Şimdi Ara

RTX 4080’li GeForce Now paketi Türkiye’ye geldi: İşte fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapitalizm öyle rezil bir şey ki, insanların evinde ki bilgisayarı bile internet kafeye çevirip resmen fiş yazmaya başladılar.

• Jack! kullanıcısına yanıt
    RTX 4080’li GeForce Now paketi Türkiye’ye geldi: İşte fiyatı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • madmax_88 M kullanıcısına yanıt
    Rtx 3080 sistem kur miss gibi 2k , 1080p de aynen devam.

• emrahcey E kullanıcısına yanıt
    3070 le 4k oynuyorum ben.

• 4080 bir sistem olması harika olmuş.Fiyat bence makul sayılır.Bir ay kullanıp memnun kalınırsa üç aylık paket bence cazip duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 19 Kasım 2024; 21:16:25 >
  • Kağıt üzerindeki gücü düşünüldüğünde bana fiyatı gayet uygun geldi. Hardcore bir oyuncu için değil belki ama mesela akşam işinden gelip biraz oyun oynamak (onu da düzgün oynamak) isteyen biri için ideal bir yöntem.

Bir ara sırf merak ettiğim için alıp denerim sanırım.

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Fiziksel olarak gerçek 1060 4080 falan kullanmıyorlar. A10G gibi gpular ile sanal GPU oluşturup paylaşılıyor. Buda paylaşımlı ve ölçeklendirebilir bir ortam hazırlar. Nvenc gibi teklojiler ile evine iyi şekilde ulaşır. En basiti ile böyle. Detay istiyorsan konu hakkında yazmadan önce araştırmanı öneririm.

• yemreak Y kullanıcısına yanıt

Torrent'ten virüs yiyen adam gitsin XBOX veya PS5 alsin. Nereden ne indireceginizi bilmiyorsaniz veya 20-30 liraya bir tane antivirus key'i alip bilgisayara kuramayacak kadar Windows'a uzaksaniz girmeyin bu toplara. 2010'dan beri bearshare, limewire, torrent ivir zivir bir suru sey kullandim bilgisayara virus sokmayi basaramadim. 2024 yilinda virus yiyenler nasil basariyor bir bilgim yok.

• xotac kullanıcısına yanıt
    Nereden indiriyorsun torrent oyunu hangi siteden?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yemreak Y kullanıcısına yanıt

fitgirl ve dodi repack'in official sitesinden.

• Evil.Morty kullanıcısına yanıt

Biliyorum, Bilgisayar Mühendisiyim. L40G kullanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 19 Kasım 2024; 23:37:24 >
  • XujeePhuewi4 kullanıcısına yanıt

Kaç lira olmalı idi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bu ayrı paket olarak satılıyor? Zaten bunu normal pakette de vermesi gerekmiyor mu?

• Yuh bunun için bir de ekstradan paket mi çıkarmışlar? E 5000 serisi geldiğinde ne olacak? Onu da ayrı paketle satmazlar umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell hediye puanınız ile deneyebilirsiniz. Karşınıza yeni seri cihaz mı gelir bilmiyorum.
    RTX 4080’li GeForce Now paketi Türkiye’ye geldi: İşte fiyatı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışı fiyatı neydi hatırlamıyorum ama muhtemelen daha ucuz bir fiyata gelmiştir.

Şundan eminim, bu fiyatlar sabit kalmaz. Yakında kampanya falan diyip bundan daha ucuza satarlar.

Ayrıca ürün pahalı değil biz fakiriz maalesef.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.