Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
11
Favori
30.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resident Evil 3 Remake Fragmanı Üçüncü Oyuna Kadarki Hikayeyi Özetliyor

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]

Capcom, Resident Evil 3 remake için “Raccoon City Incident Report” adlı dört dakika uzunluğunda bir fragman yayınladı. Fragman üçüncü oyuna kadar gelişen olayları özetliyor. Resident Evil 0, Resident Evil ve Resident Evil 2'den spoiler içeriyor.

Resident Evil 3 remake 3 Nisan'da Türkiye saati ile 10:00'da PlayStation 4 ve Xbox One için ve 20:00'da PC için çıkacak. Oyunun demosu 19 Mart'ta Türkiye saati ile 07:00'da Xbox One için ve 20:00'da PlayStation 4 ve PC için yayınlanacak. Resident Evil Resistance açık betası 27 Mart'ta başlayacak ve oyun çıkana kadar devam edecek.

www.bolumsonucanavari.com
    Resident Evil 3 Remake Fragmanı Üçüncü Oyuna Kadarki Hikayeyi Özetliyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_3_Remake_Fragmani_Ucuncu_Oyuna_Kadarki_Hikayeyi_Ozetliyor-100202.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Mayıs 2020; 14:50:28 >

• mermi az çıksın, ama zombileri öldürdüğümüz oda temizlensin.
  • Arkadaslar merhaba
    Az once demoyu oynamak icin degil mekanikleri nasil diye test etme sansi buldum.
    Oncelikle sunu soyleyim RE faniyim ve eski kalan bir fanda degilim cunki Resident Evil 2 Remake ye bayilmistim.
    BU oyunuda duyuruldugu gunden beri LAST OF US 2 den daha fazla merakla beklemekteydim ama yazininda gelisinden anladiginiz gibi bir hayli hayal kirikligina ugramis durumdayim.

Hayal kirikligim demonun gectigi mekandan yada o kadar ki seneryosundan falan degil . Biraz sonra bahsedicem.

Oncelikle oyuna girdiginizde RE 2 Remake tadi alamiyorsunuz. Demem o ki oyun sanki amatorce yapilmis bir yapim hissi veriyor.
    Daha sonra ana karaktere odaklaniyorsunuz ama ordada bir yavanlik var. JILL de bir CLAIRE estetigi yok. Kosmasi yurumesi daha fecisi ise sabit durdugunda agzini acip kapamasi sanki akvaryumda baligin nefes almak icin agzini acip kapasi gibi cok yapay bir animasyonu var. Yuz hatlari diger yuzde ki detaylar cok az cilalanmis ve cok fazla siritiyor.

Dusmanlar yani zombi gorebildim RE2 de ki zombilerin farkli elbise giydirilmis versionlari. Sesine kadar kafasinda ki kele kadar ayni yani bu kadar da kolaya kacma olmaz ki canim . bi zombiden bir kac zombi cesidi yapmak ne kadar zor olabilir ki de alip aynisini koyuyorsun.

Daha sonra uzuv parcalanma olayi. RE 2 de ki uzuv parcalanmasi muazzamdi. Ya bacaga sikiyorsun once kan siziyor sonra bir iki atis sonra bacak kopuyor ve ordan kan bosaliyor kopan parca orda kaliyordu. YA burda. bacaga sanki kursun degil boya tabancasi ile boya sIKIYORMUSCASINA yapay. Ve ayrica bacak kopmuyor. Ya ne oluyor . PATLIYOR port diye. Kullandigi silahda ilk basit tabanca. Kan yok az biraz boya var.

Ikinci dusmanlarda ki yapaylik ise hic sevmedigim seydir. Zombi olduya. Interaktifligi giidyor. Mesela kesin olduya artik o o mekanda ki masa yada sandalye gibi sabit. Kursun SIKIYON ha duvara gelmis o kursun ha olmus yerde ki dusmana.

Simdilik bu kadar arkadaslar. Ben RE faniyim her cikani illaki oynayacagim pre order durumda pismanda degilim ancak bastan soyleyim bir RE 2 REMAKE kalitesi beklemeyin derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 19 Mart 2020; 0:31:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demoyu deneyemedim ama duyduklarım hoş değil. 2'inci oyundan geriye gitmişler.

Parçalanmanmalar falan hep kısılmış, vücut parçaları yere düşmüyormuş, yok oluyormuş. Duvarlara da kan izleri sıçramıyormuş.
  • Demo tr storede indirmeye sunulmuş. Şuan indiriyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ben de linkini ekleyeyim.

Resident Evil 3: Raccoon City Demo

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Teşekkürler, ben de linkini ekleyeyim.

Resident Evil 3: Raccoon City Demo
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0102-CUSA17925_00-BH3ROFFDEMO00001
    Rica ederim. Demo yu deneyen herkes fikirlerini paylaşsın bir istişare yapalım.

• X kare kullanıcısına yanıt
    O havayı vermeyeceği kesin ama çöp çöp yapımların geldiği şu zamanda eskiyi yad etmek yine de keyifli olacaktır.

Yaşlandık diye mi bilmiyorum artık eskisi kadar keyif alamıyorum oyunlardan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Gascoigne

O havayı vermeyeceği kesin ama çöp çöp yapımların geldiği şu zamanda eskiyi yad etmek yine de keyifli olacaktır.

Yaşlandık diye mi bilmiyorum artık eskisi kadar keyif alamıyorum oyunlardan...
    Ben Açıyorum youtube'dan RE3 soundtrackini veya arada walkthrough videolarini öyle geçmişi yaad ediyorum, böyle alakasız remakelerle aynı tadı almak mümkün degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende yukarda ki mesajimda dedigim gibi re ile buyumus biriyim. PSOne da ilk re 2 ile oyun dunyasina gozunu acmis biriyim ve benim dokunulmazim re 2 dir ona ragmen ben eskiye bagli kalmayip RE2 REMAKE ye sapka cikarmistim. Ha eksikleri yok mu ? Kimin yok ki ?
    Ancak gordum RE3 de durum su. Capcoma ait olan iki sey var . Bir isim hakki iki RE engine yani oyun motoru. Onun disinda bence fikir anlaminda bile pek bir yardimlari dokunmamis ( bu aslinda bir iyi bir kotu anlamda. Kotusu re 3 beklenen gibi gelmeyecek iyi haber ise bu oyunu kendileri yapmadigi icin (MEETWO yapiyor) re 8 e okuz gibi abanmis gorunuyor capcom kendi developedlari ile,)
    ZAten bir oyun bu kadar kisa surede bitemez herkesin soyledigi sey re 2 remake devam ederken daha re3 e baslandigi. UZUCU. kopyalamayi bile becerememisler.

• Demoyu dün gece 1 kere, bugün de 1 kere olmak üzere iki kere bitirdim. Her zombiyi öldürdüm ve her şeyi loot yaptım. Yanı karış karış oynadım.

Çok çok koyu bir resident evil hayranıyım. Bütün resident evil oyunlarını bütün konsollarda oynamış birisiyim. Görüşümü elimden geldiğince objektif yansıtmaya çalışacağım.

Resident evil 3 bana soracak olursanız olmuş. Eksik yönleri var evet yok değil. Ama şunu unutmamak lazım re2 den sonra bizler beklentiyi arşa çıkardık o yüzden eksiklikler göze batabilir.

Grafikler; 2. Oyunun üzerine birşey katamamışlar ki bu gayet normal çünkü re engine belli konsolların gücü belli. Eksik yanları var mesela fps düşüşleri oluyor pro kullandığım halde. Bence bu demo eski bir versiyon olabilir yani son halini yansıtmayabilir.

Oynanış: dinamikler fizik motoru çok iyi duruyor ki zaten iyiydi. Jill in kaçma hareketi güzel olmuş alışması biraz zaman isteyecek ama. Zombiler de yanınıza çok hızlı gelebiliyor yani siz daha namluyu indirip kacamadan zor duruma düşebiliyorsunuz.

Efektler; Re2 ye oranla gerileme olan kısım bu. Kol bacak kopmuyor , dusen uzuvlar kayboluyor. fakat bence bunun nedeni bu oyunda sansür olması olabilir. Çünkü bir olay yaşadım, kafa patladığı zaman ekranda bir efekt görüyorsunuz bu şekilde vuruş hissini de kuvvetlendirmiş, bu aynı efektleri kol ve bacak patladığında da görüyorsunuz , yani efekt ve ses geliyor ama kol veya bacak birden yok oluyor. Bence ya sansür var ya da bu demo çok önceki sürümlere ait dediğim gibi.

Karakterler; jill asi bir ergen kız edasında dolaşıyor tek beğenmediğim şey bu oldu. Carlos ise harika bir karakter olmuş öyle ki bu carlos ile baş karakter olan bir resident evil harika olur.

Nemesis; gerçekten çok can sıkacağa ve urastiracaga benziyor. Kaçmak ve kurtulmak oldukça zor. Umarım sekanslar halinde karşılaşırız yoksa oyun baya zor olacak gibi.

Son söz; bu demoya göre konuşursak oyunda bazı eksikler var ama bu oyunun oynanmasına engel olacak kadar değil şahsi görüşüm. Belki demo eski versiyonlardan belki de sansür den dolayı olabilir, en doğru eleştiriyi oyun çıkınca vereceğiz. Oyun sizi geriyor ve atmosfere sokabiliyor, önemli olan da bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Arkadaslar bende yukarda ki mesajimda dedigim gibi re ile buyumus biriyim. PSOne da ilk re 2 ile oyun dunyasina gozunu acmis biriyim ve benim dokunulmazim re 2 dir ona ragmen ben eskiye bagli kalmayip RE2 REMAKE ye sapka cikarmistim. Ha eksikleri yok mu ? Kimin yok ki ?
    Ancak gordum RE3 de durum su. Capcoma ait olan iki sey var . Bir isim hakki iki RE engine yani oyun motoru. Onun disinda bence fikir anlaminda bile pek bir yardimlari dokunmamis ( bu aslinda bir iyi bir kotu anlamda. Kotusu re 3 beklenen gibi gelmeyecek iyi haber ise bu oyunu kendileri yapmadigi icin (MEETWO yapiyor) re 8 e okuz gibi abanmis gorunuyor capcom kendi developedlari ile,)
    ZAten bir oyun bu kadar kisa surede bitemez herkesin soyledigi sey re 2 remake devam ederken daha re3 e baslandigi. UZUCU. kopyalamayi bile becerememisler.
    Re fanı değilim ama re3 fanıyım, yıllardır re 3 ve silent hill 2 remake beklerim, keşke re remaster gibi yapılsaydı şu oyun. Ya da re 2 gibi orjinaline sadık kalınsaydı biraz. Yeni nesil oyuncuya fark etmez oynar geçer ama re3 fanı eski oyuncuları üzer bu oyun. Beni üzdü şahsen.

• Oyunu herşeyiyle beğendim grafikler, oynanış vs fakat nedense şu vuruş hissini bir türlü beğenemiyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 19 Mart 2020; 13:14:11 >
  • Oyunu ben de denedim.Re2 de yarim saatlik süre sınırı bu demoda kalkmış ama bunda da belli bir yere kadar 25 30 dakkada getirip bitiriyor .Oyun genel olarak etkileyici ;vuruş hissi,zombilerin zorlayiciligi ve hikayesi de sürükleyici olduğu izlenimi verdi,Nemesis oyunda ebemizi belleyecek belli :DBu arada Jill Valentine taş gibi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 20 Mart 2020; 11:11:28 >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt
    Demolar zaten bu şekilde olur. Oyunun belli bir bölümünü oynatır. Eskiden beri normali buydu aslında.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Iste bunun belli bi yere kadar geldigi nokta re2 ye gore daha kisa geldi .Ya da re 2 de bulmaca vardi ondan daha çok uğraştırdı bilemedim

• Demoyu oynadim ve tek kelime ile mukemmeldi.

Dodge mekanigi bu kadar iyi yedirebilinirdi.

Kesinlikle arsive katacagim bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.