Şimdi Ara

Resident Evil 4 HD <Ana Konu> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
3
Favori
16.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: M4id3N

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Süper oyun !

Sormadan birinin avatarını çalmak ONUR KIRICI birşeydir

BU işi ancak ve ancak duello çözer herhangi bir dövüş oyunun da kazanan avatarı kullanma hakkını da kazanır.

HER TÜRLÜ

• Kan çıkacak kan ortalık kan gölüne dönecek
  • Salı günü şatışa sunulacak olan RE HD'nin hard disk boyutları belli oldu

Resident Evil 4 HD will be releasing this coming Tuesday, and will take up a total of 3.3 GB of space, which sounds about right given the game’s DVD heritage. On the other hand, Code Veronica X HD clocks in at 2.4 GB, a considerably smaller size for a game that came out half a decade before Resident Evil 4.

http://playstationlifestyle.net/2011/09/18/prepare-your-ps3s-hard-drive-for-resident-evil-hd-download-sizes-revealed/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 19 Eylül 2011; 1:36:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bugün ön hazırlık olsun diye RE5 tekrar başladım şimdiden havaya girdim ki 4 ü hayel edemiyorum. Yalnızca gece oynamayı düşünüyorum oda için hafif loş bir kırmızı ışık ayarladım , belki abartı gelicek ama patlamış mısır ve bira felande hazırlicam , ara video larda ve satıcı zone larında rahatlamak için iyi gelicek. Resident evil figürlerinide ekranın yanlarına dizicem. Tam anlamı ile Resident evil ı yaşayarak oynamak istiyorum.

Belki abarti gelicek demissin ama bana fazlaca abarti gibi geldi hocam sanki :D kirmizi isik bira patlamis misir tabi guzelde figurler sanki abarti olmus gibi :)

Yani evet abartı gelebilir bi çok kişiye ama Resident Evil ın bende yeri çok ayrı oyunla özdeşleşip , hissederek oynamak o gergin anları tam anlamı ile yaşamak için kendimce bir moda giriyorum işte

Bende takılıyorum hocam sadece sana :) resident evilin yeri bendede ayrıdır umarım bol keyifli saatler geciririz ;)

bu arada harddisk boyutları umdugumdan azmıs :/

• boyutlar çok küçük olmuş ps2 de ki oyunları image olarak çıkarsam ancak bu kadar tutar.
  • Resident Evil 4'ün boyutu baya küçükmüş yahu HD olmasına rağmen. Çabuk indiricek olmamız açısından çok iyi olacak.
  • Resident Evil 5 PSN'de Satışa Çıkacak
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_5_PSNde_Satisa_Cikacak-19853.htm
    hadi gözümüz aydın yakında bütün oyunlar psn üzerinden satışa çıkar kardeşlik patlamaları yaşanacak yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostxxx07 -- 19 Eylül 2011; 11:43:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

Resident Evil 5 PSN'de Satışa Çıkacak
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_5_PSNde_Satisa_Cikacak-19853.htm
    hadi gözümüz yakında bütün oyunlar psn üzerinden satışa çıkar kardeşlik patlamaları yaşanacak yine

onuda alırız kardeşlikle inşallah

• RE4 ve Code veronica HD oyunlari var elimde oynadim. RE4 HD neysede Code veronica Hiç iç açıcı görünmüyor söyleyim. 32" LCD var midem bulandı Veronica yı açınca. RE4 fena degil onuda ekleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

RE4 ve Code veronica HD oyunlari var elimde oynadim. RE4 HD neysede Code veronica Hiç iç açıcı görünmüyor söyleyim. 32" LCD var midem bulandı Veronica yı açınca. RE4 fena degil onuda ekleyim.

veronica o kadar kötümü gerçekten :/
  • quote:

quote:

RE4 ve Code veronica HD oyunlari var elimde oynadim. RE4 HD neysede Code veronica Hiç iç açıcı görünmüyor söyleyim. 32" LCD var midem bulandı Veronica yı açınca. RE4 fena degil onuda ekleyim.

Benim simdiye kadar bir oyunun grafik yonunu eleştirdigim gorulmemiştir. Ama Veronica cidden çok kötü duruyor 32" LCD de. Üst boyutlarinda hayal bile edemiyorum.

Capcom üşenmeyip giriş sinematiğini bari sıfırdan günümüz teknolojisiyle yapsaymış. Onu bile HD yapalım derken iyice bozmuşlar.

Ayrı ayrı satacaklarsa RE4 u ilk almanızı tavsiye ederim. Veronica yi bedava ya verirlerde alip denersiniz. Yada elinde PS2 olan Tüplü TV ye taksin oynasin derim. Şu halinden iyi gorunecegi kesindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 19 Eylül 2011; 12:13:45 >

• quote:

quote:

quote:

Benim simdiye kadar bir oyunun grafik yonunu eleştirdigim gorulmemiştir. Ama Veronica cidden çok kötü duruyor 32" LCD de. Üst boyutlarinda hayal bile edemiyorum.

Capcom üşenmeyip giriş sinematiğini bari sıfırdan günümüz teknolojisiyle yapsaymış. Onu bile HD yapalım derken iyice bozmuşlar.

Ayrı ayrı satacaklarsa RE4 u ilk almanızı tavsiye ederim. Veronica yi bedava ya verirlerde alip denersiniz. Yada elinde PS2 olan Tüplü TV ye taksin oynasin derim. Şu halinden iyi gorunecegi kesindir.

teşekkürler bilgi için

• Evet haklısınız code veronicaya sanki hiç uğraşılmamış gibi hayret doğrusu ben zannediyordum ki uğraşırlar diye ilk yayınlanan resim gibi ise içi açıcı olmayabilir.
    Boyut olarak küçük olabilir yanlız sonuçta indirdikten sonra hdd 'ye yükleme bölümü var belki orada ( yani rardan çıkarılınca ) boyutu değişebilir de değişmeyebilirde belli olmaz.
  • bi kardeşlik yapında alalım residen evil oyunlarını
  • Resident Evil 4 HDD boyutu aslında çok az, ama şuan HDD yetmiyor bana.Ay sonunda 320'lik HDD almayı düşünüyorum, o zaman Resident Evil 4+God of War Origins Collection kardeşliği yapmayı düşünüyorum.
  • re4 alınır zaten veronicayı almayacaktım re4 grafikleri oynanış aksiyon korku her şey.
  • boyut fazlasiyla kucuk
  • Oyun geldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Oyun geldi mi ?

Avrupaya 21 inde gelecekti yanılmıyorsam
  • Bende hem re4u hem veronica ya oynadim. Gercekten re4te piksellesme olmuyor hd ye yakin kalitesi var ama veronica nin ki olmamis. Keske biraz daha ugrasilarmis.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.