Şimdi Ara

Rusya'dan alınan Iphone6 (MG4F2RU) Türkiye'de garanti kapsamında mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rusya'dan Iphone6 alırsam Türkiye Apple garantisi kapsamına girer mi?
    Türkiye Apple Destek ile görüştüm, kesin bir cevap veremediler, Avrupa için üretilmiş ise geçerli olur dediler.

Rusya'da satılan Iphone6 64GB için ürün kodu MG4F2RU.

Not: Bu arada ilk defa Apple Store web sayfasından destek kısmına tıklayarak canlı sohbet başlattım, konuşma esnasında danışman beni telefon ile arayıp arayamayacağını sordu, evet dedikten sonra chat ekranında telefon numarası girme alanı açıldı ve girer girmez danışman beni telefon ile aradı.
    Çok başarılı buldum ve takdir ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelcik -- 14 Ekim 2014; 17:08:42 >

• Apple'in bir çok sistemi muazzam detaylı hele telefonunuza otomatik yüklenen test uygulaması yok mu. Apple storeda arıza için yetkili geldiğinizde sizin telefon veya bilgisayarınızla ilgili tüm kullanım durumunuz piliniz kaç kere şarj ettiğiniz herşey elinde. ve test yazılımları herşeyi harika. Apple zaten dünyalı işi değil. Birçok alanını bildiğim için söylüyorum aşırı titizler.
  • Bugün okumuştum benzeri bi konu. Arkadaş rusyadan iphone 5s alıyo kutusunu açmadan Türkiye'ye geliyor. Evde kutuyu açınca çalışmadığını fark ediyor direk götürmüş değişim yapmışlar. Apple ürettiği cihazların arkasında duruyor onca parayı veriyosak yapsın o kadarınıda
  • Apple Store açıldığı için garanti kapsamında fakat tr deki gibi 2 yıl garantili değil.Evrensel garanti 1 yıl
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • Ben Houstan/USA den 128gb lık modeli aldım, kılıf ve koru bandı olmasna rağmen cihazın ses tuşları kısmından eğildiğini farkettim ve inanın ceket cebinde taşıyorum pantolona vs koymu huyum hiç yoktur. Durum böyle olunca apple türkiye ile görüştüm. kesinlikle garantı kapsamında denildi. zorlu center ile randevulaşmak için aradım ki ankara da ikamet ediyorum randevu alıp istanbula gidecektim değişim ya da ne yapılması gerekyorsa. zorlu center calısanları usa den alınan cihazlar garanti kapsmaında değil, apple türkiye de ki arkadaslar konuyu bilmıyorlar tam olarak dediler. apple türkiye calısanları yunanıstan atina dan cagrı merkezinden cevaplıyorlar ayrıca.
    yanı uzun lafın kısası usa den aldım geldim ve cihazım garanti kapsamında değil. bazı ülkelerden alınanlar garantili oluyor dediler ama detay vermediler.
    bizim ülkemizde herkes birbirini dürtme derdin de oldugundan evrensel garanti vs hikaye bizim burada. aman dikkat

• Geçer herhalde, ama 2 yıl olmaz. Seri numarasıyla Apple sitesinden sorgulatabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.