Şimdi Ara

(ş0k ş0k )( 88 LVL Fire Bow 120 YTL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben bu charı 3 gun once orhan denen bırınden aldım Ama oda bu sıteden bırınden calmıs Cocukla konustum dayanamadım oynuyamıyorum charı :S calıntı dıe oynuyamıyorum kısacası 150 YTL+44 lvl 80 dusme wınzartla takas ederek almıstım bu charı ama cocukla konustum ıcım gıttı calınt char dıe oynamak ıcımden gelmıyor hmn gıtsın dıe Charı satıyorum resım kymayı bılmıyorum Onun ıcın eskı lınkten bakın eskı satıcı ıstersenız onada sorun konustuk bız ben CALMADIM..!! Ama kullanamaıyorum baskasına gecerse daha sevınecem sırf bu calmalar yuzunden de bırakıyorum SRoyuhttp://forum.donanimhaber.com/m_26201154/tm.htm eskı lınk bu buyrun bakın hosuna gıden Bna PM Atsın Bakamıyrum forumlara pm ıle ulasabılrısınız pazarlık payı yoktur char su anda ıtemsız ama bankasında Bır Cok TAblet vardır VE SKILLEr FİRe 85 LİGt 85 Cold 30 Bow skılı : 85 full maxtr char sağlamdır gercekten ALICI olanlar PM atsın Yok İş için ise denemeyin iyi günler..!! charın ıdı ver gırım bakıyım bılmem ney yk kurallara uygun aracı ıle yapcaz bu ısı ıı gunler..!!

• Resim ekleyebilir misin?

Almak isteyenler resimsiz nasıl alacak 85 light 85 fire demişsin ama görmek istiyorum
  • ya arkadasım sen almaya karar ver ben sana HEr kolaylıgı saglıycam Gercekten dıorum 85 lıght 85 FİRE :S yalan yok bızde:S
  • aga ver id pw yi bi bakam valla çalmam beni autocade sorabilirsin ne kadar güvenilir biriyim o bilir beğenirsem 120 değil 150 vericem hemde
  • AUTOCADı Getır onume Msn de konusalım VEREyım Bır onu bılırım guvenılır ınsan olarak Namıda bayagı buyuyor Poseıdonda gGetır msn ye ??
  • autocad abi msni versene bi arkadaşa ön ayak ol velet sevindirmek sevaptır

autocad abi he derse verinmi bana id ve pw yi bi bakam chara ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 12 Eylül 2008; 16:05:29 >
  • sorum luluk alırsa chara bısı olursa parasını ben verecegım derse OLUR Getır onu ???
  • vertus ve Mücahid abi
  • ıste dıyorum BUL onu gelsın aracılıga KAbulum ..!!! Vereyım SAna deıl ona vereyım ıd pw o versın bısı olursa chara bende ondan ısterım ok ??
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilocahit -- 13 Eylül 2008; 16:22:15 >
  • ankka_kussu@windowslive.com görüşebiliriz ?? Aama AUTO once pm atıcak msn sını yazcak GEcıcek msn ye konuscaz ole verırım ıd pw ??
  • tmm ben autocad abimle görüşüyorum şimdi haber vercem sana
  • H. satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilocahit -- 13 Eylül 2008; 16:21:37 >
  • sana demedım kı ona dedım ztn :D vertus bul GEtır Msn mı EKle ankka_kussu@windowslive.com
  • ekleyiyormuş şimdi seni cevap verirsin

konışuyorum bu arada msnden bunla mücatim diye
    şimdi ss alır yazdıklarımızı ne güzel şenlik olur :::))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 12 Eylül 2008; 16:27:03 >
  • off dalgamı gecıyorsun benle benım anladıgımı gordunde yazdın ben sana soledım yazarım dıe sen cok kurnazsın bunu bıl ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankacık_kusu

off dalgamı gecıyorsun benle benım anladıgımı gordunde yazdın ben sana soledım yazarım dıe sen cok kurnazsın bunu bıl ;)

yoo ciddiyim
  • char satıldımı yaf?

Merak yaptı
  • oldu hadi hayırlısı olsun aldım charı 100 ' e mücait abim ön ayak oldu hallettik saolsun

bizzat bulaşma noktasına gelerek bizlere yardımcı olan mücait abime çok teşekkür ederim
    kendisi çok güvenilir biridir ona güvenebilirsiniz aracılıkta abim benim saol sayende bow char sahibi olduk hemde çalıntı bow ama idare eder neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 12 Eylül 2008; 16:39:16 >
  • 7 dakkada gidip geldiniz mi yaf
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.