Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
11
Favori
30.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kurt adam nedir ya 😀sacmalamasınlar insallah dogru degildir. Hersey bitti kurt adam ve cadilarla mi ugrasacagız. Yani bu yapimcilari anlamak mümkün değil. Guzel giden birseyi bozmaktaki amaci anlamiyorum. Futbolda da böyle. Hersey tıkır tıkır giderken bazen hocalar o kadar aptalca hamleler yapip degisikliklikler yapiyorlarki deliriyorum. Resident Evil denilen oyun virüs,salgin ve evrim gecirmis enfekte olan hastalar ve neticesinde donusen yaratıklar üzerien yapılmış bir oyun. Cadı, kurt adam ne alaka ?? Vallahi kızdım şuanda. Insallah dogru değildir. Korku temasıni yapsınlarda kurt adamla felan olmaz o isler. Saçmalamasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Games Done Quickyoutube
    Resident Evil 3: Nemesis by WOLFDNC in 56:35 - GDQx 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=L6DXqS30WIU

55dk mükemmel zamanlama.
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Baştan dedim millet bana kızdı. Oyun re 3 remake ile karakterler hariç alakası yok.

Oyunda karakter olarak Claire olsaydı ve oyunun adı Resident Evil Revalations 3 olsaydı hiçte siritmaz ve kimsede olumsuz yorum yapmazdı. Ama sen bu oyun RE 3 un remakesi dersen millet sormaz mı sana nerde o epic saat kulesi saat kulesi fake ending nerde dead factory nerde raccoon park nerde Boss savaşları nerde Brad li ilk nemesis tanışmamız ve nerde bulmacalsr der der der de der.

• Re8 in yapılması anlaşılır bı durum, re3 un bu kadar acele olmasının nedeni zaten re8 olduğu aşikar. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama nemesisi arabayla ezdigmiz sahnedeki araba re7 de ethanin garajda Jack bakeri ezdigi aracın baştan sona aynisiydi, içi dışı herseyi sadece rengi bir ton koyu re3 te arabanın. Bunun eastereggle uzaktan yakından alakası yok bence tamamen kolaya kaçmak. Re7 deki araba sekansi bildiğin kopyalanmış aynen. Nedeni de belli re8 çıkacağı için re3 un acil yetistirilmesi gerekliydi, yapım ekibi de ellerinde ne varsa kullanarak sıfırdan üretme işini en aza indirip zamandan kazanmaya çalışmışlar.

Gelelim re4 remake mevzusuna, eski re serisini oynayanlar bilir, re3 un adı aslında nemesis değil last escape olacakken yapımcıların kararıyla son anda nemesis oluyor. Hatta oyunu kurduğunuzda jenerikte bile last escape yazıyordu, bunun nedeni bildigim kadarıyla re3 nemesisin aslında re2 'nin şimdiki ifadeyle DLC, eski ifadeyle ise expansion packi olması planlaniyordu. Bu nedenle adı last escape olacakti. Tabi yapımcılar çok derin ve katmanlı bir oyun yapınca adını re3 nemesis yapmaya karar verdiler.

Burada konuyu re4 e bağlayacağım kısım tabiki Code Veronica. Resident evilda hikayeyi ilerleten ve gerçek anlamda 3. Oyun olarak planlanan oyun Code veronicadir.

Her ne kadar dedikoduların çıktığı kaynak daha önce isabetli bildirimler yapmıs olsa da ben halen Code Veronica remake i yapılmadan 4. Oyunun remake yapılacağına inanmıyorum, inanmak istemiyorum.

Yapiliyordur yapılacaktır da ama 4 ten önce Code Veronica remake yapılması gerekli

• jiraiiya kullanıcısına yanıt
    RE4 Remake gelmeden RE Code Veronica gelmeli çok doğru. Yalnız ilk önce tam bir Resident Evil 3 Remake yapsınlar da hah işte bu olmuş diyelim.
  • RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]

eskilerden çok eskilerden bir kare daha. geçmişe bir kez daha saygı ile eğiliyoruz.
  • bir çok kişinin burun kıvırmasına rağmen benim beğendiğim oyun. evet çok kısa ama benim duygusal bir bağım var bu seri ile. beni ilkokul günlerimde aldığım gerilim tadına geri döndürmesi yeterliydi. teknik olarak zaten çok iyiydi.

vesselam...
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Silent hill the room efsane gerçekten müzikleri olsun kendi olsun.

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan başladım bakalım atmosfer mükemmel. Müzikler mükemmel. Yıllar sonra eskiye dönmek çok garip bir duygu. Defalarca kez bitirdiğim oyunları hiç oynamamış gibiyim

• Oyuna onca söylendim stay home virüs yüzünden denize düşen yılana sarılır hesabı günlerdir oyunun başındayım az önce sınırsız roketi açtım nihayet. Bayağı uğraştırdı aynı şeyleri yapmak. Allahtan defend jill görevinden önce save yapmışım ilk oynayışımda. Sinirsiz assault rifle ile dört beş tekrar ile eksik zombileri de hallettim 1400 zombideydim. Onu da 2000 e halledince bir de bu sabah hard modda 1 saat 37 dk da bitirince puanlarım birikti ve sinirsiz roketi aldım. Şimdi sırada sandığı hiç açmadan en fazla 5 save ile s rank almak. Nightmare modda dün bi oturuşta bitirmiştim ama şimdiki son hedefim bu.

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU]

Bu da bahsettiğim 1 saat 37 dk lık final sahnesi ve result videosu.

OYUN CANAVARIyoutube
    RE3:NEMESIS REMAKE 1 HOUR FINISH HARD MODE & FINAL BOSS
    https://www.youtube.com/watch?v=DbX5O3vwoeI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 15 Nisan 2020; 13:41:21 >

• Şuraya da Nightmare mod finali bırakayım

YouTube
    RE3: NEMESIS REMAKE NIGHTMARE MODE FINAL BOSS & THE END (Infinite Rocket Launcher)
    https://youtu.be/0fNbhC_oz0w

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

Şuraya da Nightmare mod finali bırakayım

https://youtu.be/0fNbhC_oz0w
    Orijinalinde olan mini oyunlar ve kostümler olsaydı oyun süresi bir o kadar daha olurdu. 5 den fazla kostüm vardı jill'in remake dlc(böyle diyorum kusura bakmayın yeni remake bir dlc gibi olmuş.) sinde 2 tane kostüm koymuşlar.

Orijinal oyunu oynayanlar bilir Butik anahtarı diye bir anahtar alıyorduk oyunu bitirince. Bir giyim dükkanının anahtarı idi orada kıyafet değiştire biliyorduk. Adamlar ne güzel düşünmüş zamanında.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    RE7(Ben bir türlü sevemedim fps olayını aman yapmasınlar bir adah fps RE.) ye ne kadar çok benziyor.
    Aynen hocam acayip şeyler çıkarılmış oyundan. Kendime ders edindim böyle orijinaline hasta olduğumuz oyunun remake i yapılınca bekliycem. Gerçekten şu hali görseydim oyunu almazdım.

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Son Trailer Tanıtım filmini izleyince ben biraz anladım aslında. Oyundaki nemesis taşıma sahnesi filmden kırpılarak alınmıştı. Dedim bu adamlar kolaya kaçıp kes yapıştır yapmışlar herhalde.

Yukarıda bir arkadaş ta yazmıştı araba ile nemesisin üzerine sürdüğümüz sahnedeki araba RE7 deki araç sahnesi.
    İşin içinde nemesis olunca ve re2 'yi çok beğendiğim için ve oyun çıktığında askerde olduğum için videoları haliyle izleyemedim. Ön siparişle almıştım çünkü. Neyse sağlık olsun yapicak bişey yok oyun oyundur yine de eski tadı ucundan da olsa veriyor nemesis in modellemesi kovalama kısımları gergin dakikalar la yetiniyorum

• OYUN CANAVARIyoutube
    Resident Evil 3 Nemesis Remake - Hardcore Mode - S RANK & Final Boss
    https://www.youtube.com/watch?v=zXRxgVsusu0&feature=youtu.be

Bu da rekorumun rekoru S rank 1 HOUR 20 MIN

• Oyundaki en kral istatistik.

Bir iki yerce akıl tutulması yaşadım 5 dk kaybım vardır 1.10 eder.

İnferno mod final

OYUN CANAVARIyoutube
    Resident Evil 3 Nemesis Remake - Inferno Mod - S Rank - 1 HOUR 15 MIN (Gameplay Final Boss & THE END
    https://www.youtube.com/watch?v=9VRXeALm_lY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 16 Nisan 2020; 13:56:20 >

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende sıfr o shoptali itemleri almak icinnoyina tekrar bu sefer easy moddan basladim. Rank onemli deil benim icin orfaki hedefler onemli iste 2000 zombi vur shotgunla su kadsr adam indir vs.puanlari toolayalimki shoptaki itemleri alalim. Re3 te kirsun yapici.alet burada da var aldim ama kullanamadim nerede nasil kullaniyorsunuz ?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.