Şimdi Ara

Renekton Topta ezilmiyorrr!!! Acil taktik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Troll Captain

Renekton topta ezilmez

Garensem keserim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vlad pickle ve eğlencene bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infinityy kullanıcısına yanıt
    Kite'lanıyor.

• Onu pickle demişsiniz bunu pickle demişsiniz ne item ne de oynanış konusunda tavsiye vermemişsiniz. Adama karşı hangi mesafeler güvenli ne zaman tradelere girmemeli farm alırken nasıl davranmalı dayak yememek için, Hiç.

Dostum ben yazardım da üşendim biliyor musun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryze aşırı rahat ezer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ranged champ al ağlat
  • Öfkesi olmadığında olabildğince dürtüyorum mesela Riven la.Öfkesi olunca minyonlarda kullanmasını bekleyip biraz safe oynuyorum.
  • moruk safe olup gank beklemelisin başka çaresi olduğunu sanmıyorum. Şahsen benimde yaptığım o oluyor
  • Her renek alışımda latede üzülüyorum ben de

• Latede is yapan bir tank sec earlyde kill verme yapabildigin kadar farm yap lanede kill alamasan bile renek earlyde ezemedigi icin kill alamadigi icin senin sectigin eleman kadar is yapmayacaktir.

• vlad olaf gerçekten iyi
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    bişey çıkıcak diye okudum
  • Ryze ile free lane
  • [size=2Vladim ir alcan qnqQ maxlamayı unutma
    V
    Anlad n sen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 3 Temmuz 2015; 15:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

Renektonun late sini niye bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum, 0 cc mi bu hero arkadaşım ? hayvan gibi tanklayıp adc yi kesiyor tek başına 1 ofansif itemle, early si güçlü diye latede düşeceği anlamına gelmez aynı şey lee sin vb. içinde geçerli

Renekton early üstünlüğü ile oyunu iyice domine edip laneden kar topu efektine bağlı bir şekilde çıktığında oyunun her aşamasında iş yapar . Ancak yüksek eloda renektona karşı bir şekilde direnip farmda geri düşmeden kill'de vermeden tamamlandığında istediği kartopu efektini yakalayamıyor ve latede diğer top lane herosuna kıyasla genelde güçsüz kalıyor . 0 değil ama alternatifler varken seçilmiyor ki 1-2 başka heronun nerflenmesinden sonra tekrar metaya girecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Orijinalden alıntı: Troll Captain

Renekton topta ezilmez

Garensem keserim

duygulandırdın
  • latede güzel kite yiyor. e'snin menzili artar cd'si azalırsa belki çok iyi iş yapabilir ama o zamanda aşırı op olur.
  • Quinn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teemo
  • O pasif buffından sonra eski haline donecegini dusunmustum ki oyle olmus.Earlyde ciddi anlamda renektonu ezen yok gank atarsin e atar ucup gider.Bilen renekton ryzeı falan da ezer geçer önemli olan lanei nasıl oynadığın.sen de volibear al sabaha kadar kapisin durun :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.