Şimdi Ara

Ryzen r5 2600 Msi h170 uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarıma ryzen 5 2600 model işlemci almak istiyorum ancak mevcut ana kartım Msi H170.
    İnternette birkaç araştırma yaptım ancak bulamadım bu iki bileşen uyumlu mudur ? Güç kaybı yaşar mıyım ?

• Uyumlu değil biri intel anakarttı ryzen 2600 için b450 anakart alınan ilerde yükseltmede sorun yaşamazsınız.

• Abovvv 1580 liraya i5 6400 önermek nedir hocam? Arkadaş o paraya r5 2600 ve b450 anakart alır ya. 1600 bütçe varsa arkadaşa bişeyler önerelim.
  • Şaka mı bu?
  • Ryzen 3600 ün çıkmasını bekleyin az kaldı. Onu beklerken de elinizdeki anakart ve işlemciyi eğer bir süre pc siz idare edebilecekseniz acilen satın derim. Ryzen 3000 ler çıktıktan sonra kolay kolay satamayabilirsiniz. Anakartınıza uygun işlemci bakmanızı önermem çünkü çok saçma sapan fiyatlara satılıyorlar. Bu saçma sapan fiyatlar işinize yarasın istiyorsanız satan taraf siz olun. Ben bu şekilde z170 anakart + 6600k işlemciyi satarak ryzen 2600' e geçtim. 2 yaşını devirmiş işlemci ve anakartı satıp daha iyi anakart ve ryzen 2600' ü sıfır aldım. Yaklaşık 600 TL masrafım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 27 Haziran 2019; 19:23:3 >
  • anakartını kullanayım desen ucuza bir işlemci bulman çok zor.

bence anakartı satabilirsen 9400f li sorunsuz bir sistem kurabilirsin.
    ama 850 tl civarında reyzen 2600 f/p olur.
  • elindeki anakarta belirtilen işlemcinin uyumlu olduğunu belirtmek için yazdım
    örnek gösterdim
    konuyu açan hemen gidip te almaz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 27 Haziran 2019; 19:50:12 >
  • Anakartı satabiliyorsanız satın. Zaten 200tl bile etmez mevcut şartlarda. Yeni işlemciler çıkacak amd tarafında onlara yönelmenizi öneririm.
  • Tamamdır, yeni 3000 serisi işlemcilerin fiyatları ve çıkışı duyuruldu mu ? Bir süre sonra da 1660 ti almayı düşünüyorum ikisiyle güzelce çalışacak anakart modelleri nelerdir ?
  • İyi dedin kral...:D
    Benim mevcut sistem i3 6100 - rx470 - 144hz mnt ve 16 gb ram var.Sıfır sistem toplamıyorum yani sadece işlemci ve ekran kartı değiştirmekti niyetim, anakart da çıktı ek olarak.
    B450 dışında anakart önerin var mıdır ryzen işlemci alacağım çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

bu işlemciyi alabilirsin
    ilana sen koydun sanırım.

şükür bu günleri de gördük

• ben koydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

bu işlemciyi alabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.