Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • multiplatform derken.senaryo modu olmayacakmı oyununu arkadaslar?
  • unwicked kullanıcısına yanıt
    Multiplatform derken adından da anlaşılacağı üzere birden çok platforma çıkacak demektir. Senaryo modu ile bir alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: unwicked

multiplatform derken.senaryo modu olmayacakmı oyununu arkadaslar?

Hayır, onun adı Multiplayer. Multiplatform, birden çok platforma geliyor demek.

Bir oyun PS4-XBone-PC platformlarına geliyorsa Multiplatformdur.
  • resident evil ve last of us ile karşılaştırılamaz..
    benim İçin oyun hayatı.1997 de sega satrüne aldığım kutulu Resident Evil 1'i alıp eve
    Gelene Kadar Ne Gerek Vardı Şimdi Buna.Diyip Oyunu Oynadıktan Sonra Gündüz Vakti Korkup Ve Oyun Hayatımda En Bas Köşeye Oturmasıyla Baslamıştır.
    Resident Evil Bir Oyun Kültürüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 7 Ağustos 2014; 23:27:35 >
  • bu resident evil nasıl full bulmacalı eski re serileri gibi bir oyun mu?
  • Bu yeni bir oyun değil zaten. 2002 yılında Gamecube için çıkmıştı. Şimdi de aynı oyun elden geçirilmiş grafiklerle yeni nesil konsollara çıkacak. Nerede o eski Resident Evil oyunları diyenlerdenseniz bu oyun sizi mest edecek. Sınırlı cephane ve zor bulmacalar var oyunda. Tam bir hardcore yapım.
  • Evet. Zaten bu oyun PSX de ilk çıkan Resident Evil 1 sonra Nintendo GameCube Resident Evil Remake diye çıktı şimdi de Remastered oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Bu yeni bir oyun değil zaten. 2002 yılında Gamecube için çıkmıştı. Şimdi de aynı oyun elden geçirilmiş grafiklerle yeni nesil konsollara çıkacak. Nerede o eski Resident Evil oyunları diyenlerdenseniz bu oyun sizi mest edecek. Sınırlı cephane ve zor bulmacalar var oyunda. Tam bir hardcore yapım.

Eski re serilerini,dino crisis'ler,parasite eve gibi oyunları defalarca oynayıp bitiren,bu tarz oyunların hastası olan birisiyimsevindim buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 8 Ağustos 2014; 0:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: downrock

Evet. Zaten bu oyun PSX de ilk çıkan Resident Evil 1 sonra Nintendo GameCube Resident Evil Remake diye çıktı şimdi de Remastered oldu

Ben ps1 ilk residen evil oyununa residen evil2 ile başlamıştım.1. oyunu hiç oynamamıştım.
  • Bende ilk sizin gibi Resident Evil 2'den başlamıştım. Sonra dan Resident Evil 1 oynadım. Resident Evil 2 yi beğendiyseniz bunu hiç düşünmeden alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: downrock

Bende ilk sizin gibi Resident Evil 2'den başlamıştım. Sonra dan Resident Evil 1 oynadım. Resident Evil 2 yi beğendiyseniz bunu hiç düşünmeden alın derim.

O değilde hocam şu resident evil 2 bende halen kanayan bir yaradır içimde hep.1999 oyunu almıştım ve bulmacalı oyunlarla ilk tanıştığım oyundur,ben bu oyunu bitirememiştim bir yerde takılıp kalmıştım,haftalarca aylarca uğraştlm ama yok bir türlü geçemedim. o yüzden hep bu oyun bitiremediğimden içimde kanayan bir yara oldu.Şu oyunun hd'sini bekliyorum tekrar oynamak ve bitirmek için hd olanı bekliyorum yeminle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 8 Ağustos 2014; 0:48:04 >
  • resident evil'in yeni oyunlarından umut kesilmişti zaten en iyisini yaptı resident evil hd remastered'i yeniden yapmakla. Ben kesinlikle alacağım bu oyunu. Birde kof un yeni oyunu geliyormuş onada çok sevindim.
  • Oynamayanlar için güzel olacak.
  • bu kadar yatırım yap donanımını geliştir vs. sonra Remastered çak geç. bu nesil diğer nesillere göre çok çok çok durgun başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

bu kadar yatırım yap donanımını geliştir vs. sonra Remastered çak geç. bu nesil diğer nesillere göre çok çok çok durgun başladı.

Oyunu çıkaran Capcom. Sony değil ki. Donanımla, konsolla ne alaka?
  • Beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah Resident Evil Zero oyununu'da hd olarak yaparlar.
  • Çok güzel bir haber.Sabırsızlıkla bekliyorum.Saçma sapan Resident Evil oyunları yapılacağına eskileri remake yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

bu kadar yatırım yap donanımını geliştir vs. sonra Remastered çak geç. bu nesil diğer nesillere göre çok çok çok durgun başladı.

kardeş capcom önüme iki seçenek sunsa deseki residen evil 7'yimi istersin yoksa resident evil remastered' tekrar mi yapalım dese resident evil remastered i seçerdim. Çünkü yeni oyunları hiç bir şeye benzemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.