Şimdi Ara

rüştü rençber bjk de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ntv nin son dakika haberi:rüştü 3 yıllık sözleşmeye imza atarak bjka transfer oldu

• bu kadar basitleşmeye gerek yok
  • aynı haberi şimdi ben okudum
    http://www.netskor.net/video/rustu-rencber-besiktasta.html

ama cok gereksız transfer

HAKAN varken dede rüştüyü ne yapacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rainman01

ntv nin son dakika haberi:rüştü 3 yıllık sözleşmeye imza atarak bjka transfer oldu

yuh artık be. sokağa çıkacak yüzümüz kalmadı. bana bak sakın uydurma haber olmasın. bi takımın 4 tane kalecisi olur mu kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ceza

aynı haberi şimdi ben okudum
    http://www.netskor.net/video/rustu-rencber-besiktasta.html

ama cok gereksız transfer

HAKAN varken dede rüştüyü ne yapacaz
    Oha Rüştü fenere 2 yıllık anlaşma imzaladı

• quote:

Orijinalden alıntı: oLiViaa

Alıntıları Göster
    la harbiden noluyo allah bu yönetimi bildiği gibi yapsın
  • quote:

Alıntıları Göster
    runje yollanacak anladığım kadarı ile rüştü bjk ye faydalı olur
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

hee tamam o zaman. bende dedim ulan noluyoruz. bu arada demirören ve çetesine

• quote:

Orijinalden alıntı: Aşgar

quote:

Orjinalden alıntı: Rainman01

ntv nin son dakika haberi:rüştü 3 yıllık sözleşmeye imza atarak bjka transfer oldu

yuh artık be. sokağa çıkacak yüzümüz kalmadı. bana bak sakın uydurma haber olmasın. bi takımın 4 tane kalecisi olur mu kardeşim.
    Daha geçen gün Fenerbahçe'ye imza atmadı mı Rüştü?
  • Rüştü F.Bahçe'de kaldı
    Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Rüştü Reçber, 2 yıl daha sarı lacivertli takımın kalesini koruyacak.

Bu sezon Kasım ayında oynanan İtalya - Türkiye dostluk maçında sakatlanarak sezonu kapatan Rüştü, sarı lacivertli kulüp ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Bugün kulüp yetkilileri ile görüşen tecrübeli kalecinin menajeri Batur Altıparmak, Rüştü konusunda Fenerbahçe yönetimi ile anlaştı. Rüştü bu anlaşma sonucunda 2 yıl daha Fenerbahçe formasını giyecek.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den yıllık 750 bin Euro alan başarılı file bekçisinin, bu sezon bu rakamın biraz daha üzerinde alacağı öğrenildi. Resmi imzanın ise iki gün içinde atılacağı ifade edildi.

Dha
  • quote:

Rüştü F.Bahçe'de kaldı
    Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Rüştü Reçber, 2 yıl daha sarı lacivertli takımın kalesini koruyacak.

Bu sezon Kasım ayında oynanan İtalya - Türkiye dostluk maçında sakatlanarak sezonu kapatan Rüştü, sarı lacivertli kulüp ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Bugün kulüp yetkilileri ile görüşen tecrübeli kalecinin menajeri Batur Altıparmak, Rüştü konusunda Fenerbahçe yönetimi ile anlaştı. Rüştü bu anlaşma sonucunda 2 yıl daha Fenerbahçe formasını giyecek.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den yıllık 750 bin Euro alan başarılı file bekçisinin, bu sezon bu rakamın biraz daha üzerinde alacağı öğrenildi. Resmi imzanın ise iki gün içinde atılacağı ifade edildi.

Dha
    ya anlamadınız herhalde resmi imzayı bjk ye attı birazdan bütün haberlerde yayınlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainman01

ya anlamadınız herhalde resmi imzayı bjk ye attı birazdan bütün haberlerde yayınlanır

Alıntıları Göster
    haber ntv de flash haber olarak geçti. doğruysa yazık bjk yönetimine. her hareketlerini fb'ye cevap verebilmek için yapıyorlar. bizim için hava hoş. serdar yeter bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

haber ntv de flash haber olarak geçti. doğruysa yazık bjk yönetimine. her hareketlerini fb'ye cevap verebilmek için yapıyorlar. bizim için hava hoş. serdar yeter bize

Alıntıları Göster
    Ertuğrul Hocanın Rüştüye golü var.

Rüştüyü karakter olarak çok severim adam gibi adamdır.

Yıllardır Fbde oynamış, orda jubile yapması yakışırdı.

Yönetim gerçekten saçmalıyor. Serhatta imzalarsa şaşırmayın.

Bjk başarısı değil, Fbyi bitirme hevesi yazık çok yazık.

Buna göre Runje yolcu + yabancı kontj.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Alıntıları Göster
    Hatta...

• quote:

Alıntıları Göster
    Yönetim Allah belanızı versin sizin ! Bilmemne olup gidin bu takimin başından.Yetti artık

• quote:

Alıntıları Göster
    Doğruysa Beşiktaş ne yapacak o kadar kaleciyi? Kaleci sayısı 4 etti ve hepsi de belli bir seviyenin üzerinde...

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Alıntıları Göster
    bu ne lan

• quote:

Orijinalden alıntı: wasatime

Doğruysa Beşiktaş ne yapacak o kadar kaleciyi? Kaleci sayısı 4 etti ve hepsi de belli bir seviyenin üzerinde...

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Alıntıları Göster
    İyi ki fenerbahçeyi sevmiysunuz sevseniz nolcaktı bilemiyorum Azizi mi alcaktınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ffarukk

bu ne lan

Alıntıları Göster
    manyak bunlar yaw ne diyeyim. fenerin çöplerini toplayım duruolar başka bişi yaptıkları yoq

• quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

manyak bunlar yaw ne diyeyim. fenerin çöplerini toplayım duruolar başka bişi yaptıkları yoq

Alıntıları Göster
    evet rüştü beşiktaşta ama anlamadığım runje'yi aldılar hakan'ı aldılar murat var rüştü? yabancı kontenjanını neden kullandılar ozaman? garip....

kaç tane olduk

murat
    mustafa doğan
    ali güneş
    nobre
    rüştü
    mehmette gelirse tam olacak 2003-2004 yılı şampiyon kadromuz burada işte

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.