Şimdi Ara

Rocket League [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
20
Favori
38.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla kardeşim hiç öyle dlc paket almana gerek yok bence Breakout ve Octane gerçekten dlc arabalarından aşağı kalır yanı yok.Illaki bi dlc arabası istiyorsan Dominus olan paketi al derim bir çok pro bu aracı kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

beyler oyuna 3-4 tl'ye şu araçlardan almak istiyorum şuan kullanımı en rahat olan hangisi.Genellikle topu sürükleyerek gol atarım ve oynarım önümdeyken.Batman aracı iyi midir

Batman ve dominuslu paketi alman yeterli.batmobile'in büyüklugu lazim oluyor

• Oyunu oynamayı bilen var mı deliricem ya All-Star oldum 1000 puan yapıyorum 4-5gol atıyorum yeniliyoruz sırf takım arkadaşın hatası yüzünden 100 puanla onuyor 1000 puanla oynuyorum Rising Stara düştüm yine 2v2
  • oyunun veri kullanımı ne kadar acaba?telefonunun internetinden bağlanmayı düşünüyorum ama bir oyunda kaç mb veri kullanır?
  • araç şekillerinin oyunun oynayışına etkisi var mı?
  • jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    boyutları farklı olduğu için sadece hitbox yönünden fark yaratıyor, hız olarak falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Kasım 2016; 14:54:7 >
  • jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Aşırı eğlenceli oyun düşünen arkadaşlar alsın özellikle hava da toplara vurmaya başladınızmı daha çok zevkli oluyor
  • Özel Title nasıl alınıyor bilen varmı?
  • Ligi ne zaman ve nasıl atlanıyor?
    ben oyuna yni başladım, ümit 1 den başlattı beni, bir üst lige hangi şartları sağlarsak çıkacağız?
    ilk 100 deki arkadaşlar neden hala ümit1 de?
  • elinde şampiyon kasalarından olan varmı kullanmıcak olanlar ?
  • Arkadaşlar Rank Boost isteyenler varsa yardımcı olabilirim. 1v1 veya 2v2 farketmez.
  • http://steamcommunity.com/id/isikalican/

Şu an 821 saatlik oynama sürem var. Eklerseniz casual filan takılabiliriz.
  • Rocket League® Game of the Year Editionhttp://store.steampowered.com/sub/140146/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 23 Kasım 2016; 0:14:18 >

• Eğlencesine turnuva yapıyoruz katılmak isteyenleri bekleriz.

• http://onlineturnuva.net/1v1-odullu-rocket-league-turnuvasi/4

ödüllü turnuva yapıyoruz bekleriz. kazana 1 dlc paketi
  • Selam arkadaşlar.Bu oyunu klavye ve gamepad ile aynı pc de oynayabiliyor muyuz?Yoksa iki tane gamepad mi gerekiyor?
  • Yeni bir arena,araç ve müzik tanıtımı yapıldı.

• Bayağı bi klavye ile oynayıp ustalaştıktan sonra oyun kumandasına geçtim. Sanki oyunu yeni oynuyorum gibi.

Kumandaya ne kadar sürede alışırım? İnternetteki videolardakiler gibi akrobatik hareketler yapmak için geçtim kumandaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Bayağı bi klavye ile oynayıp ustalaştıktan sonra oyun kumandasına geçtim. Sanki oyunu yeni oynuyorum gibi.

Kumandaya ne kadar sürede alışırım? İnternetteki videolardakiler gibi akrobatik hareketler yapmak için geçtim kumandaya.

Marifet kumandada değil hocam
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.