Şimdi Ara

Resident Evil: Resistance | PS4 ANA KONU| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes gömmüş ama ben Capcoma güveniyorum. Online-coop türlerinin altından kalkacaktır bunu Monster Hunter World ile kanıtladılar. Left 4 Dead gibi bir oyun yaptılar ise piyasayı sallar.
  • Sürpriz oldu bu bana açıkçası hemde RE2 Remake'in kısa bir süre öncesinde çıkmış olmasına ragmen. Trailer interaktif film tadında olmuş. Campaign survival modu yerine Co-op multi şeklinde çıkacakmış galiba. Online oyun oynamayan benim gibiler için büyük hayal kırıklıgı oldu bu. RE3 Remake'i saymazsak eger seriye bu ara oyun sonrası TPS kamera açısı şeklinde devam etmeliler, ben şahsen RE7'yi begenmemistim hem FPS kamera açısı yakışmıyor bu seriye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgcmn -- 11 Eylül 2019; 19:15:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Resistance Gameplay Overview

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Eylül 2019; 4:32:45 >

• RE2 Remake,RE7.DMC5 Den sonra hiç heyecan yaratmadı bu.RE3 Remake anlaşılan yeni nesile kaldı.
  • Ne gerek vardı şimdi böyle ne olacağı bilinmez, kuvvetle muhtemel ellerinde patlayacak bir oyuna..

• Adamlar Dead bu Daylight gibi oyun yapmışlar

Ben de L4D gibi bir şey olacak sanmıştım. Ana kötünün insan olduğu oyunları sevmiyorum. Belki kağıt üstünde çok iyi geliyor olabilir fakat bence hiç güzel olmayacak.

• Outbreak serisinin ruhu devam etmiş gibi gözüküyor. Eğlenceli bir oyun olacak bence.
  • Bana daha çok Outbreak'in ruhuna fatiha okumuşlar gibi geldi.

Ciddi bir oyun olmadığını zaten belli etmişti ama bu kadar laçka bir iş çıkacağını da ummuyordum. Beklentilerimi aştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 12 Eylül 2019; 10:54:16 >
  • Beğenmedim

• Bende beğenmedim youtube daki videolarda 👎🏻 durum bu hep

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geleceğin Konami'si bu Capcom. En leş en paragöz firmaların başını çekecek. Japonların yüz karası.

• Yeni Evolve hayırlı olsun.
  • Bu yenilikçi oynanış fikri muazzam olmuş gerçekten!! Şu serinin adını saçma sapan oyunlarda kullanmayın.

• Fragmandaki sarı hatunun vücudu takıldı gözüme hemen

Nasıl vücut tasarlamışlar valla oyun olmasına rağmen fena gözüküyor
  • Gameplayi izledim de bu Resident Evil kadar suyu çıkartılan başka bir seri yok. O nasıl bir rezalet öyle Capcom ya. Resmen markanın adını topladık, hadi biraz daha oyuncuların cüzdanlarını boşaltalım işi gibi duruyor. Yazıklar olsun Capcom
  • Gameplay'e 2 dk zor dayandım hayatımda ilk defa bir oyuna "çöp" diyeceğim. Son yıllarda gördüğüm en dandik,uyduruk oyun olmuş. Bir de zombi öldürdükçe kulağa çok tatlı gelen arcade sesler eklemişler , yukarıdaki timer falan saçmalık fışkırıyor

• World War Z oyunu çok daha iyi bu saçmalıktan. RE3 Remake veya 8'i yeni nesile çıkartmak için böyle saçma sapan ara oyun yapalım, ergenler den parayı kıralım demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 13 Eylül 2019; 0:23:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LEŞ
  • Resident Evil: Project Resistance Hikaye Moduna da Sahip Olacak

Resident Evil: Resistance | PS4 ANA KONU|

Capcom'un spin-off Resident Evil oyunu Project Resistance temelde 4 vs 1 asimetrik co-op hayatta kalma korku deneyimi olsa da oyun bir hikaye moduna da sahip olacak.

PlayStation Blog üzerinden oyun ile ilgili çeşitli soruları yanıtlayan yapımcı Masachika Kawata "Tokyo Game Show 2019'da gösterdiğimiz versiyon oyunun çevrimiçi moduydu fakat bir sürü Resident Evil hayranının oyunda hikaye beklediğinin tamamen farkındayız. Hayranlarımızın beklentilerini karşılamak adına oyun hikaye anlatımına odaklanan bir çevrimdışı moda da sahip olacak." dedi.

Masachika Kawata ayrıca oyunun çevrimiçi moduna da değindi ve daha fazla hayatta kalmaya çalışan ve Mastermind karakterinin ekleneceğini belirtti.

"Tokyo Game Show 2019'da sadece Daniel'ı Mastermind olarak deneyimlediniz fakat birçok farklı Mastermind olacak. Aynısı hayatta kalmaya çalışan çalışan karakterler için de geçerli. Eşsiz yeteneklere ve görünüşe sahip daha fazla hayatta kalmaya çalışan karakter eklemeyi planlıyoruz."

Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Resmi başlığı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

www.bolumsonucanavari.com
    Resident Evil: Project Resistance Hikaye Moduna da Sahip Olacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Project_Resistance_Hikaye_Moduna_da_Sahip_Olacak-96316.htm

• Project Resistance Gameplay - Full Match

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.