Şimdi Ara

ryzen 3 1300x gtx 1050ti 8gb ram 2400mz battlefield 1 veya 5 oynatırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ryzen 3 1300x gtx 1050ti 8gb ram 2400mz battlefield 1 veya 5 oynatırmı kaç fps alır bazıları ful ayarlarda 50 fps alır desede bende btf 1 veya 5 almayı duşünüyorum sizede sorayım dedim param boşa gitmesin sizce açarmı btf 5 ve full ayarlarda kaç fps alır ? veya btf 1 full ayarlarda kaç fps alır 1050ti msi gaming x

• Oyunu 40 50 fpa arası oynarsınız med da ama tat vermez rekabet için 70-120 fps şart 60 a yakın olmamali akıcılik kayboluyor. Bi müddet oyuna ara verdim bf ye dönüş için iyi bi sistem kurmam lazım tavsiyem r5 1600 rx 580 e terfi etmeniz
  • dediklerin btf 5 içinmi
  • izbullah İ kullanıcısına yanıt
    Bütün oyunlarda hayli hayli performans artışı yaşarsın sadece bf5 le kalmaz
  • Çok rahat oynarsın, dert etme. 60 fps sabit alırsın.
  • Sizce aynı performansı alırmıyım btf 5 de ve bazıları diyorli btf1 dahi açamaz diyirlar benim önceligim ultra ayarlarda oynamak
    Bf V bf1den bi tık daha yüksek sistem istiyor. Bf1 low med karışık 60 fps e yakın alırsın ama sabit alamazsin. 60 in altında oyun anlık sapitiyor o sıra adam çıksa vuramazsin. Ultra olayı zaten zor. Bf V 40 50 arası. Şöyle söyleyeyim ultrada takıla takıla oynamak zevkli değil zaten ayar kısıp oynanabilir seviyeye getirmek daha mantıklı. Oyun sararsa ne yapıp edip iyi bi sistem kurmak istiyor insan. 800 saate yakın bf1 oynadım ara verdim ama tadı damağımda meretin bi sistem toplasam içinde sadece bf1 olur ahahah
  • Batlefield 1 açmaz diyorsun zaten 8 gb ramı upgrede edecem 16 gb 2400mz ozmandamı ultrada açmaz
  • Batlefield 1 açmaz diyorsun zaten 8 gb ramı upgrede edecem 16 gb 2400mz ozmandamı ultrada açmaz
  • Batlefield 1 açmaz diyorsun zaten 8 gb ramı upgrede edecem 16 gb 2400mz ozmandamı ultrada
    açmaz
    Ultra takıntıniz varsa işlemci ekran kartı rami değiştirmeniz lazım. Açmasına acar bu sistem fakat akıcı oynanmaz. Ultra için min donanim ryzen 5 1600 rx 580 3000mhz 16 gb ram. İntel nvidia olarak i5 9400 gtx 1650 super. Aşağısı kurtarmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.