Ya arkadaşlar bende hep armorlar ve görev eşyası şeyler dolu aşağıdaki resimde kırmızı alandaki armorlar ne kadar eder hepsi defans 16 bide yandaki kağıtlar ne??
Ya fiyatı ne kadar onu sordum.Bir de şu beyaz kağıtlar ne??
Up ya hadi yardım edin beyaz kağıtlar ne işe yarıyor???
beyaz kağıtlar muhtamelen bir görev içindir..
Öteki armorlar normal eagle serisinden + defansı olan ve set halinde giyersen + özellikler veriyor.. ama belli bir leveldan sonra kullanılmıyor onlar.. bence süperler.. set de oldumu hem defans çok yükske hemde + özellikleri skill defans ağırlıklı olduğundan çok iyi oluyor.. para olarak fazla etmez eagle 10m dien kafa bulmuş 250k civarıdır heraldi tanesi..
Saol.Beyaz kağıtlar üzerinde blood eagle diye şeyler yazıyor virago mu ne kesince 5 tane bir şey toplayınca veriyor onları.
onlar blood eagle helm basmak için gerekli kitap. blacksmith amcaya gidiyosun o kitabı, 90 plain rock ve 8 tane silk cloath koyuyosun şansın varsa blood eagle helm basıyosun seti tamamlamak için. virago kestikçe ondan çıkar istersen basarsın
Hero Online mı bu?Çıkaramadım
yok artık.. Hero Online topiğinde soru mu bu
baba onlar blood eagle yaw
ayrıca serisinin +3 ;Female i mevcut isteyene 12m den veririm....
o helmleri basmak çok zor ben 4-5kez denedim hepsi yandı
ama basarsan 3mye satıolar +olmayanını set tamamlıyınca süper şeyler oluo +int bile verio
bu itemlerin fiyatlarını söyler msiniz????
+2 PP 2m ile 2.5 m arasında gidiyor baba
ama bana hiç +1 den baska bisi cıkmadı... 200k dan satıyorum hem tanesini
quote:
Orjinalden alıntı: alastiss
+2 PP 2m ile 2.5 m arasında gidiyor baba
ama bana hiç +1 den baska bisi cıkmadı... 200k dan satıyorum hem tanesini
konuyla alakası ney anlamadım:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme