kıpırdama var bayram dolayısıyla tatıldeydim o yuzden bıraz gecıkıyo cevaplar :) Kore calısanlarının resmı tatıllerı oldugu ıcın sıte cevırılerı ve oyun cevırılerını hala tam olarak duzeltemedıler .. Uzulerek soyluyorum closed beta tarihi 24.09.2010 tarihine ertelendi. .
Ekip tatildeyken Kore personeli ve ben çalışmalara devam ettik. Buna ragmen Open Beta için belirlenen 15.09.2010 tarihine yetiştiremedik. Örnegin Web sitesindeki bazı alanlardan söz etmişsiniz Lord Master fılan gecıyor bazı yerlerde bu nedır vs. dıye.. iste bunlar Expansıon pack ' tan Orjinal oyunu ayıklamaya çalısırken arta kalan kücük hatalar. Bu ve bunun gibi ceviri hataları vs.. gıbı kucuk işlerin düzeltilmesi tahmin edilenden çok uzun sürüyor.
Ayrıca bizim 3 günlük bayramımıza benzer bir tatil sürecide önümüzdeki günlerde Kore de başlayacak 4 gün boyunca şirket kapalı kalacak.. Bunuda göz önüne alarak biraz daha düzgün bir çalışmayla karşınıza çıkmak için Closed Beta tarihini ertelemek durumunda kaldık.
Şu anda belirlenen tarih 24.09.2010 Closed Beta için. 15.09.2010 tarihinde ise web sitesi tam anlamıyla aktif olacak..
Anlayışınız için teşekkür ederim..
Geç olsun güç olmasın
Konu başlığını yeni tarihe göre düzeltirseniz iyi olur
İyi olmuş. Bende Kocaeli/Gebze'ye taşınıyorum. Bu hafta Tübitak Teknopark'ta yer alan bir şirkette işe başlayacam. Yeni evime yerleşip kız arkadaşımın bilgisayarına el koyup internetimide bağlattım mıydı aman sabahlar olmasın... :) Tabi evlenene kadar... :P Sonra hayatta izin vermez. Hemen çocuk yapıp velete öğretip level kasma ve para kasma işlerini ona havale etmek lazım.
Bence LvL kısmını çocuğa bırak, para kasması yine de zevkli
Birde arama motorlarında hala rf online türkiye diye arama yapınca forum siteleri gözükmekte kayıt yapılırsa iyi olur.
Hadi Hayırlısı Bakalım İnşallah İstenilen Seviyede Bir Server Olurda Zevkle Oynarız..
Ödeme Şekli Olarak Mobile Ödeme Koyarsanız Güzel Olur..
quote:
Orijinalden alıntı: LoTaR
Hadi Hayırlısı Bakalım İnşallah İstenilen Seviyede Bir Server Olurda Zevkle Oynarız..
Ödeme Şekli Olarak Mobile Ödeme Koyarsanız Güzel Olur..
Mobil ödeme ile baş edilmez direk kredi kartı veya havale daha iyi olur.Sonunçta mobil ödeme yaparken ekstra ücrete falan derken 1k cashi 30 liraya alırız valla.
evet mobil ödeme buyuk ıhtımal dusunmuyoruz. Soylendıgı gıbı asırı sekılde bı ekstra ucret talep edıyolar
Paypal olsunda gerisi pek dert degil
paypayl garanti :)
Paypal Hiç Kullanmadım..Karışık Değilse Ve Güvenceliyse Paypal İlede Cash Alırım Sorun Değil...
Biraz karışık ama güvenilir. Ben kullandım ve tavsiye edebilirim doğrusu
clik and buy da lütfen :))
Bide Cash Fiyatlari Kazık Olmasın :) Paramızıda Verelim Zevkimizide Alalım..
Bişi olmaz sana. Daş gibi adamsın
:) cash fiyatları us serverıyla hemen hemen aynı olucak
Biraz ucuz olsun yaw pahalı olmasın. Malum zengin bi ülke değiliz.