Şimdi Ara

RoS gold farm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. D3'ü uzun zamandır oynamıyordum. RoS çıkmadan 1 hafta önce farmlamaya başladım exp boost, loot 2.0 falan var diye ancak benim şöyle bir problemim var. Çok az golda sahibim oyunda. 2M goldum var ve arkadaşlarım zengin olmasına rağmen gold trade açık olmadığı için onlardan da alamıyorum. İtem satıyorum satmasına ama o da pek fayda sağlamıyor. Buna nasıl bir çare bulabilirm? Enchant bascam itemlere basamıyorum

Önerileriniz nelerdir?

• rare item çok düştüğü için ben sürekli satıyorum.iki gün önce 4-5 milyon falan goldum vardı.2-2.5 milyon civarı craft + enc için harcadım.bugün yine 4.5 milyon goldum var.rare item çok düştüğü için elinde malzeme olmasada bir tur bounty yapıp açığını kapatırsın.o yüzden çıkanları işine yaramıyorsa sat gitsin.bounty ve rifttende güzel para geliyor.
  • bende 2m bile kalmadı rare item satarakta olmuyor. Çok fazla zaman harcamak lazım. Rare itemleri satarken daha fazla golda verse keşke tanesi 20-30 bin gibi.
  • rifting rifting rifting..... bountyleri tamamladiginda zaten 70k altin veriyor(torment1) birde rifting yap. misss.. bir turda direk 1m alirsin. sonra sattigin itemlerden 1 m gelse.. 1 saatte 2m kazanirsin... hem rifting yaptikca legendary vs de kazanirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Pokemon Heart Gold / Soul Silver
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.