Şimdi Ara

Ryzen 5 3600 1735tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
2.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 14 Kasım 2020; 15:27:38 >

• 4650x lerin oyun performansı düşük diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Kasım 2020; 15:30:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

4650x lerin oyun performansı düşük diye hatırlıyorum.

evet öyleymiş bende yeni fark ettim, bilgilendirme için teşekkürler.

• Ayrıca 10400 ile 2666mhz üzeri ram kullanıp iyi oyun performansı almak için z490 almak zorundasınız ama Ryzen 3600 de böyle bir zorunluluk yok.. 3600 türlü türlü daha f/p şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Kasım 2020; 15:35:33 >
  • Ayrıca APU hocam, içinde grafik birimi de var.

• oyun oynamayacak sadece ofis işleri için hangi işlemciyi tavsiye edersiniz? 4650g de gpu birimi olması çekiyor. ancak aklım bi yandan da 32 mb önbelleği olması sebebiyle 3500x e kayıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd ryzen 5 3600
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benden size tavsiye mart ayında 1250 liraya almıştım orası ayrı konu neyse.

Bu işlemciyi alıcaksanız yanına klima da alın.

he ben illa alıcam diyorsanız yanına sıvı sogutma veya kule tipi sağlam bir fan alın yine de bios tan bir kaç ayar yapmanız gerekecek. Oyunlarda vs hiçbir sorun yaşamadım çatır çatır oynatıyor ama dediğim gibi keşke almasaydım

• @sahin1662 Hocam deepcool gammax v2 kule tipi soğutucu almanızı tavsiye ederim , çok farkettirdi ryzen 2600 de . benchmarkta 90 dereceyi görüyordu şuan max yükte 75 falan oluyor bide full hızda döndürmeden fanları.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.