Şimdi Ara

Rutubet ve islanma sorunu konusunda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Izmirde ucyolda giris kat bir evimiz mevcut. Evin ilk aldigimizdan beri ara ara duvarlarda islanma, bazi yerlerinde rutubet mevcut. Evde olmadigimdan pek bilmiyorum ama yukarida kadinin matkapla delip su verdigi soylendiyordu. Evin icindeki kiraci eylul ayinda cikiyor. Bu sorundan biktim evi de ucuza satmak istemiyorum. Bu eve ne gibi tadilat yapilabilir ve masrafi ortalama ne kadar olur? Bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirae sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mustafayalazı M kullanıcısına yanıt
    Hocam rutubet olan duvarların arkasında nevar misal oda, asansör boşluğu, dış cephe, tesisat geçiyormu vb. gibi ?

Islanma derken terlememi yapıyor yoksa bildiğin ıslanmamı yeşil yeşil oluyormu ?

Birde yuakrıdaki bayan arkadaşın sıkıntılarımı var duvarı delip su veriyor :)
  • Oncelikle en son sorudan baslayim evet evi o almak istemis alamamis binbir turlu rezillikler:)

Islanma derken yesil yesil degilde duz duvarda ara ara uzun ıslanmıs cizgiler dusunun onun gibi, cok ıslak degil ama goruntu olarak ıslak oldugu belli oluyor.

Rutubet olan duvarin arkasinda, birinin arkasinda yan binanin otogari var, diger odadaki apartman boslugu hemen yaninda da bina var.
    Bu su olayi yukardan geliyor olabilir mi acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++

• mustafayalazı M kullanıcısına yanıt
    yani dışarıdan gelme olasılıüı yok bile yukarıdan gelebilir. Tespit yaptıramam geçici bir çözüm önerin derseniz anlatabilirim.
  • Bana kalici cozumler lazim

• kalıcı çözüm isterseniz duvar içinde su veya tesisat patlağı vb. gibi rutubet yapan sorun aranızak bunuda tesisatçılarla görüşebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkon Acisi ve Dis Cephe Problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tip sorunlarda binada su kaçağı olma ihtimali çok yüksektir. Bunu düşük maliyetle tespit edebilmek için kameralı görüntüleme cihazı kullanan firmalarla iletişime geçmelisiniz. Bu firmalardan biri de Onarım Tesisat'tır.

onarım tesisat
    Onarım Tesisat - İstanbul Su Kaçağı Tespit ve Tıkanıklık Açma
    https://onarimtesisat.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.