Şimdi Ara

Rise Of The Tomb Raider PS4 Oyunda Kasmalar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu store da kampanyadan aldım oyun gayet iyi grafikler beklediğimden çok daha iyiydi biraz oynadım ancak çoğu yerde ciddi anlamda kasma fps düşüşleri göze batıyor ve can sıkıyor.sanırım xbox dan sonra optimizasyon kötü yapılmış bununla ilgili bir güncelleme olacak mı forumda bu kasmalardan bahseden bir mesaj göremedim

• Bu forumda kimse oyun hakkında kasmalardan söz etmediyse demek ki problem sizdedir.
  • Söz etmeyenler aldirmayanlar, Sibirya'da oynarken sik sik frame dususleri oluyor. Cok rahatsiz etmese de hissediliyor. Oyunun patchli hali bu sekilde, daha ne yapabilirler bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasma değilde bir ağırlık oldugu gerçek oyunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride kasma olacak bu daha baslangic sırf pro satılsın slim satılmasın diye şimdi Frame düşüşü şeklinde olur ileride kasar,kasmayan oyunları Update ile kastırırlar. Sony bu şaşırmamak lazım bir arada ps4 çıktı diye ps3 network ayarı bozan Update atmışlardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet zaten ilk olarak aklıma o geldi sony Pro satılsın diye bu ufak hileleri yapıyor olabilir ama birine daha sordum o da Pro ile ilgisi yok xbox dan port edildiği için kasıyor hatta Pro olsa daha çok kasar dedi

• Vay be bu oyunda kasıyor muş bunu da öğrenmiş oldum neyse bizde trophy kasalım
  • ben ps4 te oynuyorum kasma filan olmadı hiç olsa hissederdim yani bayadır oynuyorum. Cihazda sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resdent

Evet zaten ilk olarak aklıma o geldi sony Pro satılsın diye bu ufak hileleri yapıyor olabilir ama birine daha sordum o da Pro ile ilgisi yok xbox dan port edildiği için kasıyor hatta Pro olsa daha çok kasar dedi

size kim dediyse iyi sallamiş hocam oyunnun port edildiği falan yok. oyun time-ex dir yani pc-ps-xbox icin yapilip sadece yapilan anlaşma geregi xboxa öncelik tanindi. 1yil sonrada ps ye cikti. ben ciktigi gibi alim oynuyorum. ps4de basladim oynamaya hiç kasilma falan yokdu. simdi proda oynuyorum full detayda harikalar yaratiyor valla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

https://forum.donanimhaber.com/m_92991021/tm.htm

Ana Konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.