Bildirim
Rıdvan Dilmen'in dramı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Haber.star kalitenin ve objektifligin adresi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ridvana neden bu kafar yukleniliyo anlamiyorum tamam adam fanatik fenerli olabilir ama en guzel mac analizini bu adam yapiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3. goldede veysel sol kanattaydıya o müdehale etme ondan yendik -
Bir kare cımbızlamışlar programdan, haber yapmışlar. Rezalet... Ama Rıdvan'ın Galatasaray yenince kudurduğu da bir gerçek. -
En güzel maç analizini Rıdvan mı yapıyor? Yav bu adam Galatasaray'ın eze eze yendiği maçlarda bile "Galatasaray rakip takım hatalarıyla gol buluyor" diyor. Fenerbahçe'nin Hedef 1 Milyon Penaltı kampanyasıyla zar zor yendiği maçlarda "Fenerbahçe sonuna kadar haketti, müthiş oynadı" diyor. Yorumcu olmak için objektif olmak gerekir. Rasim Ozan Kütahyalı, Rıdvan Dilmen'den daha objektiftir. Tabi abartıyorum biraz ama Rıdvan'ın Galatasaray ile ilgili yorumlarını hiçbir zaman dinlemiyorum. Bazen bu haberde de olduğu gibi Galatasaray yendiğinde sadece surat ifadesini görmek için açıyorum sonra Telegol'ü açıyorum. Mesela Ziya Şengül'de fanatik Fenerlidir ama Galatasaray iyi oynadığı zaman hakkını veriyor, Fenerbahçe iyi oynamadığı zaman kendi camiası da olduğu için yerden yere vurabiliyor. -
Turkiyedeki spor programlarini cok nadiren izlerim. En iyi analiz yapanlar kesinlikle Ahmet Akcan ve Ergün P.ydi. İzledigim programlarda onlar kadar iyi analiz yapanlari görmedim. -
3000 sayfalık tapeden şike çıkartamayanlar Veysel üzerinden şike imasında bulunması trajikomik. -
İstemeyen izlemesin kardeşim, her gün Rıdvan Dilmen konusu mu açılır arkadaş ya. Zorla mı izlettiriyorlar size ?
Piyasada sürüyle GSli, taraflı yorumcu var, ben daha hiç konularının açıldığını görmedim. Bu adam NTV de çalışıyor diye her Gs maçı sonrası konusu açılıyor. Adam zaten FBnin simgelerinden biri, GSye karşı taraflı davranabilir daha neyin tantanası bu anlayamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fb kazanınca ya da gs kaybedince susuyorlar hep zaten hepsi -
Malzeme lazım. Konuşacak gündem yapacak birşeyler lazım. Daha dur daha ne şikeler yaparız son hafataya kadar. Bunu ağzımıza sakız yapan Fenerbahçenin suçsuz olduğunuda unutmadan tabiki. -
Ridvan Dilmen'e laf yapanlar Fenerbahce derbisinden sonra Hasan Sas'in ifadesine neden tek kelime etmediler? Bos islerle ugrasmayi cok seven bir milletiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Puan kAybettiğinizde hasan şaşa bakın çok fazla uzatmayın konuyu rıdvan rıdvan en azından gözleri dolmuyor hasan şaş gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X