Şimdi Ara

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV ) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
25
Favori
109.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bursalı963

arkadasım ilginize teşekkür ederim allah razı olsun
    şu an bir müddet evden uzaktayım köyde işlerim var
    dönünce dediklerinizi uygularım sağ olun gene ara sıra tvde eğlenti oluyordu android

Arkadaşım Cihazı aldığın firma ile görüş,
    Orjinal Yazılımını onlardan iste, Netten Batch Tool loader programını bul ve Bilgisayarına indir.
    Sonrasında Bilgisayarına Yazılım atma loader'i olan Batch Tool Loader programını kur.
    Yükleyeceğin firmware'nin Yolunu göster.
    Cihazının OTG girişine Power Kablonun Otg ucunu tak
    Sonrasında Cihazının Reset Düğmesine bir iğne veya Ataç Yardımı ile Basılı Tutarak Usb Kablosunu bilgisayarına tak.,
    Cihaz Yazılım yüklenmeye hazır hale gelince Batch Tool Loader 1 numara yeşil olduğunda Upgrade Tuşuna bas
    Yazılım Yüklenip Bittiğinde 1 nolu tuş tekrardan yeşil olacak.
    Sonra cihazını LCD Tv'ye tak. açılması gerekir.

Buradaki Püf nokta cihazın Orjinal yazılımını bulmandır.
    Eğer yazılımını bulamazsan cihazın içini açıp Bord üzerindeki numaralardan Nette araştırman gerekiyor.
    Uygun yazılımı bulamazsan cihaz Yam anlamıyla çalışmaz Ya wifi ile bağlanmaz yada sürekli restart atar.

• rk3288

mk809 4k

bilgisayara bağlıyorum resete basılı usb girişine bağlıyorum ama stick pc tarafından hiç görünmüyor

bir kez gördü driver yüklemeye çalıştı ama hata verdi yüklenmedi

nasıl firmware update yapabilirim

aygıt yöneticinse görünse driver ı gösterip yükleicm ama listede de çıkmıyor

anlayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilyild

quote:

Orijinalden alıntı: bursalı963

arkadasım ilginize teşekkür ederim allah razı olsun
    şu an bir müddet evden uzaktayım köyde işlerim var
    dönünce dediklerinizi uygularım sağ olun gene ara sıra tvde eğlenti oluyordu android

Arkadaşım Cihazı aldığın firma ile görüş,
    Orjinal Yazılımını onlardan iste, Netten Batch Tool loader programını bul ve Bilgisayarına indir.
    Sonrasında Bilgisayarına Yazılım atma loader'i olan Batch Tool Loader programını kur.
    Yükleyeceğin firmware'nin Yolunu göster.
    Cihazının OTG girişine Power Kablonun Otg ucunu tak
    Sonrasında Cihazının Reset Düğmesine bir iğne veya Ataç Yardımı ile Basılı Tutarak Usb Kablosunu bilgisayarına tak.,
    Cihaz Yazılım yüklenmeye hazır hale gelince Batch Tool Loader 1 numara yeşil olduğunda Upgrade Tuşuna bas
    Yazılım Yüklenip Bittiğinde 1 nolu tuş tekrardan yeşil olacak.
    Sonra cihazını LCD Tv'ye tak. açılması gerekir.

Buradaki Püf nokta cihazın Orjinal yazılımını bulmandır.
    Eğer yazılımını bulamazsan cihazın içini açıp Bord üzerindeki numaralardan Nette araştırman gerekiyor.
    Uygun yazılımı bulamazsan cihaz Yam anlamıyla çalışmaz Ya wifi ile bağlanmaz yada sürekli restart atar.

ilginize teşekkür ederim ara ara eve geldikçe araştırıyorum sağolun

• black_67 kullanıcısına yanıt
    RK3288 chipsetli cihazlarım yükleme şekli değişik olduğu yazıyor.
    Alttaki link'i incelerseniz belki çözüm bulabilirsiniz. Benim elimde bu tip cihaz olmadığı için bilmiyorum.
    Link:
    xda developers
    Running Android or Linux from an SD card on a RK3288 device - An easy way to dual boo
    http://forum.xda-developers.com/android-tv/android-sticks/running-android-linux-sd-card-rk3288-t2962080

http://androtab.info/rockchip/u-boot/

RK3188 chipsetli çok cihaz yükledim Batch Tool Programi ile çok basit yükleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 4 Ağustos 2015; 23:36:31 >

• halilyild kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Dün akşam hallettim ama sorunlara çözüm olmadı haka aynı

Nalet stick :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,konuyu neredeyse okudum ama beynim sulandı (olmayan beyin)
    Benim aradığım internete ve telefon & tablete bağlantısı olsun,çevrimiçi ve çevrimdışı film , resimlerimizi oynatsın, harici hdd bağlanabilsin ve Çocuklarımız internetten veya hdd ten oyun oynayabilsin.
    Sizce altta verdiğim adresteki kombinasyon alınır mı ? ve bu site güvenli mi ?

Wholesale-MK809 III Quad core RK3188 Google TV Box Android 4.2.2 2GB RAM 8GB ROM 1.6GHz Bluetooth Wifi MK809III + Air Mouse + Russian I8

http://www.dhgate.com/store/product/wholesale-mk809-iii-quad-core-rk3188-google/193933731.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D_E_L_i_ -- 9 Ağustos 2015; 19:30:07 >

• Öncelikle siteyi hiç duymadım

Belkide iyi bir sitedir.

Ürüne gelince artık rk3388 çıkmışken hem de bu fiyata rk3188 almak hiçte mantıklı değil

aliexpress gearbest banggood gibi sitelerden alın

ayrıca set top box almanız sticklere oranla daha iyi olur düşüncesindeyim
  • Sadece internet sitelerinden dizi ve film izlemek için hangi aleti önerirsiniz? Laptopu tv ye Sök tak yapmak istemiyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende mk908iii var.. videoyla alakali programlarda frame atlama takilma gibi kucuk hatalar var.. sizce rom atsam duzelirmi. Hangi romlari atlamaliyim... digiturkplay,xmtv gibi...

• mk 809 iv aldım menude falan parazitlenme olmamasına ragmen bi video ya da youtubeyi açtıgımda patrazitlenme oluyor bunun nedeni ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 22 Aralık 2015; 19:05:01 >
  • Windows işletim sistemi olanlar nasıl acaba?
    Android mi windows mu tv box da?
    Kullanan varsa bilgi verebilir mi?

• arkadaşlar mk809 ivnin kapatıp açılması konusunda stand bya almak yeterlimi yoksa her açıp kapamada fişi çekip gerimi takmak gerekli
  • mrb arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Elimde mk809III marka android mini pc var wifi uyumlu hiçbir firmware bulamadım kaç gündür arıyorum kurmadığım frw kalmadı bu cihazdan kullanan yazılımını bulabilen varsa paylaşabilir mi ??
    cihazın içini açtım model olarak şöyle
    X3_V30 20150805 wifi chip modelide 8723bs

burda da() arayan var ama sonuç yok nasıl bir cihazmış anlamadım gitti

• arkadaşlar MK809IV S805 android stick cihaz aldım fakat çalıştırdığımda çok yavaş olduğunu gördüm sistem özelliklerine baktığımda kullanılabilir bellek 0 gösteriyor
    anlamadım gitti ram olmadan cihaz çalışabilirmi internetteyken çok donuyor xbmcde youtube felan takılmadan izlenebiliyor fakat bir kaç işlem yapınca donuyor gerçekten ram 0 olabilirmi? ram olmadan cihaz nasıl çalışıyor birde bluotute açılmıyor, google play store yükleyemedim açmıyor cpuz programı göstermiyor root gerekiyor sanırım nasıl root atacağım. ne bileyim 2 gündür uğraşıyorum hiçbir çözüm bulamadım tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decomplier -- 8 Ocak 2016; 12:21:52 >

• Decomplier kullanıcısına yanıt
    Romda sıkıntı vardır.
    Freaktab sitesinde cihaza uygun rom araştırın ve kurun...
    Hem yavas yavas elinizde rom işlerine alışmış olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Romda sıkıntı vardır.
    Freaktab sitesinde cihaza uygun rom araştırın ve kurun...
    Hem yavas yavas elinizde rom işlerine alışmış olur...

dostum baktım ama maalesef bu cihaz için ben bulamadım belki vardır ama nasıl bulabilirim yardımcı olursanız mk809 IV S805 diye baktım
  • Decomplier kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu inceleyiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Bu konuyu inceleyiniz...

benim cihazım rockcihpli değil s805 işlemcili

• satıcı bana rom yolladı sd karttan yükledim fakat şuan hiç çalışmıyor ışığı bile yanmıyor. satıcı artık cevapta yazmıyor geri göndermekte pahalıya geliyor
    bilgisayardan "USB_Burning_Tool" yazılım yüklemeye çalışıyorum fakat hep usb controller hatası veriyor yokmu yardımcı olabilecek biri
  • Arkadaşlar q7 tv box aldım fakat Android 4 yüklü 2gb ramli cihazda neden böyle geldi anlamadım nasıl yeni rom atabilirim? Telefonda cyanogenmod kullanıyorum bj şekilde yükleyemezmiykm

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.