Şimdi Ara

s

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grup_34 -- 9 Aralık 2021; 20:55:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam çalmadan ilerlemeniz çok çok zor olur.bu yüzden alabilirseniz piyano alın onun dışında müzik evlerinin stüdyoları oluyor ama kiralıyorlar sadece piyano çalmak için değmez

• kaan1026 kullanıcısına yanıt
    Yani unutayim piyano isini.

• Yani kurs maddi açıdan yormuyorsa gidin ama gerek yok 250 300 vermeye

• kaan1026 kullanıcısına yanıt
    Ya yiruma nin eserlerinden calmak istiyordum her gun dinliyorum.Hocam ben kendim antrenman yapamayinca neden gideyim ki 10 yilda anca ogrenirim haftada 1 saat ile.

• 61 tuslu bir orgla baslayabilirsiniz casionun iyii modelleri var. 300-400 tl civarinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

61 tuslu bir orgla baslayabilirsiniz casionun iyii modelleri var. 300-400 tl civarinda

61 tuş kısıtlıyor insanı belli bir seviyeye geldikten sonra. 61 tuşlu bir midi keyboard aldım haftasonları ve tatillerde pratik yapmak için pianoteq'le ses aldığım, pişman oldum. Sadece dar oktavlı parmak egzersizleri yapabiliyorum neredeyse. 61 tuşluyla resimdeki bir pasajın egzersizini yapmak mümkün değil örneğin:

s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    S.a
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

61 tuslu bir orgla baslayabilirsiniz casionun iyii modelleri var. 300-400 tl civarinda

61 tuş kısıtlıyor insanı belli bir seviyeye geldikten sonra. 61 tuşlu bir midi keyboard aldım haftasonları ve tatillerde pratik yapmak için pianoteq'le ses aldığım, pişman oldum. Sadece dar oktavlı parmak egzersizleri yapabiliyorum neredeyse. 61 tuşluyla resimdeki bir pasajın egzersizini yapmak mümkün değil örneğin:

s

önermemin sebebi ucuz ve giriş seviyesi olması. yoksa herkes ister bi tane roland

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.