Şimdi Ara

Ryzen sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1600, 1600X'ten fazlasına gerek yok. Boru gibi öttürüyor çöp çekirdekçileri. Alın Civilization 6 testi;
    Ryzen sistem tavsiyesi

Ryzen sistem tavsiyesi

Fizik işlem barındırmayan testlerin işlemciyi değerlendirmede hiçbir bir hikmeti yok, onlar önbellek/tahmin sonuçlarını yarıştırmaktan öteye geçemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 30 Kasım 2017; 20:31:36 >

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Sistem araştırması yapıyorum askerlik öncesi desem daha doğru olur. Çok muhtemel hazirandan önce alamayacağım. Halihazırda zen mimarisi gayet kullanışlı olacak Render alırken ve Encode yaparken. 4K olsun istemem. O büyüklükte bir monitör ile herşey mikron büyüklüğüne iner o çözünürlükte. 2K olabilir ama 144hz'den aşağı almayı pek istemiyorum. 60fps sınırını biraz olsun aşmak istiyorum. Zen+ olabilir. Peki VEGA mı yoksa R9 290 Trix yeter mi?
  • PaarthurnaX91 kullanıcısına yanıt
    Haziran diyorsanız zaten şubatta zen+ ve x470 tanıtılacak mart nisan gibi piyasaya düşse ve anakartlar da yenilense, r7 2800X (muhtemel yeni ismi) ve Crosshair VII Hero (yine muhtemel isim) alıp, 16 (8x2) 3200+ RAM de eklerseniz performans artışını gözle görülür bir şekilde farkedersiniz. Tabi TL stabil olmadığı için biriktirmelerinizi hazirana kadar döviz/altın gibi daha güvenilir menkullerle yaparsanız elinizdeki paranın değeri erimez hazirana kadar, malum hazirana durumlar ne olur bilemeyiz. Şimdi sistem araştırmanın manası da yok zaten 7 ay teknoloji için büyük bir zaman dilimi, o zamana intel 9. nesil 8 seçkirdekler (9700K) de mainstream olacak ve z390 chipsetler gelecek muhtemelen şimdiki 8700K fiyatına olur ki fiyat skalanıza o da uyar. Bunları hazirana gelince konuyu uplayın ve haberdar edin o zaman ayrıntılı konuşuruz şimdi sistem yazmanın manası yok o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.