Şimdi Ara

reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim sorunum birkaç aydır devam ediyor. pc herhangi bir program calıstırdıgımda veya bir oyunu save ederken( genellikle CM) ara sıra resetleniyor. ilk olarak format attım ama bir ise yaramadı daha sonra ekran kartımın driverlarını ve directx9 tekrar yukledim 1-2 hafta sorun cıkmadı ama sonra tekrar basladı. ramlerimi de yıllardır kullanıyorum durup dururken bozulmus olabilirler mi? sizce sorun nerdedir artık bıktım agız tadıyla bir CM bile oynayamıyorum :)

• <font face='Comic Sans MS'><font size='2'><font color='purple'>Sisteminle ilgili bilgeleride yazarsan daha aydinlatici bilgi alabilirsin.Antivirus programi kullaniyor ve guncelliyormusun,Firewall kullaniyormusun ve internetle asir nesirmisin?Viruste olabilir eger isletim sistemini yukledikten belli bir sure sonra yapamaya basliyorsa.Kolay gelsin</font id='purple'></font id='size2'></font id='Comic Sans MS'>
  • <font face='Comic Sans MS'><font size='2'><font color='purple'>Sisteminle ilgili bilgeleride yazarsan daha aydinlatici bilgi alabilirsin.Antivirus programi kullaniyor ve guncelliyormusun,Firewall kullaniyormusun ve internetle asir nesirmisin?Viruste olabilir eger isletim sistemini yukledikten belli bir sure sonra yapamaya basliyorsa.Kolay gelsin</font id='purple'></font id='size2'></font id='Comic Sans MS'>
  • sistem bilgilerim: p3 800, intel anakart, 384 ram, 80 gb hdd, 32mb asus geforce2 ekran kartı, windowsXP. eskiden antivirus kullanmazdım ama artık norton internet security kullanıyorum sorun hala devam ediyor. internete surekli baglıyım :)
  • Anladığım kadarıyla program hatan yok. İlk başta, ramlerde bi gevşeklik vardır belki. Ramlere bi el uzatıp bastır veya yerinden çıkar tekrardan geri tak. Eğer bundan sorunun yok ise ısı problemi vardır. Ama ben daha çok ramlerden şüphe ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.