşit şartlarda sen earlyde mi daha çok vuruyosun yoksa latede mi ona bakıcaksın. Ha item farkın vardır, baya feedlenmişsindir vurusun tabi.
Sen renekton al
quote:
Lane'de öne geçince doğru oynamayla düşmüyor zaten,latede düşüyor denmesinin sebebi lanede eşit gidip adamı ezemediginde karşıdaki senden daha fazla iş yapar,mesela lanede sadece farm yapan Jax,Vladimir latede çok iş yapar ama Renekton'da öyle değil
Aşırı vuruyı ise reelde bul ve yırmıh at
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Policeman
Renekton lane bull bir herodur. Lane de ezmek ciddi manada zordur. Belki garen,cho,maokai,ryze gibi champlar tercih edilebilir. Late de ise hasarı yok zaten.
quote:
Renekton'un late'i çok kötü değil. Kötülemelerinin sebebi şuan ki tanklar kadar iş yapamaması late game'de.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Policeman
soloqda fazla gelmiyor en son shy oynuyordum fazla atar yapmazsan farma oynarsan junglerın gank atınca önüne geçersin ama bota tp atıp skor alırsa sıkıntı
quote:
Orijinalden alıntı: Crystal Prox
soloqda fazla gelmiyor en son shy oynuyordum fazla atar yapmazsan farma oynarsan junglerın gank atınca önüne geçersin ama bota tp atıp skor alırsa sıkıntı
Alıntıları Göster
ÇARE TRUNDLE !
bu sezon 20 renek macim var ciddi anlamda top kaldigi zaman ct.yeme korkusu olmadan aliyorum bayada is yapiyor ama artik tank oynamiyorum isimi garanti altina aliyorum tek tasiyorum riven vb.
quote:
Orijinalden alıntı: darkblade36
bu sezon 20 renek macim var ciddi anlamda top kaldigi zaman ct.yeme korkusu olmadan aliyorum bayada is yapiyor ama artik tank oynamiyorum isimi garanti altina aliyorum tek tasiyorum riven vb.