Şimdi Ara

Renkli Parçalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gidip Siyah kasa aldık cok guzel acayıp hos da
    sürücüler emanet duruyor beyaz beyaz , Cd-rom writer ve disket sürücünün siyah olanları varmı AS-400 den çalmayı düşünüyorum zira cd-rom u ama bu kadar renkli kasa uretılıyor neden renklı onpanellı cd-rom lar fılan yok yada varda benım haberım yok bılgısı olan varmı

• Arkadaşım eğer garanti sorunun yoksa çıkart cdrom ve disketsürücü ön panellerini Siyah sprey boya ile çok rahat bir şekilde boyayabilirsin.
  • evet sprey boya
    yada oto boyacıya götür cillop gibi boyasın
  • Yok ya oto boyacılarına gitmeye gerek yok kasayı boyamicakki bitane siyah sprey boya 50 tane cdrom ve flopy boyar. uğraşmadan çok basit bir şekilde boyayabilir.
  • www.dijitalcenter.com
    yanılmıyorsam burada olacaktı
    fiyatlar bıraz tuzlu tabıı kı
  • oto boyacısı fırın boya yapar daha iyi olur ;)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by nusrud</i>
    <br />oto boyacısı fırın boya yapar daha iyi olur ;)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> yok be nusrud bi de kaportayı falan da düzeltsin arkadaşım sen en iyisi spray boya al güzelce kafana göre boya bence [drknrd]
  • sprey boya denıyecegım sonucu solerim. buarada
    penta da siyaf floppy ve cd rom buldum
    floopy sıyah ya fıyat 16 $ :)
    cd rom 40 $
    renk farkına bakın.
  • Bendekı aopen sıyah kasadada dedıgın gıbı cdler falan cok kotu duruyor hatta aopen aldıgıma pısman oldum bıraz goruntu olayından dolayı cok cırkın gelmeye basladı
  • LG nin bu tip sürücüleri var..
    Ayrıca hurda CDROMların ön panallerinden faydalanabilirsin bu iş için..

motip otomobil boyasıyla da yapabilirsin siyaha boyamayı.(fiyatı uygun diye dedim)
  • benim kasa masanın altında ve her tarafı açık olduğu için renk menk bana gelmez
  • sprey ı aldım Floopy ve Monitör acayip cok şık oldu da
    cd-rom a nası yapcaz allahtan bozuk bır dvd rom vardı da ona deneedım
    ıcıne kacıyor bu sprey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.