Merhabalar, Son dönemde özellikle de pandemi ile eve kapanınca insanlar uzaktan eğitim sertifikalarına talep oldukça arttı. Dolaylı olarak uzaktan eğitimle sertifika veren kurumların sayısı da oldukça hızlı bir şekilde artıyor. Sertifika verilen alanlardan biri de ROBOTİK KODLAMA EĞİTMENLİĞİ. Hem üniversiteler hem de özel kurumlar bu alanda eğitim veriyorlar. Ben de bu sertifika için şu anda eğitim alıyorum. Bu sertifikayı alan bir çok kişi gibi ben de "mezun olunca iş imkanları nasıl olur, faydası olur mu, hayatımda ne gibi değişiklik olur?" düşüncesi içimdeyim. Bu forum başlığını ROBOTİK KODLAMA EĞİTMENLİĞİ sertifikası sahibi olanların tecrübe paylaşımı yapması için açtım. Mesela indeed'de bu iş ile ilgili bir arama yapınca resimde sunduğum sonuçları verdi. İş seçenekleri açısından oldukça zengin gözüküyor bu alan. Ne dersiniz? Lütfen paylaşımlarınızı esirgemeyin... |
Robotik Kodlama Eğitmenliği hakkında
-
-
Sertifika ülkemizde işe yaramıyor. Youtube üzerinde tam bir eğitim video serisi hazırla, akıcı, akılda kalacak şekilde anahtar vurgu kelimeleriyle dikkat çeken bir içerik hazırla. Eğitim alacaklar oradan izler, kafasına tam girmeyen bir sürü insan çıkar. Özel ders isteği bolca gelir. Uzaktan erişim ile teker teker tarif ederek ders verirsin.
İnan birebir tarif edilen aynı işleri yapmasına rağmen başaramayan bir sürü insan var. Eğitim verirken bir sürü hata çözeceğin için deneyimini katlayarak artırırsın.
Pandemi döneminde, uzaktan eğitim alışkanlığı kalıcı olarak yerleşecek. Başka bir yere işe girip başkasına kazandırmaktan daha etkili bir yöntem değil mi sizce de.
-
içeriğinde pedagojik formasyon yoksa, isimden öteye gitmez. zaten fabrikalar 4 yıllık fakültelerin aşağısını alamaz.(sanayi tecrübesi ve teknik ingilizce seviyesi yüksek olması da cabası) yeterli tecrüben yoksa, youtube videolarının başlangıcına, sertifika resmini koyabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X