Şimdi Ara

RUTİN OLMAYAN MI APOTEMİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Endemik problemden sonra öneriniz hangisidir bitirdim endemiği hangisine başlasam emin olamadım nasıl çözmeliyim yükleniyimmi
    Edit : Apotemiden basliyorum bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E01598D72 -- 6 Kasım 2019; 22:52:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanser olmak istersen ropu oneririm

• alfaaçısı kullanıcısına yanıt
    Rop dimi bende öyle düşünüyorum sınavdan önce kesinlikle bitirilmeli aşırı kaliteli ve klasik zor bazı soru tipleri var onlar mutlaka çözülmeli

• ne kadar zorlayıcı olsa da apotemiyi öneririm
    rutin olmayan problemlerin bana pek faydası olduğunu düşünmüyorum
  • 5.56x45mmNATO 5 kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tartışmasız apotemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 4 Kasım 2019; 23:32:22 >
  • Hocam endemik nasıl geliştirdi mi

• Apotemi

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Farkettirdi baya hocam sabit 32 33 net civarına çekebildim 1 ay öncesi bile farklıydı baya

• Apotemi açık ara bence gayet iyi konu anlatımları bile güzel yapılmış bölüm bölüm irdelemişler maraton testlerinin bazı testleri çok fena ama gereksiz değil çıkabilirse böyle çıkabilir yani saçmalamamışlar zorlucaz diye

• endemik nasildi?

• bak şöyle açıklayayım.apotemi zor ama tyt tarzındaki soruların en zoru apotemide.(kesinlikle coz apotemiyi..ama rop böyle aşırı zor ve soru tipi tytden çok uzakta.zaten 2kitabida inceleyince gorursun.tavsiyem apotemi

• hangisi daha zor sizce apotemi yok bende karekök rutin olmayanlar zor ama baya
  • Hocam endemik nasıl

• Füj kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi

• ROP falan çözme etrafımda çözen de vardı çözmeyen de ciddi fark yaratmadı çünkü kitap seni geliştirmek üzerine kurulmamış bence safii zorluk var sadece kitapta olimpiyat soruları gırla gidiyor. Çözeceksen Apotemi çöz ama onu da çözmesen halledebilirsin problemleri. Çünkü ösym istediği kadar orijinal sorsun temelinde işçi sayı kesir bunları değiştirmiyor. Karekök gibi saçmalamıyor yani. Mantığını kavraman ve okuduğun soruda nasıl strateji izleyeceğine çabuk karar verebilmen lazım tüm olay bu problemlerde. Rop gibi ‘’ saçma sapan’’ kitapları çözme derim apotemi bundan daha iyidir gözümde ama dediğim gibi onsuz da yapılabilir problemler.

• rutin olmayan problemler sınava yakın değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.