Şimdi Ara

Ryzen 3700x yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Hacı senin kullandığın işlemci 1700 yani 3 sene önceki eskimiş i3 max i5 seviyesinde bir işlemci. İkinci elde 600 liraya satılamayan işlemci. Bizde kullanıyoruz derken ne kullandığını bilmek lazım. yok başka bir şey kullanıyorsan söyle bizde kullanalım güzel kafa yapıyor.

Alıntıları Göster
    aynen öyledir, i3 i5 ile karşılaştırıyor 1700 ü hiç güleceğim yoktu, herşeyi geçtim ben bu işlemciyi 1100 liraya alırken hala i5 8400 çöpünü 1600 1700 liraya satın alanlar vardı o dönemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 8 Şubat 2020; 14:59:49 >

• seratsss kullanıcısına yanıt
    Aklında olsun belgelerinde yazıyor mu bilmiyorum ama garantis süresince herhangi bir sızıntıda coolermaster da parça garantisi veriyor. Bunları hep kendilerine sormuştum oradan biliyorum :D
  • Alalı çok oldu maalesef garanti yok. Zaten değistircem düzgün bir soğutucu bulunca pompa tıkır tıkır ses yapiyo arada sinir bozucu. Corsair iyi gibi en azından isim olrak bildiğim tek marka :D (silverstone, xigmatek vs var ama neci bunlar guvenilir mi bilemiyorum hic)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Silverstone un kasasını kullanıyorum on numara malzeme kalitesi var. Ürünlerine kötü diyen de görmedim. Ama tabi her ürünün incelemesini okuyup +- lerine mutlaka bakın.

XIGMATEK daha çok orta direk bir marka. Ben Dark Knight isimli hava soğutmasını kullandım fanı %60 larda ses yapmaya başlıyordu ama soğutmasi iyiydi.

Deneyimlerimi paylaşmak istedim.

• Silverstone'da bakayım o zaman. Teşekkürler paylaştığın için.

bana kalsa hava soğutma derim de madem sıvı diyorsun bütçe de iyiyse NZXT Kraken derim
    www.qp.com.tr
    NZXT Kraken X72 RGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucusu
    https://www.qp.com.tr/nzxt-kraken-x72-rgb-360mm-sivi-islemci-sogutucusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Şubat 2020; 15:59:40 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bütün gün pc başında olduğum için hava soğutma çok sesi gibi geliyor bana.. Kasam :şu model 360mm takamıyorum maalesef. Sanırım Kraken x62 bakmam lazım.
  • sat intele geç senin gibi intele tapınanlara AMD kalın gelir... iftiracı troll...
    fan sesini mi çok buldun başka fan kullan...
  • Hocam sorunu çözebildiniz mi?

evet x62 olur galiba ben yeni model diye verdim aynı yerde oda var hava soğutma kaliteli alırsan ses yok hem ömürlüktür pompa patladı sıvı azaldı derdi yok
  • Kan Turalı K kullanıcısına yanıt
    Evet suan sikintisiz kullaniyorum.

• Güzel haber. Nasıl çözdüğünüzü ilk mesaja yazarsanız başkaları da faydalanabilir. Böylece konu daha fazla uzamaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.