Şimdi Ara

[ROM] FİRST-CLASS ROM v2-FE [TÜRKÇE] ve v3-FE-|FİNAL Edition||06.08.2012| (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
4
Favori
12.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu rom da gps sorunu yok mu??yoksa sadece bende mi oluyor bu durum bir türlü baglanamadı..latitude da mesala yerimi güncellemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: samkrt

arkadaşlar bu rom da gps sorunu yok mu??yoksa sadece bende mi oluyor bu durum bir türlü baglanamadı..latitude da mesala yerimi güncellemiyor

Beldede oluyor igo ile yeniden baslatinca 5
    saniyede baglaniyor 1 gun sonra yine ayni oluyor tekrar restart atiyorum duzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

quote:

arkadaşlar bu rom da gps sorunu yok mu??yoksa sadece bende mi oluyor bu durum bir türlü baglanamadı..latitude da mesala yerimi güncellemiyor

Beldede oluyor igo ile yeniden baslatinca 5
    saniyede baglaniyor 1 gun sonra yine ayni oluyor tekrar restart atiyorum duzeliyor

bende restart atinca da duzelmiyor vallahi hani cidden calismiyor baglanmiyor yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

Daha önce de bahsetmiştim arkadaşlar, Rom genel olarak çok güzel, hoş bir kullanımı var. Şarjı oldukça iyi. Ben V2 İngilizce olarak kullanıyorum, Türkçe paket ve atmel fix'i kurmadım. SmartassV2-1024 MHZ de kullanıyorum. Sadece bir iki problem yaşıyorum, ve belki de bunlar benim bir hatamdan kaynaklanıyor olabilir:
    - Phone ve Contacts daha önce kullandığım romlara göre biraz geç açılıyor.
    - Çağrı geldiğinde ekran bazen tepki vermiyor, power tuşuyla ekranı karartıp tekrar açınca cevap verebiliyorum.
    - Yine çağrı geldiğinde, çağrı ayarlarındaki telefonu çevirince zil sesinin susması ile ilgili iki ayar da aktif olmamasına rağmen zil sesi kesiliyor, bunlar telefon cepdeyken oluyor genelde ve bazı çağrıları kaçırmaya neden olabiliyor.

Bunlar çok büyük sorunlar değil ve Croatan'ın yada buradaki diğer rom uzmanlarının ileride bunlarla ilgili bir çözüm bulabileceğini düşünüyorum. Croatan'a tekrar rom için teşekkürler...

Bende de birebir aynı sorunlar var. Zilin susması tek tekrardan kaynaklanıyor. Zil bir kere çalıyor bir daha çalmıyor.
    türkçe ve atmel fix kurulu.
    ondemand 1024 mhz kullanıyorum.

• arkadaslar yok mu benim sorunum bir caresi rom degistirmek zorunda kalacam yoksa sevmiştim baya bu romu.. hic bir sekilde gpse baglanmiyor.. konumumu bile bulamiyor internet üzerinden lütfen biri yardim etsin Latitude benim icin cok onemli..

• quote:

arkadaslar yok mu benim sorunum bir caresi rom degistirmek zorunda kalacam yoksa sevmiştim baya bu romu.. hic bir sekilde gpse baglanmiyor.. konumumu bile bulamiyor internet üzerinden lütfen biri yardim etsin Latitude benim icin cok onemli..

marketten gps status & toolbox programını yükleyin. Programın kullanımı kolay zaten.

• arkadaşlar tam dedim kendime göre rom buldum işte bu dedim sarjı cok iyi gidiyor sade hızlı hersey süper gel gör ki su gps olayını halledemedim arkadasın önerdigi programı da denedim yok konumumu bile bulamıyor latitude calısmıyor bunun yüzünden tekrar rom degiştirecem gercekten üzüldüm bu romu cok sevmiştim halbuki

• quote:

arkadaşlar tam dedim kendime göre rom buldum işte bu dedim sarjı cok iyi gidiyor sade hızlı hersey süper gel gör ki su gps olayını halledemedim arkadasın önerdigi programı da denedim yok konumumu bile bulamıyor latitude calısmıyor bunun yüzünden tekrar rom degiştirecem gercekten üzüldüm bu romu cok sevmiştim halbuki

gpsde bir sıkıntı yaşamıyorum romu birkez daha yükleyebilir misiniz?Cwm 5.5.0.4 kullanın.

• atkadaslar bu rom da otomatik parlaklik secenegi calismiyor mu. tiki tikliyorum en son nasil biraktiysam oyle kaliyor gunese falan cikinca en dusukte biraktiysam göremiyorum ekrani resmen herkea yasiyor mu bu sorunu acaba??

• yeni sürüm bekliyoruz
  • hocam yükledim fakat artık usb ile bilgisayara bagladıgımda sadece sarj oluyor tlf. içini göremiyorum ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby3334

hocam yükledim fakat artık usb ile bilgisayara bagladıgımda sadece sarj oluyor tlf. içini göremiyorum ne yapmam lazım ?

Romu birkez daha yukleyin.her iki hafızayı da bilgisayarda görebilirsiniz

• Ben bu romu sevdim.. :) Ara sıra çağrı geldiğinde telefon sapıtıyor ama olsun, güzel rom, ellerine sağlık @Croatan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

Orijinalden alıntı: frisby3334

hocam yükledim fakat artık usb ile bilgisayara bagladıgımda sadece sarj oluyor tlf. içini göremiyorum ne yapmam lazım ?

Romu birkez daha yukleyin.her iki hafızayı da bilgisayarda görebilirsiniz

kardeş zaten ilk yükleyişimde açılış ekranında donuyordu , 2. oldu fakat usb görmedi bi de marketten uygulamaları aşırı yavaş yükledi, umarım 3.de düzelir
  • 48 saattir bu romu kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Cm7 ile miui birleşmiş ve güzel bir şey çıkmış ortaya zaten custom rom olayının lideri bu ikisiydi. Teşekkürler C®oatan ismi doğru yazdım mı bilmiyorum.

• romu bende 3-4 gündür kullanyorum. Pili çabuk gidiyor onun dışında hiç sorun yaşamadım 2 hafızayıda görüyor takınca pc ye.
    direk kurmadan önce kartı biçimlendirip kuruyorum bende.
  • romu 1 haftadır kullanıyorum konuşmalarda gelen ses çok cızırtılı geliyor bunu ayarlamanın yolu varmı
  • quote:

romu 1 haftadır kullanıyorum konuşmalarda gelen ses çok cızırtılı geliyor bunu ayarlamanın yolu varmı

birkaç mesaj öncesinde iki paket haırlamıştım cwm'den direk yükleyin wipe yapmayın.

quote:

Şunu bir dener misin?(Cwm'den direk yükle wipe yapma)

http://www.mediafire.com/?9n4wispi8wc6kba

yada

http://www.mediafire.com/?3eeqimwlmt8hxfv

(Elite Rom X1'den alınmadır.TerraMino'ya teşekkürler.)

• quote:

Orijinalden alıntı: CrOaTaN

quote:

romu 1 haftadır kullanıyorum konuşmalarda gelen ses çok cızırtılı geliyor bunu ayarlamanın yolu varmı

birkaç mesaj öncesinde iki paket haırlamıştım cwm'den direk yükleyin wipe yapmayın.

quote:

Şunu bir dener misin?(Cwm'den direk yükle wipe yapma)

http://www.mediafire.com/?9n4wispi8wc6kba

yada

http://www.mediafire.com/?3eeqimwlmt8hxfv

(Elite Rom X1'den alınmadır.TerraMino'ya teşekkürler.)

hocam sensorler asphalt 7 de calismiyor bunun sebebi ne olabilir hiç cevap vermedi sensörler 0 hareket

• quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

hocam sensorler asphalt 7 de calismiyor bunun sebebi ne olabilir hiç cevap vermedi sensörler 0 hareket

Oyunu denemedim diğer oyunlarda böyle bir sorunun var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.