Şimdi Ara

Rol Seçim Sistemi Hakkında Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PBE'ye gelen yeni patchten sonra değişen özelliklerden birisi ise artık oyuna girmeden önce oynayacağımız rolü ve tarzı ve şampiyonu seçebileceğiz.Bu konu üzerine biraz daha araştırma yaptım. Bu sistemin nasıl çalışacağı hakkında size biraz daha bilgi vericem.

- Öncelikle bu oyun türüne girmek için ayrı bir sıralamaya girmeniz gerekecek. Yani hala eski normal seçim duracak.

- Oyuna girmeden önce istediğiniz oyuncuların özelliklerini seçebileceksiniz. Örnek olarak orta koridora suikast özelliği olan bir şampiyon üst koridora da bir dövüşçü seçebilirsiniz.

- Sonra kendi şampiyonunuzu (evet şampiyon) ve tarzınızı seçip diğer oyuncuları beklemeye başlayacaksınız.

- Şimdi en can alıcı noktaya geldik isterseniz mide soraka ile bile gidebileceksiniz. Fakat bunun için diğer oyuncuların bu şampiyonu orta koridorda görmek isteyip istemediklerini oylaması gerekecek. (Anlayacağınız işiniz zor)

- Şimdi diyeceksiniz ,Adam sup der Zed alır solo gider, oyuncular ilk maddede belirtiğim gibi oyun aramaya başlamadan önce şampiyon seçiyorlar. Yani Zed ile solo gitmek isteyen bir support olursa anlayabilecek ve oylama yardımıyla onu odadan atabileceksiniz.

- İlk madde ile ilgili son bir özellik daha var canınız çok sıkıldı ve troll game atmak istiyorsunuz. O zaman bu sistem imdadınıza yetişiyor. Örneğin 5 mid yapmak istiyorsunuz. sizle aynı şeyi isteyen başka kişiler çıkarsa onlarla aynı takıma girip zevkin dibine vurabilirsiniz.

- Sistemle ilgili tek sorun soraka alıp support olmak istediğini söylemesine rağmen üst koridora çıkmalarını engelleyebilecek bir sistem olduğunu sanmıyorum burada rapor sistemi devreye giriyor. (Kişisel Tahmin)

- Cezalar çoğu ihtimal Türkiye serverindeki chat banlar gibi olacak. Yani bir süre boyunca bu oyun modundan uzaklaştırıla bilirsiniz.
    (Kişisel Tahmin)

- Son olarak 5 mid yapmak isteyen takımın karşısına her hangi bir takım gelebilir yani illa 5 mide karşı 5 mid olacak diye bir şey yok.
    (Kişisel Tahmin)

League of Legends'in avrupa forumlarında bu konuyla ilgili uzun bir tartışma çıkmış durumda. Riot tarafından yapılan açıklamanın linki aşağıda. Belki İngilizce anlama yeteneği iyi olmayan takipçilerimiz için akşama doğru Türkçeye çevirmeye çalışırım. (Google Translate yapmayacağım tabi ki)

http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1429507

Alıntıdır-Kaynak

• normal modun olması gereken hali

artık normal modda olan çoluk çocuk kavgasından kurtuluruz
    ama ranked gene aynı. son pick olupta ben support olmam / ilk ben mid dedim diyenlerden kurtulamadık gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 16 Ekim 2013; 14:34:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

normal modun olması gereken hali

artık normal modda olan çoluk çocuk kavgasından kurtuluruz
    ama ranked gene aynı. son pick olupta ben support olmam / ilk ben mid dedim diyenlerden kurtulamadık gene

Ranked da geçerli değil mi bunlar?
  • Şuanki Ranked sistemi iyiydi aslında gelsin göreceğiz nasıl olacağını. Değişimleri nedense pek sevmem.
  • Lolrecord'un lole tamamen eklenmeside gerekiyordu daha eklenmedi. En az sezon 5 sonunda gelir böyle bir sistem.
  • Ayrı bir oyun modu , eğer tutatsa Normal game'e bile getirebilirler lakin oyun süresi uzar tahminimce , üstüne farklı projeler eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediye Kafa Atan Fare
    Ranked da geçerli değil mi bunlar?

olmaması lazım
    counterlamayı falan nasıl ayarlıyacaz

edit : tamam rankedde olurmuş
    herkes rolü seçecek champi lobide seçecek gene
    ben lobiye girmeden champ seçiyoruz sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 16 Ekim 2013; 14:52:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sistem rankedda da gayet gecerli olur sampiyon secmessin rol secersin, ama herkes sanki oyunun % 99 u trollmus gibi konusuyor eskiden troll ne kadarsa simdi de o kadar olacak ama tahminim ego sahibi 12 yasindaki veletler disinda herkesin bu sistemi sevip guzel kullanmaya calisacagi.
    Benim anlamadigim tek nokta riotun sampiyon sectirmesi atiyorum annie supp ornegi yeni yerlesen bise riot her lanede her sampiyonu secme imkani verecek degil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyon resimler büyük ihtimalle belirtilen sınıfın temsili resimleri Seçim ekranında n önce karakter seçme gelirse kötü olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler dostum güzel açıklamışsın. Bir ara çıkmaz çıkması saçmalık olur şeklinde yorumlar okumuştum bakalım ne olacak
  • Guzel olur umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bekliyorum trollerin bu oyun modundan uzak durması ve normal seçimde kendilerini kandırmalarını rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Bu sistem rankedda da gayet gecerli olur sampiyon secmessin rol secersin, ama herkes sanki oyunun % 99 u trollmus gibi konusuyor eskiden troll ne kadarsa simdi de o kadar olacak ama tahminim ego sahibi 12 yasindaki veletler disinda herkesin bu sistemi sevip guzel kullanmaya calisacagi.
    Benim anlamadigim tek nokta riotun sampiyon sectirmesi atiyorum annie supp ornegi yeni yerlesen bise riot her lanede her sampiyonu secme imkani verecek degil mi ?

Benzer şeyi yazmıştım dün konusu ilk açıldığında. Herkes kötümser yaklaşıyor. Sanki şuan kendisine support kaldığında veya istediği lane'i alamadığında troll'leyenler, ölümüne feed'leyenler yokmuş gibi konuşuluyor. En büyük problem zaten lane kavgası oyundaki. Troll'lemek isteyen her şekilde yapacaktır zaten; support der, gider düzgün bir support da seçer Nami gibi ama farm çalar, ward koymaz, jungler'la birlikte dolanır falan. Engel olamazsın troll'lüğe.

Champ ve item yasaklaması olmasına da gerek yok. İsteyen istediğini seçsin.

• iyi bir değişim olur ama trolller DURDURULAMAZ .................

• Bu sistem ne zaman tr ye gelecek, bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bu sistem ne zaman tr ye gelecek, bilen var mı acaba?

Bu yeniliklerin hepsi tüm sunuculara Pre-sezonda gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Tarih belli mi peki aşağı yukarı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Tarih belli mi peki aşağı yukarı?

Büyük bi ihtimal aralık-ocak gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.