Şimdi Ara

Ritalin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat dağınıklığı ve odaklanma sorunu için doktorum şuan ritalin yazabiliyor. Sizce sınav senesinde kullanılmalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ritalinin zararlarını araştırmadınız sanırım bana da yazıldı ve araştırdığımda ertesi gün çöpe attım ilacı ve rezalet bir ilaç bir gün içtim ama yatıp kalkıp uyuyordum sadece uyudum 1 gün boyunca resmen
  • Herkeste aynı şeyi göstermeyebilir. Ayrica bu tip ilaçlar anında etkisini göstermez. Biraz beklemen gerekiyordu. Bu ilacı kullanıp çok fazla istediği şeyi elde eden kişi gördüm.

• Üstteki arkadaş ritalin kullanıp nasıl uyuyabilmiş anlayamadım ben kullandığımda gözüme uyku girmiyodu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hestdark kullanıcısına yanıt
    Ritalinin en yüksek yan etkisi uykusuzluk zaten :D
  • iyi günler. nzt etkisi bekliyorsanız hayal kuruyorsunuz.sizi süper adam yapmayacak.aksine vücut ayarınızı fiziksel olarak biraz bozup sizin normal insanların konsantrasyon seviyesine ulaşabilmenizi sağlayacak.

eğer seviyeniz normal insanların seviyesindeyse zaten ilaç hazımsızlıktan başka birşey yapmayacaktır.

concerta kullanıyorum.
  • Concertanın ne gibi yan etkileri oldu? faydaları nedir sana?
  • Bu kadar doğru bi yazı daha önce yazılmadı net olarak durum bu

• Ritalin ve uyku mu??????

• Corbars C kullanıcısına yanıt
    bana iştahsızlık ve hazımsızlık kazandırdı.ancak kişiden kişiye çok değişken skalası var.

normalde 20 sn den daha fazla aynı satırda kalamazken motivasyonum yüksekse saatlerce kalkmadan çalışabiliyorum.motivasyonun da kesinlikle etkisi var.ilacı alıp saatlerce oyun da oynayabilirsiniz.saatlerce duvarı da izleyebilirsiniz.
  • İlacı çok fazla araştırdım ayrıca kullanan kişiler ile de daha önce konuştum. Bende ciddi anlamda bir odaklanma sorunu var yani sınav senesine kadar istemedim ama şuan mecbur kalmış olabilirim.
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    concerta dikkat eksikliği tedavisinde ritalin kadar etkili değildir ve olamaz da. 10 mg ritalinden 2 tane alın 3 saat ders çalışın, bir de 54 mg concerta alın ders çalışın ritalinin daha etkili olduğunu göreceksiniz.

genellikle uzun süreli kullanımda kilo verdiren ilaçlardır, aynı zamanda ritalin aldığınızda uyuyamazsınız ama dikkatinizi en üst düzeye ulaştırır.

maksimum ilaç verimi için,
    sonuçta bunları sigortanız karşılayacak ikisini de yazdırın. sabah uyandığınızda 54mg concerta için gün içinde de duruma göre 4-4:30 saat aralarla ritalin alın. akşam ders çalışırken odaklanma sorunu yaşamamak için 18mg concerta da yazdırıyorsunuz, onu da 5-6
    arasında içiyorsunuz.

bunu 1 sene böyle devam ettirip ''m*ruk sınavdan sonra bırakırım, önce bi üni'ye kapak atalım da'' diyorsunuz. 1 sene içinde bir şeyin farkına varıyorsunuz; bu hap sadece ders çalışma konusunda etkili değil, arkadaş ortamında ya da başka bir şeylerle uğraşırken de etkili.

tebrikler bağımlı oldunuz. artı yüksek doz ritalin alarak tekrarlayan kalp çarpıntılarıyla yaşayabilirsiniz

• canım limitless izlemek istedi hocam...
  • Tom Ellis kullanıcısına yanıt
    aman hocam ne yaptın,iki alın üç alın hepsini yazdırın..

bunları ciddiye alan bir insan bile çıkabilir.tat kaçırır.
    concerta ritalin'in birebir aynısı olup üzerinde kapsül ile yavaş salınım özelliği kazandırılmış halidir temelde.farmokoloji bilenler detayı daha fazla bilecektir tabiki.ritalin etkisi kısa aralıktayken concerta yavaş salınımlı gün boyu sürer.ritalin ek olarak hızlı emildiği için düşüş de yaşatabilir insana.(bkz:ritalin çekilmesi)
    mazallah derbeder olursunuz :D
  • biliyorum hocam:D

RİTALİN ÇEKİLMESİ YAŞAMAKTAN KORKAN ARKADAŞLAR !!!

medikinet kullanabilirsiniz.
  • Ritalin tarzı uyarıcı ilaçlar yeni şeyler ögrenmek icin etkili degildir mesela yarına bir is yetistirceksiniz full odak o isle ugrasirsiniz ama ders calisirken sıkılıyorsan bunun odaklanma ile alakası yok

• Hocam gerçekten size tanı konulduysa kullanın. Sınav diye sağlıktan olunmaz

• Bu ilacı sırf sınav için kullanıyorsanız hiç girmeyin sınava. bu kadar da ezik olmayın.
    dehb olarak söylüyorum
  • Sınav için kullanan yok. Ciddi derecede odaklanma ve dikkat sorunum vardı zaten. Bu zamana kadar bir şekilde idare ettim. Sınavda bu yüzden kötü olmak istemiyorum.

• sınav anında panik atak bile geçirebilirsin bu ilaçları kullanma (iki sene concerta kullanıp girdim üçe giricem) halüsinasyon vs görmeye başlıyorsun ileri etapta vücut iflas ediyor zaten med bağımlısı gibi o ilacı içmezsen bombok hissediyorsun ben kurtuldum ama sizde başlamayın zor olur bırakması ve her şey istediğiniz gibi gitmiyor içince

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.