Şimdi Ara

reseller hosting sağlayacak kişiler hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazıları reseller hosting alarak birilerine hosting satıyor. mesela birinden host alıyorsun reseller hosting olduğu için önüne gelen domaini açıyor. şimdi benim aklıma takılan reseller sahibi kişi verdiği hosta istediği gibi erişebilir mi? yani ne bilim site büyür, sahibide anlar bunu siteyi kendine çeker seni bi anda kapı dışarı eder bu mümkün, bu engellemenin bi yolu var mı? yada böyle bişey yok mu?

• sen domain ile hosting olayını karıştırmışsın hosting sende karşı taraf siteyi cekse bile sitenin adı sende yedeklerini her ay alman lazım karşı tarafın cekmesinden sonra 1gün icinde yedeklerle siteyi halederisn
  • delikurt55 D kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, ama ne bilim benim db ile istediği herşeyi yapabilir. gider ona akın bir domain ismi bulur devam etmez mi? yoksa ben mi çok kuruntu yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: binkonn

arkadaşlar bazıları reseller hosting alarak birilerine hosting satıyor. mesela birinden host alıyorsun reseller hosting olduğu için önüne gelen domaini açıyor. şimdi benim aklıma takılan reseller sahibi kişi verdiği hosta istediği gibi erişebilir mi? yani ne bilim site büyür, sahibide anlar bunu siteyi kendine çeker seni bi anda kapı dışarı eder bu mümkün, bu engellemenin bi yolu var mı? yada böyle bişey yok mu?

Merhaba;

Reseller sahibi sağlamış olduğu hosting hizmetine istediği gibi erişebilmektedir. Database ve site yedeklerine erişimleri mevcuttur ve indirebilirler.

Bu nedenle de güvenilir yerlerden hosting almanız önem arz etmektedir. Zaten web siteniz değerlenecek kadar büyüdüğünde artık hosting hizmetinde barındırılamayacak ve kendiniz sunucu almak zorunda kalacaksınız. Ancak, butür işlerde herzaman güvenilir yerler ile çalışmak önem arz etmektedir,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• aynı şey server sahibi olanlar icinde gecerli benim kendi serverim var hosting işindeyim ve butun bilgilere erişebiliyorum hatta resellerde görülmeyecek şeylere bile erişebiyorum. bu konunda eğer siten okadar iyise evine server kuracaksın yoksa her türlü erişim yaparlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.