Gidip Siyah kasa aldık cok guzel acayıp hos da sürücüler emanet duruyor beyaz beyaz , Cd-rom writer ve disket sürücünün siyah olanları varmı AS-400 den çalmayı düşünüyorum zira cd-rom u ama bu kadar renkli kasa uretılıyor neden renklı onpanellı cd-rom lar fılan yok yada varda benım haberım yok bılgısı olan varmı
Arkadaşım eğer garanti sorunun yoksa çıkart cdrom ve disketsürücü ön panellerini Siyah sprey boya ile çok rahat bir şekilde boyayabilirsin.
evet sprey boya yada oto boyacıya götür cillop gibi boyasın
Yok ya oto boyacılarına gitmeye gerek yok kasayı boyamicakki bitane siyah sprey boya 50 tane cdrom ve flopy boyar. uğraşmadan çok basit bir şekilde boyayabilir.
www.dijitalcenter.com yanılmıyorsam burada olacaktı fiyatlar bıraz tuzlu tabıı kı
oto boyacısı fırın boya yapar daha iyi olur ;)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by nusrud</i> <br />oto boyacısı fırın boya yapar daha iyi olur ;) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> yok be nusrud bi de kaportayı falan da düzeltsin arkadaşım sen en iyisi spray boya al güzelce kafana göre boya bence [drknrd]
sprey boya denıyecegım sonucu solerim. buarada penta da siyaf floppy ve cd rom buldum floopy sıyah ya fıyat 16 $ :) cd rom 40 $ renk farkına bakın.
Bendekı aopen sıyah kasadada dedıgın gıbı cdler falan cok kotu duruyor hatta aopen aldıgıma pısman oldum bıraz goruntu olayından dolayı cok cırkın gelmeye basladı
LG nin bu tip sürücüleri var.. Ayrıca hurda CDROMların ön panallerinden faydalanabilirsin bu iş için..
motip otomobil boyasıyla da yapabilirsin siyaha boyamayı.(fiyatı uygun diye dedim)
benim kasa masanın altında ve her tarafı açık olduğu için renk menk bana gelmez
sprey ı aldım Floopy ve Monitör acayip cok şık oldu da cd-rom a nası yapcaz allahtan bozuk bır dvd rom vardı da ona deneedım ıcıne kacıyor bu sprey
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme