Şimdi Ara

Renekton Topta ezilmiyorrr!!! Acil taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yaptıysam olmuoyor 4-5 maçtır geliyo karşıma aşırı vuruyı ve aşırı dayanıklı yardımcı olun beyler

• 30'a kadar inhi vermezseniz free win alırsınız
  • Renektonun late sini niye bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum, 0 cc mi bu hero arkadaşım ? hayvan gibi tanklayıp adc yi kesiyor tek başına 1 ofansif itemle, early si güçlü diye latede düşeceği anlamına gelmez aynı şey lee sin vb. içinde geçerli
  • Ben de hep eziliyorum takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

Renektonun late sini niye bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum, 0 cc mi bu hero arkadaşım ? hayvan gibi tanklayıp adc yi kesiyor tek başına 1 ofansif itemle, early si güçlü diye latede düşeceği anlamına gelmez aynı şey lee sin vb. içinde geçerli

Öyle değil işte. Eşit şartlarda sen earlyde mi daha çok vuruyosun yoksa latede mi ona bakıcaksın. Ha item farkın vardır, baya feedlenmişsindir vurusun tabi.
  • Sen renekton al
  • quote:

Renektonun late sini niye bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum, 0 cc mi bu hero arkadaşım ? hayvan gibi tanklayıp adc yi kesiyor tek başına 1 ofansif itemle, early si güçlü diye latede düşeceği anlamına gelmez aynı şey lee sin vb. içinde geçerli

Lane'de öne geçince doğru oynamayla düşmüyor zaten,latede düşüyor denmesinin sebebi lanede eşit gidip adamı ezemediginde karşıdaki senden daha fazla iş yapar,mesela lanede sadece farm yapan Jax,Vladimir latede çok iş yapar ama Renekton'da öyle değil
  • Aşırı vuruyı ise reelde bul ve yırmıh at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Policeman

Aşırı vuruyı ise reelde bul ve yırmıh at
    Renekton lane bull bir herodur. Lane de ezmek ciddi manada zordur. Belki garen,cho,maokai,ryze gibi champlar tercih edilebilir. Late de ise hasarı yok zaten.
  • quote:

Renekton'un late'i çok kötü değil. Kötülemelerinin sebebi şuan ki tanklar kadar iş yapamaması late game'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Policeman

Aşırı vuruyı ise reelde bul ve yırmıh at
    soloqda fazla gelmiyor en son shy oynuyordum fazla atar yapmazsan farma oynarsan junglerın gank atınca önüne geçersin ama bota tp atıp skor alırsa sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Prox

soloqda fazla gelmiyor en son shy oynuyordum fazla atar yapmazsan farma oynarsan junglerın gank atınca önüne geçersin ama bota tp atıp skor alırsa sıkıntı

Alıntıları Göster
    ÇARE TRUNDLE !
  • bu sezon 20 renek macim var ciddi anlamda top kaldigi zaman ct.yeme korkusu olmadan aliyorum bayada is yapiyor ama artik tank oynamiyorum isimi garanti altina aliyorum tek tasiyorum riven vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblade36

bu sezon 20 renek macim var ciddi anlamda top kaldigi zaman ct.yeme korkusu olmadan aliyorum bayada is yapiyor ama artik tank oynamiyorum isimi garanti altina aliyorum tek tasiyorum riven vb.
    jungdan yardım almalısın.
  • Aylardir oyunuma Renekton denk gelmiyor. Heronun neye benzedigini unutmaya basladim resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ape1281

Aylardir oyunuma Renekton denk gelmiyor. Heronun neye benzedigini unutmaya basladim resmen.
    Renekton topta ezilmez
  • semonen85 kullanıcısına yanıt
    oglum beni niye etiketliyosun ?
  • Yukarda bi arkadaş da yazmış. Trundle ağzına bile tükürür. Trundle ve olaf. Dene ve gör.
  • semonen85 kullanıcısına yanıt
    Garen ryze ve pant la ezebilirsin en azından ezilmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texasred

Garen ryze ve pant la ezebilirsin en azından ezilmezsin
    Vladamir , Kennen , Teemo ile alabilirsin Range ve kaçış mekaniği olan herolar lazım bunun için Mordekaiser ile de tokatlamışlığım vardır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.