Şimdi Ara

Reno clio 1.5 dCi 90bg icon + look paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yaklaşık 8 senedir forumun takipçisi olarak gün geldi ve araba bölümünde de bir konu açma fırsatım oldu.

İlk arabamı alıyorum bir aksilik çıkmaz ise yarın.

Karar verdiğim araba Reno clio 1.5 dCi 90bg icon paketi.

Fakat bu noktada 2 fiyat teklifi geldi önüme,

61.000TL standart ya da 64.000TL look paketi ile beraber.Sizce +3 Ödemek bu klasman için değer mi?

Ayrıca bu araç ellerindeki son araç yani galeride insanlar 15 gün süre içerisinde içerisine binip baktılar yani sizce almak hata mı olur bu şekilde aracı almak.

Görünüşü için bugün çektiğim resim.

Reno clio 1.5 dCi 90bg icon + look paketi

Ayrıca son olarak araç hakkında kullanan bilgisi olan insanlar bilgi verebilirlerse çok mutlu olurum.

iyi forumlar! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 21 Aralık 2015; 22:52:26 >

• Kosssss koca 60 bin lirayi şuna vermek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Kosssss koca 60 bin lirayi şuna vermek

arabayı performans hız vs için kullanan biri olmayacağım,düşük yakıt tüketimi , dış görünüş ve iç fonksiyonları ön planda tutmak istedim.Bu kategoride başka önerin olabilir mi?
  • EDC mi ?

• Astra yada leon düşündünüz mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad yarın gidip elinizde 1.5dci Tounch plus Megane varmı diye sor 64 e R-Linkli touch plus edc alırsın.
  • Diyecek bişey yok.

Kazasiz belasiz kullan
    Hayirli ugurlu olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

Astra yada leon düşündünüz mu ?

opel deki fiyatlar çok yüksek geldi yeni astraların boşları 75 80den başlıyor sanırım,dizel araç bakıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

Üstad yarın gidip elinizde 1.5dci Tounch plus Megane varmı diye sor 64 e R-Linkli touch plus edc alırsın.

yarın soracağım,araç çok mu kötü?
  • Clio güzel araç da 2014 model st vagon aynı araca 47 vermiştık ne çabuk bu fiyata gelmiş. Ben her ne olursa olsun b segmenti araca o paraların verilmesine iyi gözle bakmıyorum

• Buraya yazarsanız sizi soğuturlar,bu para bu arabaya verilir mi derler,Clio 60 bin lira yapar mı derler..

B sınıfında böyle motora sahip ve bu kadar tatlı görünen bi araç yok bana göre,renk ve jant uyumu gayet güzel.Dci motor zaten rüştünü ispatlamış,vericeğiniz para sizin,eğer içinize sindiyse alın gitsin.Burdakileri dinlemeyin bile.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,tekerinize taş değmesin..

Bide arabayı fırçayla yıkamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Buraya yazarsanız sizi soğuturlar,bu para bu arabaya verilir mi derler,Clio 60 bin lira yapar mı derler..

B sınıfında böyle motora sahip ve bu kadar tatlı görünen bi araç yok bana göre,renk ve jant uyumu gayet güzel.Dci motor zaten rüştünü ispatlamış,vericeğiniz para sizin,eğer içinize sindiyse alın gitsin.Burdakileri dinlemeyin bile.

insanların dediği kadar var ama hocam.

2 hafta önce araç arayan bir tanıdık için opel garantili lpg takılmış opel astra 1.4 turbo otomatik sport donanım için 65 bin fiyat aldık. LPG olmasa 63 bin. Üstüne 1.2 Tsı dsg leon 62 bine alınıyor, 1.6 powershift focus hb 60 bin civarına alınıyor 0 km, prins lpg ile sorunsuz, 70 desen zaten d sınıfı passat var.

• clio ya 61 bin miiya parayı kolay kazanıyosunuz yada 8 yıl boşuna buralara takılmışsın
    yol yakınken vaz geç yazık günah

• O Paraya en azından C Sınıfı bir araç almalısınız.

He ama parayı kolay kazanıyorum 3-5 fazlanın veya paramın karşılığının bir önemi yok diyorsanız işler değişir alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 22 Aralık 2015; 0:03:27 >
  • Dizel.
    Ve icon donanıma emsal donanımlı araç tavsiye edilsin bizde öğrenelim.
    Eller serbest.
    Anahtarsız giriş çalıştırma.
    Bluetooth dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

O Paraya en azından C Sınıfı bir araç almalısınız.

He ama parayı kolay kazanıyorum 3-5 fazlanın veya paramın karşılığının bir önemi yok diyorsanız işler değişir alınır.

dediğim gibi benim için motor gücü tamamen 2.planda arabayı 100km hızda kullanan birisiyim,donanımsal olarak yeterli olmasını istiyordum.Opel ve seatların anca boş arabaları 65-70 den başlıyor.Bugün sorduklarıma göre konuşuyorum.

100km de şehir içi 4, şehir dışı 3.3 yakıt miktarı nedense çok cazip geldi bana.Araçlardan pek anlayan birisi değilim o yüzden burada konu açma gereği de duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

O Paraya en azından C Sınıfı bir araç almalısınız.

dediğim gibi benim için motor gücü tamamen 2.planda arabayı 100km hızda kullanan birisiyim,donanımsal olarak yeterli olmasını istiyordum.Opel ve seatların anca boş arabaları 65-70 den başlıyor.Bugün sorduklarıma göre konuşuyorum.

100km de şehir içi 4, şehir dışı 3.3 yakıt miktarı nedense çok cazip geldi bana.Araçlardan pek anlayan birisi değilim o yüzden burada konu açma gereği de duydum.

100 Km hız ile kullanmanız birşey değiştirmez hocam.Bugün E Sınıfı 300.000 TL'lik araç kullananlarda çoğulukla o hızla kullanıyor.Aracın,konforu,keyfi,yalıtımı'da önemlidir.

Astra'nın boşu bile clio'ya tercih edilir.Elde kalmış 1.3 Cdti veya 1.6 Cdti 110 Astraları 63-65 Civarı bırakıyorlar.Kesinlikle daha mantıklı olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-ekcanda..2015-astra-1.3-cdti..hb.edition-plus..start-stoplu-254085270/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 22 Aralık 2015; 0:26:51 >

• Renault ve çalıo yazdigin zaman burda cevap belli hocam. Araç hoşuna gittiyse motoru on numaradır 3.9larda gezersin, donanımı da en boşunda bile gayet yeterli iconda sensörler ve ekranla çok güzel oluyor. Keske rlink olanı bulabilseniz

• SemBerk7 S kullanıcısına yanıt
    64 e dizel otomatik touch plus magane rlinkli nerede hocam 68den asagi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Buraya yazarsanız sizi soğuturlar,bu para bu arabaya verilir mi derler,Clio 60 bin lira yapar mı derler..

insanların dediği kadar var ama hocam.

2 hafta önce araç arayan bir tanıdık için opel garantili lpg takılmış opel astra 1.4 turbo otomatik sport donanım için 65 bin fiyat aldık. LPG olmasa 63 bin. Üstüne 1.2 Tsı dsg leon 62 bine alınıyor, 1.6 powershift focus hb 60 bin civarına alınıyor 0 km, prins lpg ile sorunsuz, 70 desen zaten d sınıfı passat var.

Tamam hocam dediğinde haklısın ama Astra eski kasa oldu artık (ki J kasayı tasarım olarak çok beğenirim),1.4 turbo motor çok başarılı ama Active Select hantallaştırıyor,üstüne bide LPG stresi,aynı şekilde Focus,yine tüp stresi artı hantal motor.Belki Leon mantıklı ama ondada DSG stresi,Doğuş'un kazıkçı politikası derken liste uzar ki tsi ve dci motor arasındaki yakıt farkı azımsanmıcak derecede fazla performanslı kullanımda ki konu sahibi için önemli olan yakıt ekonomisi.Style Leon alıcağıma resimdeki Clio'yu alırım daha iyi.Bilmiyorum bu benim düşüncem.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.