Şimdi Ara

Renekton Topta ezilmiyorrr!!! Acil taktik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

ÇARE TRUNDLE !

Tamamen katılıyorum :) trundle ultisini bastiginda zaten renektonun ne savunmasi kaliyor ne canı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübe konuşuyor hocam :P
  • Kimse Irelia dememiş...
  • Dosta güven düşmana korku veren bi toplaner.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texasred

Garen ryze ve pant la ezebilirsin en azından ezilmezsin

saydıklarından bir tek ryze işe yarar. diğer türlü garen ve pant için armor + 5 pot ile lane de uzun süre durursun.

konu sahibinin sorusuna gelirsek renekton fury 50 olduğunda farmdan uzaklaş, e-w-q-e ile yarı can bırakma ihtimali var. sen onu istediğin kadar dürt fury 50 olduğunda q ile tekrar hp toplar ve sen kaçırdığın minyonla kalırsın. eğer günateşini tamamlamışsa jungle gank atmasın orada ikinizide alır. jungle kasmışsa sorun yok. dive asla atmayın. isterse çok az canı olsun. o ulti basıp yapacağı w-q ile hem sizden birini stunlayıp kaçmanızı engelleyecek hemde ultinin verdiği fury ile hp toplayacak. ignite yerine tp alıp bota tp atman. eğer tp yerine ignite almışsa hiç fight yapma. karşısına vayne, teemo, vlad, ryze gibi şampiyonlar al. asla riven, pant, garen gibi ad şampiyonlar alma. 300 goldluk armor + 5 pot ile başlarsa durduramazsınız. çok rahat snowball olur. o 5 pot ile kuleni alana kadar hem farm yapar hem seni keser üstüne pot artar. şartlar almanı gerektiriyorsa da safe oyna tp al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 4 Temmuz 2015; 12:41:30 >

• Renek al?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

Renektonun late sini niye bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum, 0 cc mi bu hero arkadaşım ? hayvan gibi tanklayıp adc yi kesiyor tek başına 1 ofansif itemle, early si güçlü diye latede düşeceği anlamına gelmez aynı şey lee sin vb. içinde geçerli

Renektonu oynamaya bayilan ve soloda en sevdigim heronun renekton olmasina ragmen latede 100 hiddet kombo ile adc bile teklenmiyor. ha %70 canini yersin ama o 30 canla can cala cala yasar. Civili etkilemiyor.

• Vallaha pek oynamadım ama sanırsam iyi bir kitle kontrol ve kule altı pasif durma ile alınabilir. Tabi ki jungle gank atınca girip indirmeye çalışacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EttenNebula -- 6 Temmuz 2015; 21:48:33 >
  • Bende bi ara heves etmiş oynuyordum takii karşıma lulu geleli adam resmen ağlattı ne yakalayabildim ne öldürebldim sürekli dürttü farm bile aldırmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: semonen85

Ne yaptıysam olmuoyor 4-5 maçtır geliyo karşıma aşırı vuruyı ve aşırı dayanıklı yardımcı olun beyler

ortasına yaz birde.d

• Kimdi ya Renekton promuz vardı bi tane +1000 oyunu falan vardı,onu etiketlesin biri detaylı döktürsün ^^.
    Oyunu 3 sezondur oynuyorum,iyi oynuyorsan Renekton topta ezilmez.
    Yani en fazla yapılabilecekleri kule altı farma zorlamak olur seni.Ama Garen fena çözüm değil.
  • Master Yi ile ezdim bu sabah . Flash + Ignite girdim , 3 lwl da first blood verdi zaten . Yapacağın şey full ad girip pasifin dolduğunda q + e yapıp ardından w ile oto atak animasyonunu sıfırlayıp bir tane daha vurup (toplam 3 tane düz vuruşu aynı anda yapmış olursun bu şekilde) ignite atıp adamı alman . Kimse senden bir anda 250-350 hasar beklemediği için alman çok rahat oluyor . 50 fury varsa sıkıntı olabilir yalnız Ona göre kendini ayarlaman lazım gerisi kolay .
  • Darius al ilk item hırpalayan ,sonra direk hydra bitir, sonra tank git.

Ben böyle yapıyorum renekton şok~ iptal~wefead .

• Direk shyvana yada vlad picklerim karsisina.

• Renektona karşı sustain'i olan bir şampiyon seçin.
    Renek'e karşı en favori şampiyonum cho gath.
    Kesinlikle daha early aşamadan itibaren istersen ne farma yaklaştırırsın ne de kendine.
    Renekton'un asıl meselesi e+w+q+e kambosu. Bu komboyu yemediğin sürece lane'e çok rahat edersin.

Renekton minyonların arasında rahatlıkla farm yapabilen bir şampiyon daha ilk levellerde o yüzden şu minyonu keseyim diye gidip adamdan damage yemenin mantığı yok.
    Ne kadar zor olsa da Renekton'a karşı önce 2 level olmak çok önemli. Lane'de level olarak öne geçip ilk aksiyonunuzu yaptığınızda bir kaç dakikalığına rahatlayabilirsiniz.

Bana sorarsanız renek'e karşı alınabilecek herolardan bir tanesi de Irelia.
    Lane'de ben her zaman E fulluyorum. Çünkü fullenen bir E'nin 2 saniye stun'ı size kombo yapmasını yaklaşmasını ve sizin q ile atlayıp adamı stunlayıp geri çekilip rahat farm yapmanızı sağlıyor. Ayrıca Renekton %90 ihtimalle lane'de her zaman sizden daha fazla can yüzdesine sahip olarak gezer. O yüzden canınız az kalsa bile kule altı yapmak Renek için her zaman zor olmuştur Irelia için.
    İlk 6 level'e kadar tabiki de safe oynamak şartı ile.

Dediğim gibi Irelia'nın sahip olduğu sustain ile lane'de durması da kolaylaşıyor.

Yukarıda bir arkadaşın da yazdığı gibi Trundle çok rahat eder. Koyduğun duvar ile çok rahat edebiliyorsun.
    Ayrıca ignite'lı hecarim de iyi bir tercih olabilir. W sayesinde sağladığınız sustain ve ignite ile onun sustain'ini bloke etmeniz de çabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glamdring26

quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

Renektonun late sini niye bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum, 0 cc mi bu hero arkadaşım ? hayvan gibi tanklayıp adc yi kesiyor tek başına 1 ofansif itemle, early si güçlü diye latede düşeceği anlamına gelmez aynı şey lee sin vb. içinde geçerli

Renektonu oynamaya bayilan ve soloda en sevdigim heronun renekton olmasina ragmen latede 100 hiddet kombo ile adc bile teklenmiyor. ha %70 canini yersin ama o 30 canla can cala cala yasar. Civili etkilemiyor.

Hocam şimdi hem tank olup hemde adyi tek komboda alması saçma olmaz mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.