Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz ilk açıldığında denemiştik :D abuk subuk bir e-mail geldi :D
  • :):) sıteyi ayın 27 sıne kadar sorunsuz sekılde yetıstırılmeye calısıyoruz. Beklediğinize değecek :)
  • 27si mi 24ü mü. CB tarihi 24 demi

Bu arada 24 üne 2 gün kaldı haydiii artıııık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerbatZ -- 22 Eylül 2010; 9:11:56 >
  • Download linkleri patch vs şimdiden konsa iyi olur kanımca
  • aa 2 gün kalmış :D ben daha var sanıyorum . NE çabuk geçiyor zaman...

Gerçi 10 Ekim di büyük ihtimalle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 22 Eylül 2010; 16:49:27 >
  • evet buyuk ıhtımal 10 ekıme kadar acılacak 27 sınde tarıh bellı olur sanırım. Konu baslıgını degıstırmıstım fakat yıne bır sorun oldu sanırım. Ofıste degıstırdıgım evde gorunmuyor:):)
  • Aşağıdaki linkte yer alan etkinlikler olacaksa benimle ciddi şekilde oynayacak arkadaşları MSN'ime bekliyorum. :) MSN garyosavan@hotmail.com

Haber:

Dünya çapınca yüzbinlerce üyesi olan aksiyon MMORPG Rising Force, Türkiye açılışını büyük etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor!

Çekişmenin ve mücadelenin üst düzey geçeceği etkinliklerin sonunda, kazananları çok büyük hediyeler bekliyor olacak.Açılış nedeniyle yapılacak etkinlikler sadece tek bir koldan değil birçok farklı yollarla düzenlenecek.Her etkinliğin türü farklı olduğu gibi, kazandıracağı hediye ve süresi de farklılık gösterecek.

İşte Etkinliklerin Ayrıntıları

1- "Liderin Otoritesi"
    7 hafta süresince aralıksız "Irk Lideri" seçilen kahraman, etkinlik ödülünün sahibi olacak.11 Ekim~30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte kazanana 5000TL değerinde "Extreme Game Machine" (üst düzey özellikli oyun bilgisayarı) ve 22 Inch Samsung LCD Monitör verilecek.

2- "Novus'un Şifresi"
    4 Hafta sürecek etkinlikle, oyun içinde anons edilecek şifrelerin tamamını toplayıp ilk ileten oyuncuya "Iphone 3GS" hediye edilecek.Türm sunucularda geçerli olacak bu etkinliğin kazananları oyun forumunda açıklanacak.

3- "Yeni Dünya Kahramanları"
    11 Ekim~25 Ekim tarihleri arasında oyunda karakter açıp 45 level'a getiren ilk 10 oyuncuya 10 hediye verilecek.
    1.'ye Sony Vaio Laptop, 2. ve 3.'ye Apple Ipad, 4. ve 5.'ye Apple Iphone 3GS, 6. 7. 8. 9. ve 10.'ya ise Sony PlayStation 3 verilecek.Etkinlik her iki sunucuda da geçerli olacak.

4- "Video Event"
    Oyun içi materyaller kullanılarak çekilecek en iyi videonun sahibi, etkinlik ödülünün sahibi olacak.25 Ekin tarihine kadar gönderilebilinecek videonun sahibi "Sony Vaio Laptop" kazanacak.Yaratılacak videonun ise RF Online ile ilgili temalar içermesi şart.

5- "En İyi Fansite Etkinliği"
    Yıl sonuna kadar sürecek bu etkiliğe göre en iyi fansiteyi yapan kişiye "Sony Vaio Laptop" verilecek.Görsellik, içerik ve kullanılabilirlik kategorileri üzerinden değerlendirilecek site resmi forum sitesinden, RF Online facebook ve twitter adreslerinden duyurulacak.

6- "Novus'un Sakinleri Background Etkinliği"
    25 Ekim~31 Ekim tarihleri arasında yapılacak etkinlikte karakterine background yazan kişiler arasında en çok beğenilen özgeçmişin sahibine Samsung 102 Ekran Full HD LCD TV verilecek.

Bu büyük etkinliklere katılmak ve hediyeleri kazanmak için hemen oyuna kayıt olun ve oynamaya başlayın.Etkinlik şartlarını resmi internet sitesinden görebilirsiniz.

Yakında Türk oyuncularının beğenisine sunulmaya hazırlanan oyun etkinleyici grafikleri ve fantastik içeriği ile dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor.Hemenwww.playrf.com.tr adresine girin, bu heyecana sizde ortak olun!

Kaynak:
    http://www.oyungezer.com.tr/haberler/rising-force-online-kazandiiracak!-201009223215/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 23 Eylül 2010; 11:14:21 >

• Arkadaşlar, benim bir fikrim var. Elbet bu TR server'ında kanal isimleri olucak. İlk kanal ismi eğer belirlenmemiş ise bunu biz seçelim. Ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossa -- 23 Eylül 2010; 12:03:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Arkadaşlar, benim bir fikrim var. Elbet bu TR server'ında kanal isimleri olucak. İlk kanal ismi eğer belirlenmemiş ise bunu biz seçelim. Ne dersiniz ?

Bahsettiğin şey oyun hikayesindeki gezegenlerin isimleri. Yani seçmek için çok fazla bir isim yok. Hikayenin geçtiği galaksideki isimlerden biri seçiliyor. Ama hangisi seçilir orasını bilemem.
  • wow ödüllere bak
    @Wade sparta neresinde geçiyor rf nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclade -- 23 Eylül 2010; 15:06:01 >
  • Oo hediyeler müthiş :D
  • Hediyeleri gördüm hepside tam istediğim şeyler mutlaka bir iphone kazanmalıyım
  • Yukarıdaki yazıyı okuduğumda aklıma iki şey geldi:

1- Hay ben okulun ........
    2- Okulun aslında bir suçu yok yazın açsalardı garanti kazanırdım

Sizden ricam bu eventleri yazın yapmanız yazın ordaki eventlerden en az birini garanti kazanırım sabah 10dan akşam 11e kadar oynayıp şifreleri toplamak + 10 gün içinde 45 olmak + RL hediyesi bu 3 eventi kazanması kolay gerisini bilmem

Açıkçası bu hediyeleri kaçırırsam gerçekten oynayasım gelmez çünkü en az 1 hediye kazanabilecek potansiyelim varken gerçekten üzülüyorum

Reklam amacıyla güzel eventler yapmışsınız ama o eventleri yazın yapsaydınız çok çok daha iyi olurdu bunlar hakkındaki fikirlerim bunlar Gitti güzelim iphoneler ps3ler

• Eğer bu eventler gerçekten güzel duyurulursa önceki söylediğim "oyuncu sayısı az olur" lafını "serverlara zor gireceğiz" ile değiştirmek istiyorum
  • Eventler dogru daha ayrıntılısını web sıtesıne 1-2 gun ıcınde eklemeyı dusunuyoruz hazırlık asamasında şu anda event tarıhlerıne gelınce degısıklıkler olacak ama öyle buyuk degısıklıkler degıl mesela 1 ıncı eventın suresı cok daha uzun aslında.. Bı kac ufak tefek degısıklık dısında hemen hemen hepsı dogru..

Bu arada Archon eventınde verılıcek bılgısayarları topladım :) Epey saglam makıneler onları hedıye vermek benım ıcın bıraz zor olacak :)
  • indirme linkleri aktif edilmiş galiba?
  • evet lınklerı actık fakat o clıent ta 2 ufak hata var. Sadece Logın bolumundekı goruntuyu bozuyor gercı ustune patch yapılıcak 11 ufak dosya 2 mb fılan sımdı ındırırsenız daha sonra 3 5 mb lık bır patch yapmanız gerekebılır.
  • Neyse alacaklara şimdiden hayırlı olsun ne diyelim... Eğer oyunu iyi bilen biriyseniz o eventlerden en az 1 hediye kaparsınız garantiTabi benim gibi okulu olanlar hariç...

Alfa senin durumda benim gibi ama hiç tepki göstermemişsinİnsan biraz tepki gösterir de yaza yaparlar bu eventleri
  • Tam hazır olduğunda indiririm acelesi yok şuan için :) Valla yazın yapsalar daha iyi doğru :) benim c.tesileri dershanem yok o gün ayıraiblirm 4 saat falan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 23 Eylül 2010; 17:21:46 >
  • Eventler bunlarla sınırlı olmayacak acılıstan sonrakı sureclerdede devam edecek bu aralıklarla.. Tabı mıktarlar bu kadar ılerı olmayacak bana gelınce.. Game Admın ve GM ler herhangı bır sekılde eventlera katılamıyorlar :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.