Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.537
Cevap
12
Favori
90.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öğrenci yurdunda kaldığım için ve torrent yasaklı olduğu için bir çok vpn denedim. çoğu vpn de kapalı zaten. mesela hideman kullanıyordum sonra kapattılar.
    en iyi vpn'lerden biri olan nordvpn'i kullanabilirsiniz. 1-2 dolara yine plati.ru'da hesap satıyorlar 3-4 senelik kullanım süresi olan. onu tavsiye ederim.d
  • 2 dolar
  • Classic için bu sistem olur mu?
    Olursa ne kadar bir fiyat avantajı olur?
    Server durumları nasıl olur Ruslar ile mi oynarız?

Sonradan Blizzard önlem alır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Classic için bu sistem olur mu?
    Olursa ne kadar bir fiyat avantajı olur?
    Server durumları nasıl olur Ruslar ile mi oynarız?

Sonradan Blizzard önlem alır mı?
    hocam bence rus hesabı ile oynamak sorun çıkarmaz diye düşünüyorum kesinlikle. blizzardın hiç bir oyununda rus hesabı alıp, rus servera kilitlenmek gibi bir durum yok, buna overwatch vs. dahil.
  • İleride bir sorun olursa Türkiye'de yaşadığınızı belirterek taşıyabilirsiniz. Daha önce yapmıştım. Kimliğimi ve Türkiye'de yaşadığımı belirten bir adres göstermiştim.
  • geçen aylarda blizzard'da tüm kurlarda %50 indirim vardı bfa ruble ile 90 liraya falan geliyordu. yeni bir indirim bekliyorum bende şuan azshara'ya kadar gelir umarım. azshara'yı orijinal serverında oynamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

hocam bence rus hesabı ile oynamak sorun çıkarmaz diye düşünüyorum kesinlikle. blizzardın hiç bir oyununda rus hesabı alıp, rus servera kilitlenmek gibi bir durum yok, buna overwatch vs. dahil.

Alıntıları Göster
    "Blizzardın hiç bir oyununda rus hesabı alıp, rus servera kilitlenmek gibi bir durum yok."

Demişsin.

İyi güzelde bu Classic'de Cross Realm olacak mı? da Rus Server'ında ki adam Eng Server'ındaki adamı görsün?Kilitleme dediğin buydu sanırım?

Yoksa Rus oyuncularda direk Ruble ile Eng Serverında başlayabilir olacak mı?

• Hesapların Avrupa sunucularını erişimini kapatırlarsa bile bir ticketla ülke değiştiririz gene sıkıntı olmaz. Hertürlü kafam rahat benim o konuda.
  • Arkadaşlar Hideman VPN'de hiç bir ülke seçeneği çıkmıyor doğal olarak Rusya üzerinden alışveriş yapamıyorum.
    VPN ile ilgili bir problem mi var yada sistem mi değişti?
    Bu konuda birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: euruwo

Arkadaşlar Hideman VPN'de hiç bir ülke seçeneği çıkmıyor doğal olarak Rusya üzerinden alışveriş yapamıyorum.
    Hideman VPN ile ben de yapamadım. Birkaç gün önce Chrome için olan Hotspot Shield VPN ile bölgemi Russia olarak ayarladım ve Blizzard shop'tan gametime aldım. Ruble şeklinde gösterdi fiyatları, problem yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euruwo

Arkadaşlar Hideman VPN'de hiç bir ülke seçeneği çıkmıyor doğal olarak Rusya üzerinden alışveriş yapamıyorum.
    chorme'da touch vpn eklentisini kullanın hocam
  • şu anda aylık kaç paraya geliyor rusyadan üyelik bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonight tonight tonight

şu anda aylık kaç paraya geliyor rusyadan üyelik bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.
    50,73 TL ye denk gelmiş 9 haziranda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

50,73 TL ye denk gelmiş 9 haziranda.

Alıntıları Göster
    bilgi için sağol hocam, sanki sizin var olan hesabı rusyaya taşıma konusunda bi tecrübeniz vardı doğru hatırlıyorsam o işi bi anlatabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonight tonight tonight

bilgi için sağol hocam, sanki sizin var olan hesabı rusyaya taşıma konusunda bi tecrübeniz vardı doğru hatırlıyorsam o işi bi anlatabilir misiniz

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/rusya-uzerinden-ucuza-wow-plati-ru-uzerinden-eski-fiyatlar--101072582-59

Şu sayfalarda bahsettim.

• Arkadaşlar bende bu rusya üzerinden hesap açıp oyuna başlamayı düşünüyorum. Bunca yıldır direndim durdum milyon tane skill var nasıl öğrenicez dedim korktum ama emek verip para verip kapanan mmo lardan da bıktım. Sormak istediğim hesap açarken alışveriş yaparken açtığımız VPN programını sürekli açık tutmamız gerekiyor mu acaba? Yoksa sadece ilk hesabı açarken ve alışveriş yapacağımız zaman mı aktive etmemiz gerek vpn'i ?
  • defonat110 kullanıcısına yanıt
    merhaba,

üyeliğinizi rusya üzerinden açarken ve her alışveriş işleminizde açık tutmanız gerek. örneğin hesabı açtınız oyunu satın aldınız vpn ile, sonra kapatın. oyun oynarken açmayın. diyelim 1 senelik gametime aldınız 1 sene boyunca vpn açmanıza gerek olmayacak. ekstra bir şey almayacaksanız.
  • Recruit a friend yapıcak arkadaşımın eu hesabı var. Ben rus hesabı açabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hann-

Recruit a friend yapıcak arkadaşımın eu hesabı var. Ben rus hesabı açabilirmiyim ?
    Öğle bir sınırlama yok diye biliyorum ama raf geçici olarak devre dışıydı ben 1 ay ara verdim sonradan açıldı mı emin değilim ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son açıklamalar ile birlikte anladığım kadarı ile Rus oyuncular Classic 'de Rusların kendilerine ait Serverlarında olacağı söylendi.Aynı Burning Crusade 'de olduğu gibi.Tam olarak anlamı nedir bunun?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.