Şimdi Ara

Rocket League [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
20
Favori
38.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynadıkça oynayasım geliyor, tam bir efsane oyun. Online olarak inanılmaz zevkli ve bırakası gelmiyor insanın. Çok çekişmeli maçlar oluyor yeri geliyor.

Aktif oynayan varsa ekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 2 Ekim 2016; 1:21:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi dlc listesine baktım da hep görsel dlc'ler var. bu yukarıda paylaşılan AquaDome,Rumble,nba gibi oyun modları ücretsiz mi geliyor?
  • @ThePaşa
    Hangi araç hoşunuza gidiyorsa onu almalısınız.Verdiğim linkteki araçlardan ikisinide aldım.
    http://store.steampowered.com/app/457195/?snr=1_5_9__405
    http://store.steampowered.com/app/457197/?snr=1_5_9__405

@Hazreti Nathan Drake

Ekledim
    https://forum.donanimhaber.com/m_116615004/tm.htm

@s_demirci_53
    AquaDome,Rumble,Nba basket modu ücretsiz modlar.Araba paketleri ve nba bayrak paketi ücretli

• Selamlar bir iki soru sormak istiyorum.

Bu indirimden daha fazlası olur mu ? Beklemeye değer mi arkadaşlar Hemen alayım mı bilemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Mb]

Selamlar bir iki soru sormak istiyorum.

Bu indirimden daha fazlası olur mu ? Beklemeye değer mi arkadaşlar Hemen alayım mı bilemedim :)

Parasını sonuna kadar hakeden bir oyun ve bağımlılık yapıyor. Miktar düşünmeden alınır :)

• Aftershockla esper arasında kalmıştım.Esper aldım hocam.
  • 1.4 GB güncelleme geldi.
  • Gamepad mi, klavye + fare ikilisi hangisi ile oynuyorsunuz? Hangisi daha rahat sizce?
  • Ortası çukur yeni map hiç olmamış, çok sinir bozucu yahu.
  • SLOWDIVE kullanıcısına yanıt
    Valla hiç düşünmeden gamepad derim. Tabi klavye fare ile de döktürenler yok değil.

• SLOWDIVE kullanıcısına yanıt
    Oyuna klavye + fare ile başladım.Daha sonra kol ile denedim beceremedim.Klavye + fare ile devam ediyorum.
  • Arkadaşlar bu anahtarla açabildiğimiz kutuların düşme ihtimalini artırmak için bir taktik var mıdır acaba?
  • beyler hiç lwli silinen varmı ve oyuna girdikce arabam sıfırlanıyor sürekli kapat aç yapıncada sıfırlanıyor oyunu.
  • Beyler yaklaşık 260 saattir klavye mouse ile oynuyorum ve kol almak istiyorum aranızda logitech f710 kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilir mi?bi sıkıntısı var mı

• jynxmonroe kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyem DS4 almaniz yonunde hem fiyati uygun hem diger oyunlarda kullanabiliyorsunuz. Zaten steamde yakinda DS4 u official olarak destekleyecek.

• Hocam benim dediğim 100 tl senin dediğin 240 tl nasıl fiyatı uygun oluyor

Benim aklımda logitech var zaten deli gibi kolla oynayan biri değilim ds4e gerek yok

• pc üzerinde challenger 3 seviyesinde 2v2 ranked atmak isteyen varsa steamden beni ekleyebilir. aslında seviyemin birazcık daha ileride olduğunu düşünüyorum ama hep tek girince saçma adamlar gelebiliyor

steam: cemoktem
  • gamepad almak isteyen arkadaşlara bilgilendirme olsun benim gibi 260 saati klavye mouse ile geçirip sonradan gamepad alırsanız oyuna ilk başladığınız güne geri dönüyorsunuz hele ki gamepadlarle pek aranız yoksa . ( ben mesela arkadaşlarla cafeden cafeye gamepad kullanırım)2 3 saattir eğitimden çıkmıyorum ona rağmen hâla zorlanıyorum.

logitech g710 aldım teknosadan 100 tlye .nano usbyi takınca direk tanıdı sıkıntı çıkmadı hiç.gamepadin r2 l2 tuşları tetikli o yüzden gaza felan basınca parmağınız ağrıyabilir sonuçta tetiğe asılmak var bi de maustan tık tık yapmak :D

ama inat ettim alışacağım gamepad'e.
  • beyler oyuna 3-4 tl'ye şu araçlardan almak istiyorum şuan kullanımı en rahat olan hangisi.Genellikle topu sürükleyerek gol atarım ve oynarım önümdeyken.Batman aracı iyi midir
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.